Persze, brutál unalmas már évek óta ez a sztori, de ha végül itt fog kikötni akkor megérte.___Samy___ írta: Nekem mar kezd elegem lenni a teknocbol. Minden nyaron ot kergetjuk, aminek az a vege, hogy vagy marad a jelenlegi csapatanal vagy nem ide jon.
Jovore is koccolhat ingyen, de allitom, hogy oda fog menni, ahol tobbet fizetnek neki, mint egy par evvel ezelott. Nekunk meg elegge keves a lovetta.
Inkabb most mar Haalandra kellene raprobalni.
Ha arra menne, ahol a legtöbbet fizetnek neki, akkor hosszabbítana Párizsban, annál többet mint amit ott kapna sehol máshol nem fog kapni.
Több megbízható francia forrás lehozta most, hogy lezárult a tárgyalás, nem hosszabbít. Nehezen tudtam/tudom elképzelni, hogy ingyen lelép, de most nagyon úgy néz ki. Perez erre a pillanatra vár évek óta, új Bernabeuban villantja a legnagyobb fiatal sztárt. Ha a világ összes fizetését meg aláírási pénzét is kell odaadjuk neki, még úgyis jobb mintha még 150m-ot is kéne fizetni a Párizsnak. Szerintem jönni fog.
Plusz mivel jövőre elég sok fizetés fel fog szabadulni, még Haalandot se tartom elképzelhetetlennek, elmúlt 4db át. ig szezonban nem vettünk senkit, ősztől jegybevételek is lesznek - minden adott. Annyi a dolgunk, hogy a 21/22-es szezonra hibernáltatjuk magunkat