Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Tehát Ramos Varane helyett Alabástya Vallejo. Oké, mint CR helyett Vinicius, jó úton haladunk.
Nem illik.
Pláne, hogy rohadt sérülékeny a csávó, ami a sanitassal karöltve hatalmas igazolás lesz, ismét.realbeckham írta:Vajon mit reagalna az oreg hehe ezzel a hirrel kapcsolatbanFenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vajon mit reagalna az oreg hehe ezzel a hirrel kapcsolatbanFenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
őszintén?Steve írta: Ezeket amúgy ilyenkor komolyan írod, vagy ez az ilyen erőltetetten én vagyok a spanyol fan, hogy valaki felfigyeljen rám dolog? Hogy lehet Vallejonak örülni Varane helyett, még ha csak a hova költekezzünk dolgoz is nézzük..??
nem érdekel ki lesz a 4. kh, lehet bosnyák is, nem amiatt örülök, hogy Vallejo lehet az
hanem hogy nem arra költjük a pénzt, hanem remélem csak előre
nem figyeltek, csak a jó, szép reményű spanyoloknak örülök mostanában
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ezeket amúgy ilyenkor komolyan írod, vagy ez az ilyen erőltetetten én vagyok a spanyol fan, hogy valaki felfigyeljen rám dolog? Hogy lehet Vallejonak örülni Varane helyett, még ha csak a hova költekezzünk dolgoz is nézzük..??Jim írta:Végre egy jó hírFenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
Mármint az, hogy a vezetőség sem hátulra tervez költeni
Már csak az kéne, hogy a közzályára se igazoljunk 1 közepes arcot, hanem mehet minden pénz elölre
Az eladásokból befolyt összegen túl amúgy van pénzünk az igazolásokra?
Vallejo 2,5 meccset nem tud lehozni egymás után sérülés nélkül, itt meg még az is lesérül, aki amúgy nem..
A Varane Vallejo csere minden lenne, csak jó hír nem.
A védelem volt az egyetlen hely a kp-n kívül, ami még oké volt itt. A Ramos-Varane out, Alaba-Vellejo in az minden csak nem előrelépés az biztos.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Végre egy jó hírFenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
Mármint az, hogy a vezetőség sem hátulra tervez költeni
Már csak az kéne, hogy a közzályára se igazoljunk 1 közepes arcot, hanem mehet minden pénz elölre
Az eladásokból befolyt összegen túl amúgy van pénzünk az igazolásokra?
nem mintha számítana nála bármi is, futballozni nem tudPad'em írta: Vinyó is megy végül az Olimpiára. Micsoda gigászi ütközet lenne egy brazil x spanyol, VJR vs Asensio. Legalább megtalálták a szintjüket a támadóink
Lényeg, hogy fitt lesz Vini a szezonkezdetre, Európa-Dél Amerika-Ázsia haknikör után.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Vinyó is megy végül az Olimpiára. Micsoda gigászi ütközet lenne egy brazil x spanyol, VJR vs Asensio. Legalább megtalálták a szintjüket a támadóink
Lényeg, hogy fitt lesz Vini a szezonkezdetre, Európa-Dél Amerika-Ázsia haknikör után.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nem a fékek miatt írtam, hanem az anyagi vonzata miatt.
Ramossal és Varanenal kezdődik/kezdődött a lista ( persze Varane még itt van ).
Akiket említettél, ők is benne lesznek, de Carvajal, és Benzema vagy Modric is...
Összességében, szép névsor, és nem tudom, kivel lesz hosszabbítás. Nachorol volt most hír, hogy kap 3 évet, mert neki is lejár.
Az anyagiakon kívül, ha idén nem is, de köv. szezontól felszabadulnak helyek és akárhogy is, de elkopnak a játékosok. korszak vagy generáció váltás, lesz, az tuti.( de nem gondolom, hogy mindenkitől jövőre válnánk meg, biztosan nem )
Ramossal és Varanenal kezdődik/kezdődött a lista ( persze Varane még itt van ).
Akiket említettél, ők is benne lesznek, de Carvajal, és Benzema vagy Modric is...
Összességében, szép névsor, és nem tudom, kivel lesz hosszabbítás. Nachorol volt most hír, hogy kap 3 évet, mert neki is lejár.
Az anyagiakon kívül, ha idén nem is, de köv. szezontól felszabadulnak helyek és akárhogy is, de elkopnak a játékosok. korszak vagy generáció váltás, lesz, az tuti.( de nem gondolom, hogy mindenkitől jövőre válnánk meg, biztosan nem )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Marci, Isco és Bale kontraktja fut ki egyedül 22-ben a fékek közül.. Ilyenkor mondják, túl kevés túl későn?Mickey írta: *Többiekből sem várok sokkal többet, majd inkább a jövőre lejáró szerződésektől, itt biztos felszabadul pár hely.
Talán Ceballost elviszik, Jovicot...esetleg. De a lejáró kontraktusokkal leszünk majd igazán előrébb, ahogy írtam. sztm*
Am. a védelem, pláne, hogy jött Alaba tényleg rendbe kell legyen.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Ja, idén csak a tömény fog segíteni rajtunkwZoLee7 írta:Ezzel én kiegyeznék bármikor, de idén ez nem segít rajtunk. Megmondanám a dortmundnak h bökjön rá Benzeman kívül 3 támadóra és megkapják cserébePad'em írta:
Azt mondja a true-s Bildes csóka Christian Falk, hogy Haaland jövőre hozzánk jönne. Meg azt is, hogy ha a Chelsea letenne érte valami őrült összeget most nyáron akkor meg oda - Havertzhez hasonlóan, aki szintén minket favorizált, csak jött a covid. Az meg ugye az angol csapatokat egyáltalán nem viseli meg.
Viszont ha Mbappe csak jövőre jönne, akkor kell legyen a kasszában nekünk is most annyi, hogy mehessünk a norvégra. Azon hasal el az egész, hogy a Dortmund sztem nem fogja elengedni most nyáron Sancho után 150mért sem.
Szóval minden oda vezet, hogy Mbappe jövőre ingyen, Haaland meg 75mért
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezzel én kiegyeznék bármikor, de idén ez nem segít rajtunk. Megmondanám a dortmundnak h bökjön rá Benzeman kívül 3 támadóra és megkapják cserébePad'em írta:Azt mondja a true-s Bildes csóka Christian Falk, hogy Haaland jövőre hozzánk jönne. Meg azt is, hogy ha a Chelsea letenne érte valami őrült összeget most nyáron akkor meg oda - Havertzhez hasonlóan, aki szintén minket favorizált, csak jött a covid. Az meg ugye az angol csapatokat egyáltalán nem viseli meg.wZoLee7 írta: Ezt amúgy nem értem, miért hiszitek azt páran, hogy Haalandot könnyebb megszerezni mint MBappet...úgy írtok néha mintha csak hozzánk igazolhatnának vagy ha váltanak kötelességük lenne ide igazolni.
Viszont ha Mbappe csak jövőre jönne, akkor kell legyen a kasszában nekünk is most annyi, hogy mehessünk a norvégra. Azon hasal el az egész, hogy a Dortmund sztem nem fogja elengedni most nyáron Sancho után 150mért sem.
- Pad'em
Azt mondja a true-s Bildes csóka Christian Falk, hogy Haaland jövőre hozzánk jönne. Meg azt is, hogy ha a Chelsea letenne érte valami őrült összeget most nyáron akkor meg oda - Havertzhez hasonlóan, aki szintén minket favorizált, csak jött a covid. Az meg ugye az angol csapatokat egyáltalán nem viseli meg.wZoLee7 írta: Ezt amúgy nem értem, miért hiszitek azt páran, hogy Haalandot könnyebb megszerezni mint MBappet...úgy írtok néha mintha csak hozzánk igazolhatnának vagy ha váltanak kötelességük lenne ide igazolni.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Elég lehet papíron az Alaba,Militao,Nacho,Vallejo sor... aztán lehet a valóság más lesz, de neki lehet menni,voltak már itt " nevek" a védelemben is. Ezt csak élesben fogjuk megtapasztalni.raul 4 ever írta: Igazából Vallejotol sem kell félni, granadában megmutatta, hogy egy bizonyos szintig elég..
Ha Varane lép, meg 3-4 kolonc, esetleg Kubo/Brahimbol is lehet pénzt csinálni, 100+ már kb van is valakire...
Haaland: pláne, h Sanco elment.. Így kell maradjon név Dortmundban is
Semmivel nem lesz a védelem közepe rosszabb, mint a széle,ahol Marci és LV vagy Odri lehet a beugrós, a nem túl acélos Carvajal helyett, vagy ha éppen a beton Mendy valamiért kibukik. Persze ez nem vigasztal senkit sem, engem sem.
( fene tudja, mit kezd Carlo, a fiatal Miguellel ) .
Ami Brahimot illeti, belőle, talán jövőre lesz cash, mert egyelőre ment kölcsönbe, ha igaz a hír..aztán vagy lesz bevétel vagy visszadobja milánó.
Többiekből sem várok sokkal többet, majd inkább a jövőre lejáró szerződésektől, itt biztos felszabadul pár hely.
Talán Ceballost elviszik, Jovicot...esetleg. De a lejáró kontraktusokkal leszünk majd igazán előrébb, ahogy írtam. sztm
szrk.
Mayoralból még lehet valami bevétel.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igazából Vallejotol sem kell félni, granadában megmutatta, hogy egy bizonyos szintig elég..
Ha Varane lép, meg 3-4 kolonc, esetleg Kubo/Brahimbol is lehet pénzt csinálni, 100+ már kb van is valakire...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- wZoLee7
Ezt amúgy nem értem, miért hiszitek azt páran, hogy Haalandot könnyebb megszerezni mint MBappet...úgy írtok néha mintha csak hozzánk igazolhatnának vagy ha váltanak kötelességük lenne ide igazolni.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Helyes, hátul csak lehozzák valahogy Nacho-ék, előre kell minden pénzt pumpálni, a teknősbékával meg a fac kivan már, várjon rá aki akar.Sorrentino írta:Megy az all-in Haaland-ra.Fenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
Idén bele kell férjen egy nagyobb kiadás Haaland-ra, jövőre meg jöhet ingyen ha akar még Mbappé.
- wZoLee7
az azért elég erős lenneFenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
- Sorrentino
Megy az all-in Haaland-ra.Fenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
-
Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.