Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 2., péntek 20:53

Tehát Ramos Varane helyett Alabástya Vallejo. Oké, mint CR helyett Vinicius, jó úton haladunk. :lol: :lol:
Nem illik.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 2., péntek 20:49

realbeckham írta:
Fenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
Vajon mit reagalna az oreg hehe ezzel a hirrel kapcsolatban :lol:
Pláne, hogy rohadt sérülékeny a csávó, ami a sanitassal karöltve hatalmas igazolás lesz, ismét.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2021. július 2., péntek 20:25

Fenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
Vajon mit reagalna az oreg hehe ezzel a hirrel kapcsolatban :lol:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 2., péntek 20:20

Steve írta: Ezeket amúgy ilyenkor komolyan írod, vagy ez az ilyen erőltetetten én vagyok a spanyol fan, hogy valaki felfigyeljen rám dolog? Hogy lehet Vallejonak örülni Varane helyett, még ha csak a hova költekezzünk dolgoz is nézzük..??
őszintén?
nem érdekel ki lesz a 4. kh, lehet bosnyák is, nem amiatt örülök, hogy Vallejo lehet az
hanem hogy nem arra költjük a pénzt, hanem remélem csak előre :salute:

nem figyeltek, csak a jó, szép reményű spanyoloknak örülök mostanában :kalapos:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 2., péntek 19:50

Jim írta:
Végre egy jó hír :mrgreen:

Mármint az, hogy a vezetőség sem hátulra tervez költeni
Már csak az kéne, hogy a közzályára se igazoljunk 1 közepes arcot, hanem mehet minden pénz elölre :D

Az eladásokból befolyt összegen túl amúgy van pénzünk az igazolásokra?
Ezeket amúgy ilyenkor komolyan írod, vagy ez az ilyen erőltetetten én vagyok a spanyol fan, hogy valaki felfigyeljen rám dolog? Hogy lehet Vallejonak örülni Varane helyett, még ha csak a hova költekezzünk dolgoz is nézzük..??

Vallejo 2,5 meccset nem tud lehozni egymás után sérülés nélkül, itt meg még az is lesérül, aki amúgy nem..

A Varane Vallejo csere minden lenne, csak jó hír nem.

A védelem volt az egyetlen hely a kp-n kívül, ami még oké volt itt. A Ramos-Varane out, Alaba-Vellejo in az minden csak nem előrelépés az biztos.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 2., péntek 18:52

Végre egy jó hír :mrgreen:

Mármint az, hogy a vezetőség sem hátulra tervez költeni
Már csak az kéne, hogy a közzályára se igazoljunk 1 közepes arcot, hanem mehet minden pénz elölre :D

Az eladásokból befolyt összegen túl amúgy van pénzünk az igazolásokra?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. július 2., péntek 17:57

Pad'em írta: Vinyó is megy végül az Olimpiára. Micsoda gigászi ütközet lenne egy brazil x spanyol, VJR vs Asensio. Legalább megtalálták a szintjüket a támadóink :D

Lényeg, hogy fitt lesz Vini a szezonkezdetre, Európa-Dél Amerika-Ázsia haknikör után.
nem mintha számítana nála bármi is, futballozni nem tud :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 2., péntek 17:48

Vinyó is megy végül az Olimpiára. Micsoda gigászi ütközet lenne egy brazil x spanyol, VJR vs Asensio. Legalább megtalálták a szintjüket a támadóink :D

Lényeg, hogy fitt lesz Vini a szezonkezdetre, Európa-Dél Amerika-Ázsia haknikör után.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. július 2., péntek 17:26

Nem a fékek miatt írtam, hanem az anyagi vonzata miatt.
Ramossal és Varanenal kezdődik/kezdődött a lista ( persze Varane még itt van ).
Akiket említettél, ők is benne lesznek, de Carvajal, és Benzema vagy Modric is...

Összességében, szép névsor, és nem tudom, kivel lesz hosszabbítás. Nachorol volt most hír, hogy kap 3 évet, mert neki is lejár.

Az anyagiakon kívül, ha idén nem is, de köv. szezontól felszabadulnak helyek és akárhogy is, de elkopnak a játékosok. korszak vagy generáció váltás, lesz, az tuti.( de nem gondolom, hogy mindenkitől jövőre válnánk meg, biztosan nem )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 2., péntek 17:17

Mickey írta: *Többiekből sem várok sokkal többet, majd inkább a jövőre lejáró szerződésektől, itt biztos felszabadul pár hely.
Talán Ceballost elviszik, Jovicot...esetleg. De a lejáró kontraktusokkal leszünk majd igazán előrébb, ahogy írtam. sztm*
Marci, Isco és Bale kontraktja fut ki egyedül 22-ben a fékek közül.. Ilyenkor mondják, túl kevés túl későn? :D

Am. a védelem, pláne, hogy jött Alaba tényleg rendbe kell legyen.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 2., péntek 16:33

wZoLee7 írta:
Pad'em írta:

Azt mondja a true-s Bildes csóka Christian Falk, hogy Haaland jövőre hozzánk jönne. Meg azt is, hogy ha a Chelsea letenne érte valami őrült összeget most nyáron akkor meg oda - Havertzhez hasonlóan, aki szintén minket favorizált, csak jött a covid. Az meg ugye az angol csapatokat egyáltalán nem viseli meg.

Viszont ha Mbappe csak jövőre jönne, akkor kell legyen a kasszában nekünk is most annyi, hogy mehessünk a norvégra. Azon hasal el az egész, hogy a Dortmund sztem nem fogja elengedni most nyáron Sancho után 150mért sem.

Szóval minden oda vezet, hogy Mbappe jövőre ingyen, Haaland meg 75mért :D
Ezzel én kiegyeznék bármikor, de idén ez nem segít rajtunk. Megmondanám a dortmundnak h bökjön rá Benzeman kívül 3 támadóra és megkapják cserébe :lol:
Ja, idén csak a tömény fog segíteni rajtunk
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 2., péntek 16:12

Pad'em írta:
wZoLee7 írta: Ezt amúgy nem értem, miért hiszitek azt páran, hogy Haalandot könnyebb megszerezni mint MBappet...úgy írtok néha mintha csak hozzánk igazolhatnának vagy ha váltanak kötelességük lenne ide igazolni.
Azt mondja a true-s Bildes csóka Christian Falk, hogy Haaland jövőre hozzánk jönne. Meg azt is, hogy ha a Chelsea letenne érte valami őrült összeget most nyáron akkor meg oda - Havertzhez hasonlóan, aki szintén minket favorizált, csak jött a covid. Az meg ugye az angol csapatokat egyáltalán nem viseli meg.

Viszont ha Mbappe csak jövőre jönne, akkor kell legyen a kasszában nekünk is most annyi, hogy mehessünk a norvégra. Azon hasal el az egész, hogy a Dortmund sztem nem fogja elengedni most nyáron Sancho után 150mért sem.

Ezzel én kiegyeznék bármikor, de idén ez nem segít rajtunk. Megmondanám a dortmundnak h bökjön rá Benzeman kívül 3 támadóra és megkapják cserébe :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 2., péntek 15:45

wZoLee7 írta: Ezt amúgy nem értem, miért hiszitek azt páran, hogy Haalandot könnyebb megszerezni mint MBappet...úgy írtok néha mintha csak hozzánk igazolhatnának vagy ha váltanak kötelességük lenne ide igazolni.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. július 2., péntek 15:25

raul 4 ever írta: Igazából Vallejotol sem kell félni, granadában megmutatta, hogy egy bizonyos szintig elég..
Ha Varane lép, meg 3-4 kolonc, esetleg Kubo/Brahimbol is lehet pénzt csinálni, 100+ már kb van is valakire...

Haaland: pláne, h Sanco elment.. Így kell maradjon név Dortmundban is
Elég lehet papíron az Alaba,Militao,Nacho,Vallejo sor... aztán lehet a valóság más lesz, de neki lehet menni,voltak már itt " nevek" a védelemben is. Ezt csak élesben fogjuk megtapasztalni.
Semmivel nem lesz a védelem közepe rosszabb, mint a széle,ahol Marci és LV vagy Odri lehet a beugrós, a nem túl acélos Carvajal helyett, vagy ha éppen a beton Mendy valamiért kibukik. Persze ez nem vigasztal senkit sem, engem sem.
( fene tudja, mit kezd Carlo, a fiatal Miguellel ) .

Ami Brahimot illeti, belőle, talán jövőre lesz cash, mert egyelőre ment kölcsönbe, ha igaz a hír..aztán vagy lesz bevétel vagy visszadobja milánó.
Többiekből sem várok sokkal többet, majd inkább a jövőre lejáró szerződésektől, itt biztos felszabadul pár hely.
Talán Ceballost elviszik, Jovicot...esetleg. De a lejáró kontraktusokkal leszünk majd igazán előrébb, ahogy írtam. sztm

szrk.
Mayoralból még lehet valami bevétel.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 2., péntek 15:10

Igazából Vallejotol sem kell félni, granadában megmutatta, hogy egy bizonyos szintig elég..
Ha Varane lép, meg 3-4 kolonc, esetleg Kubo/Brahimbol is lehet pénzt csinálni, 100+ már kb van is valakire...

Haaland: pláne, h Sanco elment.. Így kell maradjon név Dortmundban is
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 2., péntek 15:05

Ezt amúgy nem értem, miért hiszitek azt páran, hogy Haalandot könnyebb megszerezni mint MBappet...úgy írtok néha mintha csak hozzánk igazolhatnának vagy ha váltanak kötelességük lenne ide igazolni.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. július 2., péntek 14:58

Sorrentino írta:
Megy az all-in Haaland-ra. :mrgreen:
Helyes, hátul csak lehozzák valahogy Nacho-ék, előre kell minden pénzt pumpálni, a teknősbékával meg a fac kivan már, várjon rá aki akar.
Idén bele kell férjen egy nagyobb kiadás Haaland-ra, jövőre meg jöhet ingyen ha akar még Mbappé.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 2., péntek 14:57

az azért elég erős lenne

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. július 2., péntek 14:53

Megy az all-in Haaland-ra. :mrgreen:

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. július 2., péntek 14:28

Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.

Vissza: