Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
L'ÉQUIPE:
Kylian Mbappé has informed some members of the PSG, that in the state, he would not extend. But he will respect his last year of contract and LEAVE for FREE in 2022.
PSG do NOT consider selling Mbappe THIS summer. He is classed as NOT for sale. Mbappe has decided that he will respect the last year of his contract.
Real Madrid asked about Kylian Mbappé several weeks ago in the middle of the negotiations of another player (they do not specify who). PSG's response was clear: Non-transferable.
Leonardo has created so much tension with Kylian Mbappé to the point that the board is concerned he has done irreparable damage to the situation.
***Na jól van akkor. Egy évet kibírunk még valahogy, mondjuk jó sok sör kell majd. Mehet amink van az "another player" norvégra.
Kylian Mbappé has informed some members of the PSG, that in the state, he would not extend. But he will respect his last year of contract and LEAVE for FREE in 2022.
PSG do NOT consider selling Mbappe THIS summer. He is classed as NOT for sale. Mbappe has decided that he will respect the last year of his contract.
Real Madrid asked about Kylian Mbappé several weeks ago in the middle of the negotiations of another player (they do not specify who). PSG's response was clear: Non-transferable.
Leonardo has created so much tension with Kylian Mbappé to the point that the board is concerned he has done irreparable damage to the situation.
***Na jól van akkor. Egy évet kibírunk még valahogy, mondjuk jó sok sör kell majd. Mehet amink van az "another player" norvégra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Okes.
Akkor minden szép és jó...
Akkor minden szép és jó...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Közben Sancho után a Man U Varaneért is megindította az offenzívát elvileg.
Opció az csak, ha nem él vele a Milan jövő nyáron, jön vissza szépen. Cebáért max egy 10m lenne reális sztem, ha spanyol csapatról van szó. Finoman szólva sem tornázta fel magát magasra az Arsenalban töltött két év alatt. Kezdő spanyol válogatottból olimpia keretre süllyedtMickey írta:Kizártnak tartom, hogy 25m eur-t kapjunk érte, Betistől....Jim írta:
tudom, hogy az olaszoknál van ez a kölcsön + kötelező opció szezon végi
(Brahimot talán így adjuk oda a Milannak )
Ceballost is így kéne eladni a Betisnek
most 10 millió a szezon végén még 15 pl
Brahim,
Ő kötelező vételes? Nekem nem rémlik, csak azt láttam, hogy van az újra kölcsön és a vételi opció. Lehet nem olvastam át jól.
Tehát akkor Díaz tuti, hogy bevétel lesz a későbbiekben?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
Kizártnak tartom, hogy 25m eur-t kapjunk érte, Betistől....Jim írta:tudom, hogy az olaszoknál van ez a kölcsön + kötelező opció szezon végiMickey írta: Ceba menne vissza Betis....olvasom ezt a 25m pénzt, de gondolom lófxt nem akarnak ők nekünk adni, nem hogy 25 lepedőt.
szokásos. na mindegy, szabaduljunk a feleslegtől, ez a sok kölcsön se dob rajtunk sokat sztm.
Brahim,
Ő kötelező vételes? Nekem nem rémlik, csak azt láttam, hogy van az újra kölcsön és a vételi opció. Lehet nem olvastam át jól.
Tehát akkor Díaz tuti, hogy bevétel lesz a későbbiekben?
Renato S....nem tudom, van egy Valverde, Blanco, Öde, Alaba ( isco ceba ), sztm nem kell nekünk a predátor.
Viszont ! Lehet, hogy nem lesz se Öde, se Blanco és a zárójeles emberek sem...fene tudja mit talál ki Carlo.
Szép dolog Hakimi meg a 2.1m....Béla meg Ázár örülni fog neki
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Hazard júliusi bére bruttóbanRealista24 írta: Real Madrid will receive €2.1m from Achraf Hakimi joining PSG.
És a többit az Inter mikor fizeti?Realista24 írta: Real Madrid will receive €2.1m from Achraf Hakimi joining PSG.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Renato Sanches
Komolytalan a csávó, minden 4 évben van 2 jobb meccse, nehogy már ilyenekre repüljünk rá
Komolytalan a csávó, minden 4 évben van 2 jobb meccse, nehogy már ilyenekre repüljünk rá
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid will receive €2.1m from Achraf Hakimi joining PSG.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ő piacképesrealistahuni írta: Brahim amúgy játékpercre levetítve eredményesebb volt a Milannal mint az összes szélsőnk, erre nyilván őt adjuk megint kölcsönbe.
Ha már nincs pénz igazolni legalább a meglévő erőforrásokkal illene jobban gazdálkodni.
lásd Reguilón Hakimi korábban...
Vini kell Ancelottinak is
Es berakatja Ramos helyere.Remy írta: Akkor éjfélkor robban a bomba és Perez bejelenti Messit? 1+1 éves szerződéssel.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Brahim amúgy játékpercre levetítve eredményesebb volt a Milannal mint az összes szélsőnk, erre nyilván őt adjuk megint kölcsönbe.
Ha már nincs pénz igazolni legalább a meglévő erőforrásokkal illene jobban gazdálkodni.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tudom, hogy az olaszoknál van ez a kölcsön + kötelező opció szezon végiMickey írta: Ceba menne vissza Betis....olvasom ezt a 25m pénzt, de gondolom lófxt nem akarnak ők nekünk adni, nem hogy 25 lepedőt.
szokásos. na mindegy, szabaduljunk a feleslegtől, ez a sok kölcsön se dob rajtunk sokat sztm.
- ___Samy___
Izsákot adnám, ha nem jönne egyik szupersztár sem. Renato is jól jönne a kp-ra, persze nem mindenáron. Viszont egy gólerős szélső nagyon kellene, olyan nálunk nincs jelenleg.
Amúgy Hakimit mi a pélóért nem hozzuk vissza? Adunk az Internek 20-at, aztán az adósság is el van felejtve.
Amúgy Hakimit mi a pélóért nem hozzuk vissza? Adunk az Internek 20-at, aztán az adósság is el van felejtve.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Renato is kb 50 millanal kezdodne. Isak se lenne olcsó, egyik se a mi penztarcanknak van kitalalva ha Mbappera vagy Haalandra van elkulonitve a penz.
Jovic&Ode lesz.
Jovic&Ode lesz.
- Mickey
Ceba menne vissza Betis....olvasom ezt a 25m pénzt, de gondolom lófxt nem akarnak ők nekünk adni, nem hogy 25 lepedőt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Felesleges amíg van egy Valverde.
Bár szerintem kb senkit nem fogunk venni, visszajön Jovic meg Öde és ennyi.
Bár szerintem kb senkit nem fogunk venni, visszajön Jovic meg Öde és ennyi.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor éjfélkor robban a bomba és Perez bejelenti Messit? 1+1 éves szerződéssel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Goretzka mondjuk nekem nem nagy név.KAG írta:
Igy van.
Ha a nagy nevek nem jonnek, akkor egy Isak, Sanchez pakkot meg lehetne probalni
Nálam sem.
Nagyobb nev alatt itt bappe vagy halland fele arcokra gondoltam.
Goretzkat joaron hoznam, bankot nem robbantanek érte.
De egyebkent sanchez stilusa kozelebb all hozzam.
Goretzka viszont kevesbe lenne rizikos befektetes.
ZIDANE
Goretzka mondjuk nekem nem nagy név.KAG írta:Kerlon írta:
Valverde úgyis jobb, nem kell ide.
Renate Sanchest viszont lehet érdemes lenne megkörnyékezni és adni neki még egy esélyt. Hátha nem csak az EB-n tud futballozni.
Igy van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Valverde úgyis jobb, nem kell ide.Realista24 írta: Real Madrid will talk directly to Raphael Varane. He still wants to leave Real Madrid. He wants to try something different. He's not pushing/forcing his situation, it's just his desire to try something new.
@FabrizioRomano
Goretzka meghallgat ajánlatokat, de továbbra is a BM-ben akar focizni.
Renate Sanchest viszont lehet érdemes lenne megkörnyékezni és adni neki még egy esélyt. Hátha nem csak az EB-n tud futballozni.
Igy van.
ZIDANE