Nika91127 írta:
A jelenlegi vakcináknak "hosszútávú eredményei" hogyan is lehetnének? 1,5 éve tart ez az őrület. Nem tudsz 5-10 évet "tesztelni" 1,5 év alatt. Mellékhatások, mire hogyan reagál? Hát, majd ez az 5-10 év megmondja.
Gondolom, ha valakinek fáj a feje és bevesz rá "valamit", akkor sose olvassa el a kis brossúrát. Kb. az összes gyógyszernek ott van egy listányi mellékhatás lehetőség, ami lehet csak 10 millióból 1-nél lesz, de ott lehet... Akkor pl. Aspirint se kéne bevenni? Mert annak is van egy csomó mellékhatás lehetősége? A gyógyszerinterakciókról nem is beszélve?
Pont ezért nem veszek be gyógyszert, antibiotikumot sosem kellett, nem voltam/vagyok beteges. És pont ezért nem oltatom be magam, nincs antitestem, nem is volt, szóval nem voltam sem vírusos, és jelenleg sem vagyok az. Miért kéne oltatnom? Azt a demagóg választ engedjük el, h azért, h “visszakapjuk a régi életünket” meg “mások miatt”. Miért nem én mehetek be negatív antigén teszttel vagy pcr teszttel koncertre vagy bárhova? Ebből a kormányzati döntéstől is lejön, h a pénz számít, nem az emberélet. Személyesen ismerek olyan celebet, aki ott van az “oltás életet ment” kampány plakátján, közben meg a legnagyobb oltásellenesek. Tessék? Több tízezer ember vonulhat a hősök téren védettségi nélkül, de állatkertbe nem mehetek. Tessék?
Háziorvosok mellé lövik az oltást, 80 e a moderna, 100 e a pfizer, mi van? Barátnőm háziorvosa mondja, h nehogy oltassa magát, mert a menyének hónapok óta nincs menstruációja. Az orvostársadalmat is megosztja a vírus, egyesek meg itt leírják, h az a tuti. Aha. Majd pont Viktornak hiszem el, h az oltás életet ment
meg az gyógyszeriparnak, akinek semmi üzlet nincs az egészséges emberben.
Németek nem fogadják el a keleti vakcinákat, akkor ott számít az emberélet? Annyira mégsem, mert politikai megfontolásból alig van oltóanyag, inkább tönkreverik a kisvállalkozókat. Rokonom kint idősek otthonában dolgozik, most mesélte esküvőn, h 1 db Covidos sem volt náluk az öregek között (2 naponta tesztelnek!), aztán olvastak egyszer csak egy cikket a helyi újságban, h vírusos az intézet, nézett az igazgatónő, h ez most mi