ugyanaz, mint amikor egy clasicón CR-t lökték rá Alves vagy vki más lábára, és Higu hiába baszta be...TBone írta:mintha úgy tűnt volna, hogy a barca védő löki meg a támadót
ez az, Benz lövése bezzeg...TBone írta:azt a makker életbe
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. október 29., kedd 23:06
ugyanaz, mint amikor egy clasicón CR-t lökték rá Alves vagy vki más lábára, és Higu hiába baszta be...TBone írta:mintha úgy tűnt volna, hogy a barca védő löki meg a támadót
ez az, Benz lövése bezzeg...TBone írta:azt a makker életbe
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. október 29., kedd 23:03
csak a lassításban nekem meg mintha úgy tűnt volna, hogy a barca védő löki meg a támadót, és ugy akadályozza valdest. na mindegy, spanyolországi bírói színvonal.'shutterisland írta:a lassításban úgy láttam, hogy a támadó és valdes lába között volt kontakt, aztán esett el valdes.
szerintem nem lett volna oka "homorítani", mert simán övé volt a labda.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 29., kedd 22:57
a lassításban úgy láttam, hogy a támadó és valdes lába között volt kontakt, aztán esett el valdes.TBone írta:a celta gól előtt hol volt szabálytalanság? erre kiváncsi lennék amugy. valdes szét nagyot homorított.
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. október 29., kedd 22:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 27., vasárnap 21:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 27., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 27., vasárnap 21:07
Realjoe írta:Gyanús,hogy ez a leggyorsabb gól eddig a spanyol bajnokságban Valaki tud erről valami biztos infót?hopp...gólt is vert a 14. mp-ben.
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. október 27., vasárnap 21:05
Gyanús,hogy ez a leggyorsabb gól eddig a spanyol bajnokságban Valaki tud erről valami biztos infót?hopp...gólt is vert a 14. mp-ben.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 27., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 27., vasárnap 19:45
Valencia is meg akarta venni a nyár folyamán, de sajnos nem volt rá pénzük - a soldado eladásból befolytat is törlesztésre kellett félretenni illetve átutalni már egyből. Valencia-fan volt szaktársam is épp mondta, hogy sok-sok évre visszamenőleg ez a legrosszabb valencia keret. elől még úgy ahogy meglennének (Pabon, Jonas, Postiga), de a többi szekció nem valami acélos az idén... sem. Villarreal meg otthon nagyon jó, idegenben vannak problémáik ahogy a Realnak is... de egy 4.helyre jók lehetnek, úgy is azért megy a csata a maradék 17 csapat között.GT37 írta:Giovani dos Santos mérlege:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 27., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 20., vasárnap 14:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 20., vasárnap 14:26
Real Madrid - MalagaKerlon írta:hosszabb összefoglalóval valaki nem tudna megdobni?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 20., vasárnap 14:20
Azám,de ha valamilyen furcsa mód esetleg behúznánk még is,akkor jönne "az èn megmondtam hogy meglesz ez" szöveg,és akkor senki,de senki sem ismerné el,hogy szeptemberbe temette a csapatot....Már elbuktuk a ligát.....jobb ha tudod. Ja és esélyünk sincsen.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 20., vasárnap 14:08
múltkor ment a temetés,hogy jaj,tessék nézni,már 5 pont hátrányba vagyunk,stb stb.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 20., vasárnap 13:12
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 20., vasárnap 10:52
Tíztől megy a sport2-őn. Lassan vége az első félidőnek...Kerlon írta:hosszabb összefoglalóval valaki nem tudna megdobni?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 20., vasárnap 10:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 20., vasárnap 10:09
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 20., vasárnap 0:58
Ne hisztizz, legalább nem felejted el (amúgy csak poén, nem kell komolyan venni, intézd el annyival, hogy bekaphatjátok és kész)Géci írta:Még vagy tizen írjátok már le... Kösz! Elhiszem, hogy okosak vagytok, de elég, ha egy valaki szól, hogy bazd te segg ezt nem így kell írni...
Hát ha a mai meccsükből indulok ki, akkor azért ők sincsenek olyan hű de nagy formában. Xavi lassú, Iniesta formán kívül van, a védelmük alapból lassú. Egyre körülményesebb az egész csapatuk, Neymarra és Messire viszont nagyon oda kell majd figyelni, mert két sebességgel gyorsabbak a többieknél. De ha őket megfogjuk, akkor én nem félek, csak aztán a helyzeteinket ne úgy használjuk ki, mint ma.Remy írta:nem vagyok pesszimista, de szerintem jelenleg még nem állunk készen arra, hogy üssük a barcát. 1 lépéssel minimum előrébb járnak, és ez ki is fog jönni a hétvégén. Persze én leszek a legboldogabb, ha nyerünk, de még akadozik a gépezet.zalkrisz írta: Szerintem ütjük őket,
+ Khedira úgyis kezdő lesz, ami -1 ember.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem