Egy oltással elvenni egy esélyt? Azért az összeesküvés elméleteknek nem kéne hinni.zoli0415 írta:Nem mondtam egy szóval se, hogy a buli miatt oltattam be magam, sokkal inkább azért, hogy lássam felnőni a kiskorú gyerekeimet, bár lehet pont ezzel vettem el magamtól az esélyt...ezt majd az idő eldönti. Az enyhítéseken retteneresen fel vagyok háborodva, csalódott vagyok és még jobban elbizonytalanít.Nika91127 írta:
Hát srácok, ne haragudjatok meg, de ha valaki csak azért oltatta be magát, hogy mehessen étterembe/moziba/piálni... Inkább nem mondok semmit.
Szerintem a 5,5 millió beoltott még mindig lóasz, a nyájimmunitáshoz semmi köze. Aztán majd megint bejön valami variáns, berobban a buli, és majd nézünk mint borjú az újkapura, hogy mennyire jó volt lazítani... Mert hát nyaralni meg bulizni kell a magyarnak...
Na mindegy Lehet én látom szarul.
Az enyhítések pusztán az ókori Róma elveit követik, a népnek cirkusz kell és kenyér. A magyarnak meg "szabadság", pénzköltési lehetőség. Az érzés, hogy saját maga ura és megtehet bármit.