Boltban továbbra is kötelezővé tenném a maszkot. zárt hely, rengeteg emberrel, főleg a kasszáknál, amikor egymás s*ggében vannak az emberek... moziban pl lehet kihagyni helyeket, ott nem tudom hogy megy most, ezer éve nem voltam.Nika91127 írta:Hát srácok, ne haragudjatok meg, de ha valaki csak azért oltatta be magát, hogy mehessen étterembe/moziba/piálni... Inkább nem mondok semmit.zoli0415 írta: Ti hogy látjátok ezt a bejelentést a kormány részéről amik az 5.5 millió beoltott utáni intézkedésekre vonatkoznak? Annak ellenére, hogy végül beoltattam magam nem vagyok meggyőződve, hogy helyesen cselekedtem. Abszolút nem ítélek el se oltottat se oltatlant, mindenki azt cselekszi amiben hisz, viszont most azért csalódott vagyok és még jobban megerősödött bennem az a gondolat, hogy iszonyatosan át vagyunk verve az oltással kapcsolatban és legkevésbé az egészségünkről szól ez az egész, sokkal inkább mint minden a pénzről.
Szerintem a 5,5 millió beoltott még mindig lóasz, a nyájimmunitáshoz semmi köze. Aztán majd megint bejön valami variáns, berobban a buli, és majd nézünk mint borjú az újkapura, hogy mennyire jó volt lazítani... Mert hát nyaralni meg bulizni kell a magyarnak...
Na mindegy Lehet én látom szarul.
Én is első sorban az előnyök miatt oltattam, de talán lesz értelmes előnye is - mármint az egészség. Ősszel kiderülhet ez is.
5,5 millió meg szerintem azért ennyi, mert jóformán megállt a növekedés, egyre közeledik a "mind2 oltást megkapta" és az elsőn túllevők száma. 6M már nem is biztos, hogy meglesz, max a 12-15 évesekkel együtt.