Zene
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Zene
A korábbi Neymarról szóló szám után , most hoztak egy Mbappét!
CAPITAL BRA X FARID BANG X KONTRA K - MBAPPE
Ez kb olyan, amikor egy amerikai raplegenda számot készít pár újonccal. Ég és föld a különbség minőségben közöttük. Itt is két pösze egyén és egy 2:35-től lévő minőségibb rapper!
The Real Slim Shady ft. Sophie Turner
CAPITAL BRA X FARID BANG X KONTRA K - MBAPPE
Ez kb olyan, amikor egy amerikai raplegenda számot készít pár újonccal. Ég és föld a különbség minőségben közöttük. Itt is két pösze egyén és egy 2:35-től lévő minőségibb rapper!
The Real Slim Shady ft. Sophie Turner
Tha Patkányz - Emberméreg (közr. Smoke Factory, Funktasztikus)
Nagyon oldschool, nagyon odatették, 3,14 meg nagyon nagyot megy mostanában.
Nagyon oldschool, nagyon odatették, 3,14 meg nagyon nagyot megy mostanában.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
A videó felénél a gitáros sráctól előjöttek a crabcore-flashbackjeimsoadroli írta: Make Them Suffer - Contraband feat. Courtney LaPlante
zeneklubban nagy sikere volt, ( ) akinek tetszett tessék itt egy új számuk a Spiritbox énekesnőjével.
Én is jövök Tankcsapda-beszámolóval, tegnap volt az első évtizedes buli. Bőven volt olyan szám, ami nekem is újdonság, vagy csak futólag ismertem, de basszus sokkal jobban bejöttek azok, mint a Szevasz Öcsém és társai.
Volt pár szám, amit hiányoltam, de a Baj van és a Jönnek a férgek kihagyása még nem döntöttem el, hogy bocsánatos bűn-e.
Amúgy tök jó "visszatérő" koncert volt, a hangosítás is teljesen rendben volt, elvileg teltházhoz képest is tök kényelmes volt a küzdőtér, a bejutáshoz/mosdókhoz/pultokhoz se kellett sokat várni.
Gondolom a második évtized lesz nekem a tuti, ezek után valószínűleg azt is meglátogatom
soadroli írta: Make Them Suffer - Contraband feat. Courtney LaPlante
zeneklubban nagy sikere volt, ( ) akinek tetszett tessék itt egy új számuk a Spiritbox énekesnőjével.
Legkozelebb szolj, hogy hirtelen pokok is megjelennek emberek arcan es nem dobom el a szamitot.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Make Them Suffer - Contraband feat. Courtney LaPlante
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Jászberényben volt.sonic írta:Nem tudom, de pont az iment lattam egy legifelvetelt egy parkos halott penz koncertrol. Hat ott nem kevesen voltak enyhen szolva pedig gondolom oda is kellett az igazolvany.alexoxladjackoxi írta:Illetve meglepően kevesen voltunk, bár ebben gondolom közrejátszott az is, hogy kötelező a védettségi.
Sosem fogom megerteni hogy azzal az igenytelen szar zenevel hogy lehet telthazas koncerteket csinalni...
Mi volt a helyszin a TCs koncertnek?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En utoljara asszem 2 eve a park-os architects koncerten voltam koncerten. Pont egy jo kis circle pit-es moka volt. Nem mellesleg az eloadas is eleg rendben volt. Azon persze nem voltak annyian mint a halott penzen, de ilyen az elet.reeed_ati írta: Én utoljára Sárváron voltam Tcs-n, még mielőtt beütött a szar..
Már ott is kevesen voltunk, de pont ezért volt egy kva jó fílingje, nekem akkor adta eléggé.
A pogót meg már nem is erőltetjük annyira, mint a fiatalabb éveinkben, bár most már jó lenne egyet csapatni, akár bármire is..
Hat ha akkora mint azoknak a szamoknak a koncerteken akkor szerintem nem tul nagy.davi10 írta: De mondom, nagyon kívancsi leszek mekkora sikere lesz a harmadik évtizedes koncertnek...
Bonusznak itt egy kis zene is:
https://youtu.be/d11FF4fBJsQ
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én utoljára Sárváron voltam Tcs-n, még mielőtt beütött a szar..
Már ott is kevesen voltunk, de pont ezért volt egy kva jó fílingje, nekem akkor adta eléggé.
A pogót meg már nem is erőltetjük annyira, mint a fiatalabb éveinkben, bár most már jó lenne egyet csapatni, akár bármire is..
- davi10
Ne is mondd...sonic írta: Sosem fogom megerteni hogy azzal az igenytelen szar zenevel hogy lehet telthazas koncerteket csinalni...
2018-ban a VOLT-on berakták őket az Avenged Sevenfold elé, akik akkor jártak először Magyarországon.
A koncert alatt mondta is az énekes, hogy tökre örülnek, hogy végre ide is eljutottak, de azt hitték az előzenekar miatt, hogy rossz fesztiválra jöttek
Igen, a Mennyország Touristot nem mindig játszák mostanában, gondolom a tökük tele van már velealexoxladjackoxi írta: Nekem nagy csalódás volt ez a Tankcsapda koncert. Szinte végig csak az újabb számaikat nyomták, kb. 4-et ha letoltak a régebbiek közül. Még a Mennyország touristot sem játszották le. Illetve meglepően kevesen voltunk, bár ebben gondolom közrejátszott az is, hogy kötelező a védettségi.
Én szerintem elnézek a pénteki koncertjükre, ez az első évtizedes tematika eléggé jól hangzik.
De mondom, nagyon kívancsi leszek mekkora sikere lesz a harmadik évtizedes koncertnek...
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
jaja ott voltam a Halott Pénz heringpartyn, egész biztos nem játszik közre, hogy kevés a védettségi
Tion Wayne - Wow [Music Video] | GRM Daily
Tion Wayne - Wow [Music Video] | GRM Daily
- sonic
Nem tudom, de pont az iment lattam egy legifelvetelt egy parkos halott penz koncertrol. Hat ott nem kevesen voltak enyhen szolva pedig gondolom oda is kellett az igazolvany.alexoxladjackoxi írta:Illetve meglepően kevesen voltunk, bár ebben gondolom közrejátszott az is, hogy kötelező a védettségi.
Sosem fogom megerteni hogy azzal az igenytelen szar zenevel hogy lehet telthazas koncerteket csinalni...
Mi volt a helyszin a TCs koncertnek?
- alexoxladjackoxi
Nekem nagy csalódás volt ez a Tankcsapda koncert. Szinte végig csak az újabb számaikat nyomták, kb. 4-et ha letoltak a régebbiek közül. Még a Mennyország touristot sem játszották le. Illetve meglepően kevesen voltunk, bár ebben gondolom közrejátszott az is, hogy kötelező a védettségi.
- alexoxladjackoxi
A legkevésbé sem vagyok az. Na sebaj, úgysem vágtak orrba mostanában.davi10 írta: Nem tudom mennyire vagy pogózós arc, főleg az ilyen dolgokra írtam. Én itt találkoztam a legtöbb agresszív bunkóval akik ököllel jönnek, rugdosódnak meg dobálják a teli söröspoharat.
- alexoxladjackoxi
Ez itt lesz közelben, azért is megyek erre. Azért elsőre hallani őket élőben, szerintem így is egy élmény lesz. Amúgy az uccsó bekezdésed miben mutatkozott meg?davi10 írta: Elég vegyes a setlist általában.
Ha a régebbi számaik érdekelnek, akkor ajánlom 25-én a Parkban őket (ha útba esik/belefér), akkor csak az első évtized dalait nyomják majd.
Aztán lesz még 2 koncert a 2. és a 3. évtized számaival, kíváncsi leszek, hogy a 3. koncerten mennyien lesznek
Én többször láttam őket, és készülj fel, hogy a legprolibb közönsége van egy Tankcsapda koncertnek. Voltam már sok rockegyüttes koncertjén, ilyen szempontból egyértelműen a Tankcsapda van az élen
Hát ja, hidd el, én sem az új számaikért megyek el.sonic írta:En ravalyelott vagy egy evvel elotte (osszefolynak) voltam. Nagyjabol 1 regi szam 1 uj szam volt a sorminta. A hangulat is ez alapjan hullamzott. Mikor lement ket uj szam meg is ult kicsit a buli. Regen kifejezetten szerettem hallgatni oket, de azota modosult az izlesem kicsit. Viszont azert egy pokolbar, uljenek a fiuk olebe lanyok, stb szamoknal megvolt a nosztalgia faktor.alexoxladjackoxi írta: Voltatok mostanában Tankcsapda koncerten? A régi számaikat is szokták még rendesen pörgetni a fellépéseiken? Holnap látom őket először élőben, irtó kíváncsi vagyok milyenek lesznek. Nagy kedvenceim. Bár tény, az újabb számaik sajnos nem olyan jók, mint a régiek.
- davi10
Elég vegyes a setlist általában.
Ha a régebbi számaik érdekelnek, akkor ajánlom 25-én a Parkban őket (ha útba esik/belefér), akkor csak az első évtized dalait nyomják majd.
Aztán lesz még 2 koncert a 2. és a 3. évtized számaival, kíváncsi leszek, hogy a 3. koncerten mennyien lesznek
Én többször láttam őket, és készülj fel, hogy a legprolibb közönsége van egy Tankcsapda koncertnek. Voltam már sok rockegyüttes koncertjén, ilyen szempontból egyértelműen a Tankcsapda van az élen
- sonic
En ravalyelott vagy egy evvel elotte (osszefolynak) voltam. Nagyjabol 1 regi szam 1 uj szam volt a sorminta. A hangulat is ez alapjan hullamzott. Mikor lement ket uj szam meg is ult kicsit a buli. Regen kifejezetten szerettem hallgatni oket, de azota modosult az izlesem kicsit. Viszont azert egy pokolbar, uljenek a fiuk olebe lanyok, stb szamoknal megvolt a nosztalgia faktor.alexoxladjackoxi írta: Voltatok mostanában Tankcsapda koncerten? A régi számaikat is szokták még rendesen pörgetni a fellépéseiken? Holnap látom őket először élőben, irtó kíváncsi vagyok milyenek lesznek. Nagy kedvenceim. Bár tény, az újabb számaik sajnos nem olyan jók, mint a régiek.
- alexoxladjackoxi
Voltatok mostanában Tankcsapda koncerten? A régi számaikat is szokták még rendesen pörgetni a fellépéseiken? Holnap látom őket először élőben, irtó kíváncsi vagyok milyenek lesznek. Nagy kedvenceim. Bár tény, az újabb számaik sajnos nem olyan jók, mint a régiek.