realbeckham írta:
Nejemmel mi és az en részemről a család oltasparti. Mind megkaptuk a 2oltast.
Viszont asszony felől a csaladban még senki. Nem is akarjak. Van ket lányunk, miattuk is, illetve mert baszki. Ép ésszel kell belegondolni.
Nem kell semmilyen illuminati faszsagot belelatni az egeszbe.
It vann apos. Fel eve futyulve vitte a mentoauto, 2 hetig kapta a levegot, ami alatt 2 szobatarsat latta meghalni.
Telefonba mondta nekünk, hogy ha megmarad es hazajon, amint lehet oltatja be magát.
Azóta sincs oltva, mert allando hobbija a facebook hireket, kommenteket olvasni. Ott meg aztan ugye kibaszott okos mindenki.
Uszodazni, strandolni azert akar menni.... mondom majdnem meghaltal ember!?! Aztan röhögve mondja, áá az régen volt már....
kedvem, idegrendszerem nincs mar az ilyenhez. Tul sok az info bekik. Itt jon ki, hogy az internetnek, médiának, mekkora hatalma van. Milyen könnyű felrevezeto, manipulativ anyagot gyartani.
A masik jo dolog a sumakolas. Volt, hogy izimpisti es a haverok már rosszul voltak, hogy edzoterembe mem mehettek. Oltatni nem akarnak, ezért irattak maguknak pingpong, tenisz, meg amit lehetett sportoloi egyesuletes papírt, amivel mehettek terembe.
A masik, amit sajat fulemmel hallottam, mikor gazdagék egy mutermi kiállításra/eloadasra, mástól kölcsönkért oltasi igazolvannyal mentek be. Es ezt dicsekedve mesélték odabent .
A kedvencem mégis az a teória volt, mikor ket oreg néni azt mondta mellettem, hogy Bill Gates csinálta a vírust, és repülőgéppel oernetezték. Egyikük férje latta is a gépet es erezte a permetet a bőrén.
Osszefoglalva szvsz igy 2 év után azt gondolom, hogy a virus van, pánik, nincs virus ezt a kormány talalja ki, van virus, de nem félünk, van virus, van vakcina de nem oltatunk, mert attol halunk meg elven kiindulva, illetve a mutaciok es lazitasok( mert ugye nyar van, nyitva van minden, gyerünk. Ilyenkor virus sincs. Szabin van) alapján sok evig( mindig?) velünk marad. Konstans osszefogasra ez a generáció képtelen. A mindent tudo, rohadt okos Y generációs emberiség mennyire szarul vizsgázott éles helyzetben egy virushrlyzetben vilagszinten, az azert felelmetes.
Neha eszembe jut, hogy lehet nem lenne szar dolog egy Thanos felé csettintés
Ez mind oké, amit írsz, a laposföldes, mikrochipes kretének le is vannak ejtve, velük nem lehet mit csinálni. De mi van azokkal a laikusokkal, akik csak érdemben meggyőződni szeretnének arról, hogy az oltások biztonságosak, és hatékonyak? Annyira össze-vissza volt a komunikáció, hogy nem tudja az ember mit higgyen. Totál hiteltelen kb mindenki, mert felső, szakmai szinten sem volt egységes álláspont. A háziorvosok arra nem képesek, hogy oltás előtt meggyőződjenek róla, hogy kinek milyen baja, betegsége van, mit okozhat adott oltás. Nincsenek hosszútávú megfigyelések. Nem tudni biztosan a mellékhatásokról. Egyszer az a duma, h gáz a keresztoltás, aztán most azzal kísérletezgetnek elvileg. Senki le se szarja, hogy egy csomó embernek nem alakul ki immunreakciója, hogy szar-e a kínai, hogy okoz e meddőséget az mrns-es oltás. Én kurvára idegenkedek tőle, a kártya egyáltalán nem motivál. Ezek ellenére egyre inkább hajlok az oltás a felé az őszi potenciális delta áradat miatt leginkább. De abszolúte nem tudom mi alapján döntsem el melyik a kisebb rossz. A páromat pláne féltem, ritka nyavalyákkal küzd, eleve csak az intenzív osztály mellett lehet majd oltani, de olyan nagyon nem foglalkoznak vele a szakemberek, döntse el maga, hogy oltat-e. Hát kössz, olvasgasson a neten szarságokat, az alapján? Szóval messze nem ennyire egyértelmű történet ez szerintem, és nem csak a kretén konteóbárók miatt. Az elején még a WHO se tudta eldönteni egyértelműen azt sem, hogy a szaros maszk ér e valamit, vagy nem... Abban meg hadd ne bízzak vakon, hogy ekkora szarban az egyén élete nem csak szám a tömegben a hatalmak szemében.