Premier League
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
úgy emlékszem Nuno Tavares-ről itt a fórumon is volt szó
az Arsenalba igazolt, 8 millió fontért
az Arsenalba igazolt, 8 millió fontért
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
beirtam a keresobe es valoban valaki beirta mar majusban de skipelve volt a tema, nekem kiesett.
Már májusban hivatalos volt, csak most mutatták be.Pipita írta:Ez már hónap óta közismert tény, nem? Én úgy néztem a holland - francia u21-es meccset hogy a Pool középhátvédjét nézem.'shutterisland írta: konate pool
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez már hónap óta közismert tény, nem? Én úgy néztem a holland - francia u21-es meccset hogy a Pool középhátvédjét nézem.'shutterisland írta: konate pool
Konate pedig a fél szezont sérült volt, nagyszerű húzás.'shutterisland írta: konate pool
tipik pl-be valo kozephatved.
mondjuk az mas kerdes, hogy bar iden a serulesek miatt baj volt hatul, de amugy a matip, gomez, van dijk harmas melle mar felesleges luxusnak tunik egy ilyen kaliber.
Amúgy mikor egészséges nagyon beton a gyerek.
- 'shutterisland
konate pool
mondjuk az mas kerdes, hogy bar iden a serulesek miatt baj volt hatul, de amugy a matip, gomez, van dijk harmas melle mar felesleges luxusnak tunik egy ilyen kaliber.
- h3x0r
„Ilyen árak mellett egy csatárt sem veszünk. Egyszerűen lehetetlen, nem tudjuk előteremteni rá a pénzt. Mindenki számára világos, hogy a klubok többsége anyagi nehézségekkel küzd a koronavírus-járvány következtében – mi sem vagyunk kivételek” – mondta a katalán televíziónak.
„Ott van nekünk Gabriel Jesus és Ferran Torres, akik remekül tudnak játszani csatárposzton. Rajtuk kívül pedig vannak tehetséges, fiatal játékosaink is, ráadásul sokszor valódi kilences nélkül játszunk. Jó eséllyel nem veszünk egy csatárt sem a következő idényre” – tette hozzá Guardiola.
„Ott van nekünk Gabriel Jesus és Ferran Torres, akik remekül tudnak játszani csatárposzton. Rajtuk kívül pedig vannak tehetséges, fiatal játékosaink is, ráadásul sokszor valódi kilences nélkül játszunk. Jó eséllyel nem veszünk egy csatárt sem a következő idényre” – tette hozzá Guardiola.
- 'shutterisland
patrick vieira a crystal palace uj edzoje.
hat nekem ez konkretan ki is esett, hogy o edzonek allt, most nezem, hogy mar 8 eve uzi.
hat nekem ez konkretan ki is esett, hogy o edzonek allt, most nezem, hogy mar 8 eve uzi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Daka 23 misi fontért ment a Leicesterbe.
Továbbra sem értem, még ha bust is lesz, hogy miért nem lehet rápróbálni az ilyen emberekre, akik amúgy fiatalok, jó statjaik is vannak és nem 40-50+ millióért kezdődnek. Pláne, hogy 1 darab épkézláb támadónk van.
Persze az idő majd választ ad, ha véletlenül betoppan Bappé vagy Haaland.
Továbbra sem értem, még ha bust is lesz, hogy miért nem lehet rápróbálni az ilyen emberekre, akik amúgy fiatalok, jó statjaik is vannak és nem 40-50+ millióért kezdődnek. Pláne, hogy 1 darab épkézláb támadónk van.
Persze az idő majd választ ad, ha véletlenül betoppan Bappé vagy Haaland.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
nuno espirito spurs
szerintem jo valasztas, kicsit mourinhos de modernebb.
szerintem jo valasztas, kicsit mourinhos de modernebb.
- Pad'em
Jamest nem hypeolja sztem senki egy Newcastle a szintje max, Martial szintén hurka, Cavani center, Diallo jó lehet majd egyszer. Mondjuk sztem Sancho is túl van fújva, elmúlt idénye nem volt kimagasló'shutterisland írta: nem lesz kicsit sok a jobol ?
a greenwood-james duo elegge hajpolva van, rashford alap, martial es cavani is ott vannak meg elore, es az eleg jo potenciallal rendelkezo diallo sracot meg ki se nagyon probaltak.
De ha lenne egy fasza edzőjük ez már bajnokesélyes alapanyag lehetne a Rashford-Pogba-Sancho-Cavani sor a 11es rugó gyerekkel nem lenne rossz valóban. Mondjuk még valami fasza vkpt akasztaniuk kéne. Camavingát akarják is elvileg, Rennes meg inkább adná nekik mint a PSGnek.
Pogbával mi lesz? Kitölti a szerződését, hosszabbít, eladjátok? Nem látok semmit vele kapcsolatban mostanság. EBn elég baszó volt megintCaraway írta: Na, Sancho kb hivatalosan is United jatekos. Tavaly 108 millio font lett volna, most viszont sikerult megegyezni 73 millio fontert, nagyon kemeny. 35 milla azert rohadt sok, johet a kovetkezo igazolas, well done.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
nem lesz kicsit sok a jobol ?
a greenwood-james duo elegge hajpolva van, rashford alap, martial es cavani is ott vannak meg elore, es az eleg jo potenciallal rendelkezo diallo sracot meg ki se nagyon probaltak.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na, Sancho kb hivatalosan is United jatekos. Tavaly 108 millio font lett volna, most viszont sikerult megegyezni 73 millio fontert, nagyon kemeny. 35 milla azert rohadt sok, johet a kovetkezo igazolas, well done.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
továbbra is van kezdő balhátvédje az Arsenalnak_Bushido_ írta: Nuno Tavarest (Benfica) igen írják az Arsenalhoz, elég olcsón, 8M + bónusz. Balvédő. Akkor Miguel már nem kell nekik.
padra ne menjen oda Miguel, ott itt is tud ülni
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nuno Tavarest (Benfica) igen írják az Arsenalhoz, elég olcsón, 8M + bónusz. Balvédő. Akkor Miguel már nem kell nekik. Ez jó lesz. Ahogy a másik topicban írták páran, inkább ligán belül kell kölcsönadni, ha már míg Marcelo itt van nem számolnának vele...
Gendouzint a Benfica vinné az ágyúsoktól, részben a Tavares biznisz farvizén, de a játékos inkább a Marseillebe menne.
Patson Daka 30M Leicester. Ennyit mondjuk bőven megért, akár ide is jöhetett volna - ha már úgy néz ki a két gigász nem jön, jovic esetleges eladásából finanszírozni lehetett volna. Kíváncsi leszek mire megy Angliában Vardy mellett.
Gendouzint a Benfica vinné az ágyúsoktól, részben a Tavares biznisz farvizén, de a játékos inkább a Marseillebe menne.
Patson Daka 30M Leicester. Ennyit mondjuk bőven megért, akár ide is jöhetett volna - ha már úgy néz ki a két gigász nem jön, jovic esetleges eladásából finanszírozni lehetett volna. Kíváncsi leszek mire megy Angliában Vardy mellett.
Az majdnem ugyanaz amúgy.Realista24 írta:Anglia helyett legalja-t olvastamKerlon írta:
Mondjuk ezzel garantáltad, hogy jó lesz.
Newcastle-ben sem volt rossz, fekszik neki anglia.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Anglia helyett legalja-t olvastamKerlon írta:Mondjuk ezzel garantáltad, hogy jó lesz.Remy írta:
Kegyetlen rossz lesz. Megkockáztatom, hogy nem éli meg az év végét. Tagnak lejárt az idő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk ezzel garantáltad, hogy jó lesz.Remy írta:Kegyetlen rossz lesz. Megkockáztatom, hogy nem éli meg az év végét. Tagnak lejárt az idő.alexoxladjackoxi írta: Benítez Everton, hivatalos. Azt hiszem azt nem teszi zsebre, amit a liverpooli szurkolóktól kapni fog. Gyanítom még az Evertonosok is lőni fogják. Egyébként szerintem nem lesz rosszabb , mint Ancelotti, sőt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Megyek kiveszem az everton bajnoki címet.Remy írta:Kegyetlen rossz lesz. Megkockáztatom, hogy nem éli meg az év végét. Tagnak lejárt az idő.alexoxladjackoxi írta: Benítez Everton, hivatalos. Azt hiszem azt nem teszi zsebre, amit a liverpooli szurkolóktól kapni fog. Gyanítom még az Evertonosok is lőni fogják. Egyébként szerintem nem lesz rosszabb , mint Ancelotti, sőt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kegyetlen rossz lesz. Megkockáztatom, hogy nem éli meg az év végét. Tagnak lejárt az idő.alexoxladjackoxi írta: Benítez Everton, hivatalos. Azt hiszem azt nem teszi zsebre, amit a liverpooli szurkolóktól kapni fog. Gyanítom még az Evertonosok is lőni fogják. Egyébként szerintem nem lesz rosszabb , mint Ancelotti, sőt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots