Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 1., csütörtök 17:43

🚨 BREAKING: Sergio Ramos joins PSG, 2 years contract offered and the player accepted. [@mohamedbouhafsi]

Csak meg lett a 2 éve.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. július 1., csütörtök 16:49

https://www.transfermarkt.com/statistik ... osespieler Kinek örülnénk? :mrgreen: Egyébként Hysaj csere hátvédnek Odriozola?

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. július 1., csütörtök 14:08

A ráció ezt diktálná amit írsz, de a sejknek nem kell pénz, ffp-vel meg nem tudom most mi van, életben van?
Mivel nem kell nekik a pénz, megérheti megtartani, mert van plusz legalabb fél évük meggyőzni. Ha most is alatesznek komoly embereket, menni fog a játék, blben is pörögnek, tavasszal belengetik az uj igazolasokat, aranylabda esely felvillan nála... Lesz ott elég indok, hogy mégis hosszabbitson.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. július 1., csütörtök 13:47

füst írta:
Sorrentino írta:

Navas, Ramos, CR, Hakimi, Di Maria...még lehet Varane is.

Ha az araboknak nem megy maguktól, akkor jön a "copy-paste". :lol:
Ez nem copy, ez inkább cut. :D
Jogos! :agree:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 1., csütörtök 13:44

Sorrentino írta:
Pad'em írta: Közben:
Sergio Ramos is close to PSG. The talks are very advanced. @LaurensJulien

Ez nem copy, ez inkább cut. :D

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. július 1., csütörtök 13:42

Pad'em írta: Közben:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 1., csütörtök 13:34

flori írta:
Több megbízható francia forrás lehozta most, hogy lezárult a tárgyalás, nem hosszabbít. Nehezen tudtam/tudom elképzelni, hogy ingyen lelép, de most nagyon úgy néz ki. Perez erre a pillanatra vár évek óta, új Bernabeuban villantja a legnagyobb fiatal sztárt. Ha a világ összes fizetését meg aláírási pénzét is kell odaadjuk neki, még úgyis jobb mintha még 150m-ot is kéne fizetni a Párizsnak. Szerintem jönni fog.
Ez már bőven nem pletyka, valószínűleg tényleg nem szeretne hosszabbítani. A legjobb eset az lenne, ha jövőre ingyen jön, de a sejk sem hülye. Nem is feltétlen a pénz miatt, de egy jövőre eligazoló játékosban azért valljuk be nem akkora a motiváció. Leakasztja CR-t és elengedni a franciát 150ért. Kérdés ugye, hogy ér-e így ennyit ez az üzlet, ha jövőre meg ingyen jöhetne...?
Mindenképp jövőre járnak jobban, Haalanddal párban :mrgreen: A ráció ezt diktálná amit írsz, de a sejknek nem kell pénz, ffp-vel meg nem tudom most mi van, életben van? :lol:

Közben:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. július 1., csütörtök 13:18

Több megbízható francia forrás lehozta most, hogy lezárult a tárgyalás, nem hosszabbít. Nehezen tudtam/tudom elképzelni, hogy ingyen lelép, de most nagyon úgy néz ki. Perez erre a pillanatra vár évek óta, új Bernabeuban villantja a legnagyobb fiatal sztárt. Ha a világ összes fizetését meg aláírási pénzét is kell odaadjuk neki, még úgyis jobb mintha még 150m-ot is kéne fizetni a Párizsnak. Szerintem jönni fog.
Ez már bőven nem pletyka, valószínűleg tényleg nem szeretne hosszabbítani. A legjobb eset az lenne, ha jövőre ingyen jön, de a sejk sem hülye. Nem is feltétlen a pénz miatt, de egy jövőre eligazoló játékosban azért valljuk be nem akkora a motiváció. Leakasztja CR-t és elengedni a franciát 150ért. Kérdés ugye, hogy ér-e így ennyit ez az üzlet, ha jövőre meg ingyen jöhetne...?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 1., csütörtök 12:53

h3x0r írta:
Pad'em írta: Nem meglepő módon nem matcheljük a PSG ajánlatát Hakimiért.
Mennyit adnak érte?
€70m

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 1., csütörtök 12:50

Pad'em írta: Nem meglepő módon nem matcheljük a PSG ajánlatát Hakimiért.
Mennyit adnak érte?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 1., csütörtök 12:45

Nem meglepő módon nem matcheljük a PSG ajánlatát Hakimiért.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 1., csütörtök 9:49

___Samy___ írta: Nekem mar kezd elegem lenni a teknocbol. Minden nyaron ot kergetjuk, aminek az a vege, hogy vagy marad a jelenlegi csapatanal vagy nem ide jon.

Jovore is koccolhat ingyen, de allitom, hogy oda fog menni, ahol tobbet fizetnek neki, mint egy par evvel ezelott. Nekunk meg elegge keves a lovetta.

Inkabb most mar Haalandra kellene raprobalni.
Persze, brutál unalmas már évek óta ez a sztori, de ha végül itt fog kikötni akkor megérte.

Ha arra menne, ahol a legtöbbet fizetnek neki, akkor hosszabbítana Párizsban, annál többet mint amit ott kapna sehol máshol nem fog kapni.

Plusz mivel jövőre elég sok fizetés fel fog szabadulni, még Haalandot se tartom elképzelhetetlennek, elmúlt 4db át. ig szezonban nem vettünk senkit, ősztől jegybevételek is lesznek - minden adott. Annyi a dolgunk, hogy a 21/22-es szezonra hibernáltatjuk magunkat :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 1., csütörtök 8:24

___Samy___ írta:
Pad'em írta: L'ÉQUIPE:
Kylian Mbappé has informed some members of the PSG, that in the state, he would not extend. But he will respect his last year of contract and LEAVE for FREE in 2022.

PSG do NOT consider selling Mbappe THIS summer. He is classed as NOT for sale. Mbappe has decided that he will respect the last year of his contract.

Real Madrid asked about Kylian Mbappé several weeks ago in the middle of the negotiations of another player (they do not specify who). PSG's response was clear: Non-transferable.

Leonardo has created so much tension with Kylian Mbappé to the point that the board is concerned he has done irreparable damage to the situation.

***Na jól van akkor. Egy évet kibírunk még valahogy, mondjuk jó sok sör kell majd. Mehet amink van az "another player" norvégra.
Nekem mar kezd elegem lenni a teknocbol. Minden nyaron ot kergetjuk, aminek az a vege, hogy vagy marad a jelenlegi csapatanal vagy nem ide jon.

Jovore is koccolhat ingyen, de allitom, hogy oda fog menni, ahol tobbet fizetnek neki, mint egy par evvel ezelott. Nekunk meg elegge keves a lovetta.

Ha kevés a pénzünk, hogy akarod Haalandot megszerezni? :kalapos: Főleg, hogy Sancho lépett, szerintem ő nem lesz eladó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. július 1., csütörtök 8:16

Pad'em írta: L'ÉQUIPE:
Kylian Mbappé has informed some members of the PSG, that in the state, he would not extend. But he will respect his last year of contract and LEAVE for FREE in 2022.

PSG do NOT consider selling Mbappe THIS summer. He is classed as NOT for sale. Mbappe has decided that he will respect the last year of his contract.

Real Madrid asked about Kylian Mbappé several weeks ago in the middle of the negotiations of another player (they do not specify who). PSG's response was clear: Non-transferable.

Leonardo has created so much tension with Kylian Mbappé to the point that the board is concerned he has done irreparable damage to the situation.

***Na jól van akkor. Egy évet kibírunk még valahogy, mondjuk jó sok sör kell majd. Mehet amink van az "another player" norvégra.
Nekem mar kezd elegem lenni a teknocbol. Minden nyaron ot kergetjuk, aminek az a vege, hogy vagy marad a jelenlegi csapatanal vagy nem ide jon.

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. július 1., csütörtök 7:04

realistahuni írta: Brahim amúgy játékpercre levetítve eredményesebb volt a Milannal mint az összes szélsőnk, erre nyilván őt adjuk megint kölcsönbe. :fpalm:
Ha már nincs pénz igazolni legalább a meglévő erőforrásokkal illene jobban gazdálkodni.
Brahim nem szélső.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 1., csütörtök 5:45

L'ÉQUIPE:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 30., szerda 22:02

Okes.
Akkor minden szép és jó... :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 30., szerda 21:42

Közben Sancho után a Man U Varaneért is megindította az offenzívát elvileg.

Mickey írta:
Jim írta:

tudom, hogy az olaszoknál van ez a kölcsön + kötelező opció szezon végi
(Brahimot talán így adjuk oda a Milannak :hmmm: )

Ceballost is így kéne eladni a Betisnek
most 10 millió a szezon végén még 15 pl
Kizártnak tartom, hogy 25m eur-t kapjunk érte, Betistől....

Brahim,
Ő kötelező vételes? Nekem nem rémlik, csak azt láttam, hogy van az újra kölcsön és a vételi opció. Lehet nem olvastam át jól.
Tehát akkor Díaz tuti, hogy bevétel lesz a későbbiekben?
Opció az csak, ha nem él vele a Milan jövő nyáron, jön vissza szépen. Cebáért max egy 10m lenne reális sztem, ha spanyol csapatról van szó. Finoman szólva sem tornázta fel magát magasra az Arsenalban töltött két év alatt. Kezdő spanyol válogatottból olimpia keretre süllyedt :lol:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 30., szerda 21:29

Jim írta:
Mickey írta: Ceba menne vissza Betis....olvasom ezt a 25m pénzt, de gondolom lófxt nem akarnak ők nekünk adni, nem hogy 25 lepedőt.
szokásos. na mindegy, szabaduljunk a feleslegtől, ez a sok kölcsön se dob rajtunk sokat sztm.
tudom, hogy az olaszoknál van ez a kölcsön + kötelező opció szezon végi
(Brahimot talán így adjuk oda a Milannak :hmmm: )

Ceballost is így kéne eladni a Betisnek
most 10 millió a szezon végén még 15 pl
Kizártnak tartom, hogy 25m eur-t kapjunk érte, Betistől....

Brahim,
Ő kötelező vételes? Nekem nem rémlik, csak azt láttam, hogy van az újra kölcsön és a vételi opció. Lehet nem olvastam át jól.
Tehát akkor Díaz tuti, hogy bevétel lesz a későbbiekben?

Renato S....nem tudom, van egy Valverde, Blanco, Öde, Alaba ( isco ceba ), sztm nem kell nekünk a predátor.
Viszont ! Lehet, hogy nem lesz se Öde, se Blanco és a zárójeles emberek sem...fene tudja mit talál ki Carlo.

Szép dolog Hakimi meg a 2.1m....Béla meg Ázár örülni fog neki :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. június 30., szerda 21:21

Realista24 írta: Real Madrid will receive €2.1m from Achraf Hakimi joining PSG.
Hazard júliusi bére bruttóban :lol:

Vissza: