2 hete tepültem ferihegyröl stuttgartba, egy 24 oranal nem regebbi gyors teszt vagy egy 48 oranal nem regebbi pcr teszt amit becsekkolasnal ellenöriznek es mehetsz minden problema nelkül , annyi hogy maszkba kell repülnöd, menj nyugodtan.BarçaNorbi írta: Valaki utazott kulfoldrol Magyarorszagra repulovel? Julius kozepen repulnek Brusszelbol, van szemelyim es bejelentett lakcimem, de oltasom meg nincs, reszben ezert is utaznek haza. Kerestem hivatalos forrasokat es azokat veszem alapul, de kivancsi lennek a tenyleges szemelyes tapasztalataitokra.
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Re: OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Valaki utazott kulfoldrol Magyarorszagra repulovel? Julius kozepen repulnek Brusszelbol, van szemelyim es bejelentett lakcimem, de oltasom meg nincs, reszben ezert is utaznek haza. Kerestem hivatalos forrasokat es azokat veszem alapul, de kivancsi lennek a tenyleges szemelyes tapasztalataitokra.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én szoktam oda járni néha, de ott tokeneket kell bedobálni vagy 100/200-ast. Viszont az tényleg egy jó mosó.Sierra írta:Fogarasi Tesco mellett van egy nagyobb onkiszolgalo moso, igaz meg nem voltam ott, csak elmentem mellette parszor, sztem erdemes megnezni hatha.nmate írta: Nem ismertek véletlen Zugló környékén (vagy belsőbb kerületekben) olyan kézi autómosót, ahol tudok kártyával csippantani? Mint ami Csömörön Auchannál van, vagy amilyen régen az Egér úti autómosó volt.
Ez a sok apró-dobálós levesz az életről.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Fogarasi Tesco mellett van egy nagyobb onkiszolgalo moso, igaz meg nem voltam ott, csak elmentem mellette parszor, sztem erdemes megnezni hatha.nmate írta: Nem ismertek véletlen Zugló környékén (vagy belsőbb kerületekben) olyan kézi autómosót, ahol tudok kártyával csippantani? Mint ami Csömörön Auchannál van, vagy amilyen régen az Egér úti autómosó volt.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Szappannal nem élek, tusfürdő volt - de nem esett leh3x0r írta:Majd leesett a szappan_Bushido_ írta:
airbnb megoldásokat nem néztem. Váci M. kolit ajánlották még sok évvel ezelőtt, 4x-5x voltam már ott. Egyszer még az emeleten a diákok egyik szobájában (4 ágyas), aztán utána mindig a vendégeknek fenntartott különszobában a recepció mögött. Mondjuk mikor fent voltam a másodikon, aztán este elmentem tusolni, az picit horrorfilmbe illő volt a full üres koliban a full üres fürdőrészlegen
Amúgy részemről is megvolt a 2. oltás. Pfizer.
Elsőt magát nem is éreztem, igaz után feküdtem közel egy órát, nagyon kivert a víz (utálom a tűt). Állítólag a másodikat mélyebbre adják (Balázsék is erről beszéltek egyik alkalommal), nemtudom ez volt-e az oka, hogy jobban éreztem magát a folyamatot is... de most is pihiztem utána kicsit. 2-3 napig éreztem az oltás helyét, de hála a jó Istennek, semmi más rossz dolgot nem tapasztaltam. Aztán meglátjuk a hosszútávú hatását. Ősszel kiderülhet, ha jön a következő felvonás.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Így már tényleg horrorfilmbe illő.h3x0r írta:Majd leesett a szappan_Bushido_ írta:
airbnb megoldásokat nem néztem. Váci M. kolit ajánlották még sok évvel ezelőtt, 4x-5x voltam már ott. Egyszer még az emeleten a diákok egyik szobájában (4 ágyas), aztán utána mindig a vendégeknek fenntartott különszobában a recepció mögött. Mondjuk mikor fent voltam a másodikon, aztán este elmentem tusolni, az picit horrorfilmbe illő volt a full üres koliban a full üres fürdőrészlegen
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- h3x0r
Majd leesett a szappan_Bushido_ írta:airbnb megoldásokat nem néztem. Váci M. kolit ajánlották még sok évvel ezelőtt, 4x-5x voltam már ott. Egyszer még az emeleten a diákok egyik szobájában (4 ágyas), aztán utána mindig a vendégeknek fenntartott különszobában a recepció mögött. Mondjuk mikor fent voltam a másodikon, aztán este elmentem tusolni, az picit horrorfilmbe illő volt a full üres koliban a full üres fürdőrészlegenlestat írta: Esetleg ilyen airbnb?
Fun Fact: a Váci Mihályban laktam 4 évet
- _Bushido_
- Kapcsolat:
airbnb megoldásokat nem néztem. Váci M. kolit ajánlották még sok évvel ezelőtt, 4x-5x voltam már ott. Egyszer még az emeleten a diákok egyik szobájában (4 ágyas), aztán utána mindig a vendégeknek fenntartott különszobában a recepció mögött. Mondjuk mikor fent voltam a másodikon, aztán este elmentem tusolni, az picit horrorfilmbe illő volt a full üres koliban a full üres fürdőrészlegenlestat írta: Esetleg ilyen airbnb?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Esetleg ilyen airbnb?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Akik ismerősek Pesten... Lesz egy rendezvény a Hungexpoban, amire lehet felnézek 2 hét múlva. Eddig egy Váci M. nevű koliban szálltam meg tőle kb 4,5 km-re, de sajnos a szabályozások miatt még mindig nem fogadhatnak külsős vendéget - rákérdeztem - úgyhogy tud valaki valami olcsó opciót a Hungexpo 4-5 km-es környékén, ahol meg lehetne szállni (a mellette lévő hotel gondolom drága)?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem ismertek véletlen Zugló környékén (vagy belsőbb kerületekben) olyan kézi autómosót, ahol tudok kártyával csippantani? Mint ami Csömörön Auchannál van, vagy amilyen régen az Egér úti autómosó volt.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
videó?Faust írta:Hat ez zsenialisan edes volt.Kercsó írta: a kutyás introduction nagy esemény lesz
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Hat ez zsenialisan edes volt.Kercsó írta: a kutyás introduction nagy esemény lesz
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nagynéném így ment kétszer is Ausztriába, neki jó volt, ez a hivatalos.reeed_ati írta:
Akkor ezt bepróbálom majd, köszi.
de amúgy ez az egész határátkelés egy lutri, két héten belül másodszor jöttem lengyelbe, először megállítottak ellenőrizni, de csak útlevelet kértek, semmi coviddal kapcsolatos dolgot.
magyar-szlovák határon meg nem is ellenőriztek.
most meg a magyar-szlovákon ellenőriztek, útlevelet adtam, kérdezték transit? igen, mehet. megint nem kértek semmi coviddal kapcsolatos dolgot.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Akkor ezt bepróbálom majd, köszi.csababarca írta:fizetni amúgy sem kellene, van hivatalos angol nyelvű oltási papír is, letöltöd, beviszed háziorvoshoz, ő kitölti, pecsételi, és kész.reeed_ati írta:
Na ez így akkor parádé, akkor nem fizetek a fordításért..
Realista meg ki tudja mit csinált, hogy az orosszal is kiengedték..
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
fizetni amúgy sem kellene, van hivatalos angol nyelvű oltási papír is, letöltöd, beviszed háziorvoshoz, ő kitölti, pecsételi, és kész.reeed_ati írta:
Na ez így akkor parádé, akkor nem fizetek a fordításért..
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De ha nem engednek ki, nem az én hibám én ki sem mehettem volna ugye az orosszal.reeed_ati írta:Na ez így akkor parádé, akkor nem fizetek a fordításért..Realista24 írta:
Multheten voltam. Orosz vakcinam van, oltasit mutattam, kérdezte hova megyek. Mondtam Bécs. Mondta mehet.
Hazafelé meg csak személyit nézték 2 mp erejéig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na ez így akkor parádé, akkor nem fizetek a fordításért..Realista24 írta:Multheten voltam. Orosz vakcinam van, oltasit mutattam, kérdezte hova megyek. Mondtam Bécs. Mondta mehet.reeed_ati írta: Skacok! Bécsbe hogy lehet kijutni manapság?
Van plasztik kártya, van oltási igazolás, magyar nyelvű, gondolom egyiket sem fogadják el..?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Multheten voltam. Orosz vakcinam van, oltasit mutattam, kérdezte hova megyek. Mondtam Bécs. Mondta mehet.reeed_ati írta: Skacok! Bécsbe hogy lehet kijutni manapság?
Van plasztik kártya, van oltási igazolás, magyar nyelvű, gondolom egyiket sem fogadják el..?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema