9ig necces amíg beer a sok ember munkába, utána is van forgalom de azért lehet haladni és nem a dugóban állsz___Samy___ írta: Elvileg olyan 10 utan leszek majd ott, akkor is halal?
Egyébként nincs most a hungarian felújítás (legalábbis a Puskasig)
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. július 2., péntek 22:45
9ig necces amíg beer a sok ember munkába, utána is van forgalom de azért lehet haladni és nem a dugóban állsz___Samy___ írta: Elvileg olyan 10 utan leszek majd ott, akkor is halal?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. július 2., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 2., péntek 22:41
Ugyanúgy be van állva, mint az elmúlt 20 évben bármikor. karigeri keze messze elér, vissza az időben is akár. Számolj rá időt inkább, reggel és délután járhatatlan.___Samy___ írta: A pestiektol kedeznem, hogy a Hungaria korut milyen allapotban van most, van lezaras vagy utepites? A radioban hallom, hogy karigeri felturta fel pestet, a kozlekedes meg be van allva, nekem meg kedden mennem kell fel.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. július 2., péntek 22:32
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. július 2., péntek 16:31
2 hete tepültem ferihegyröl stuttgartba, egy 24 oranal nem regebbi gyors teszt vagy egy 48 oranal nem regebbi pcr teszt amit becsekkolasnal ellenöriznek es mehetsz minden problema nelkül , annyi hogy maszkba kell repülnöd, menj nyugodtan.BarçaNorbi írta: Valaki utazott kulfoldrol Magyarorszagra repulovel? Julius kozepen repulnek Brusszelbol, van szemelyim es bejelentett lakcimem, de oltasom meg nincs, reszben ezert is utaznek haza. Kerestem hivatalos forrasokat es azokat veszem alapul, de kivancsi lennek a tenyleges szemelyes tapasztalataitokra.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2021. július 2., péntek 13:45
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. július 1., csütörtök 19:29
Én szoktam oda járni néha, de ott tokeneket kell bedobálni vagy 100/200-ast. Viszont az tényleg egy jó mosó.Sierra írta:Fogarasi Tesco mellett van egy nagyobb onkiszolgalo moso, igaz meg nem voltam ott, csak elmentem mellette parszor, sztem erdemes megnezni hatha.nmate írta: Nem ismertek véletlen Zugló környékén (vagy belsőbb kerületekben) olyan kézi autómosót, ahol tudok kártyával csippantani? Mint ami Csömörön Auchannál van, vagy amilyen régen az Egér úti autómosó volt.
Ez a sok apró-dobálós levesz az életről.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. július 1., csütörtök 18:45
Fogarasi Tesco mellett van egy nagyobb onkiszolgalo moso, igaz meg nem voltam ott, csak elmentem mellette parszor, sztem erdemes megnezni hatha.nmate írta: Nem ismertek véletlen Zugló környékén (vagy belsőbb kerületekben) olyan kézi autómosót, ahol tudok kártyával csippantani? Mint ami Csömörön Auchannál van, vagy amilyen régen az Egér úti autómosó volt.
Ez a sok apró-dobálós levesz az életről.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 1., csütörtök 18:40
Szappannal nem élek, tusfürdő volt - de nem esett leh3x0r írta:Majd leesett a szappan_Bushido_ írta:
airbnb megoldásokat nem néztem. Váci M. kolit ajánlották még sok évvel ezelőtt, 4x-5x voltam már ott. Egyszer még az emeleten a diákok egyik szobájában (4 ágyas), aztán utána mindig a vendégeknek fenntartott különszobában a recepció mögött. Mondjuk mikor fent voltam a másodikon, aztán este elmentem tusolni, az picit horrorfilmbe illő volt a full üres koliban a full üres fürdőrészlegen
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. június 29., kedd 19:57
Így már tényleg horrorfilmbe illő.h3x0r írta:Majd leesett a szappan_Bushido_ írta:
airbnb megoldásokat nem néztem. Váci M. kolit ajánlották még sok évvel ezelőtt, 4x-5x voltam már ott. Egyszer még az emeleten a diákok egyik szobájában (4 ágyas), aztán utána mindig a vendégeknek fenntartott különszobában a recepció mögött. Mondjuk mikor fent voltam a másodikon, aztán este elmentem tusolni, az picit horrorfilmbe illő volt a full üres koliban a full üres fürdőrészlegen
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. június 29., kedd 10:38
Majd leesett a szappan_Bushido_ írta:airbnb megoldásokat nem néztem. Váci M. kolit ajánlották még sok évvel ezelőtt, 4x-5x voltam már ott. Egyszer még az emeleten a diákok egyik szobájában (4 ágyas), aztán utána mindig a vendégeknek fenntartott különszobában a recepció mögött. Mondjuk mikor fent voltam a másodikon, aztán este elmentem tusolni, az picit horrorfilmbe illő volt a full üres koliban a full üres fürdőrészlegenlestat írta: Esetleg ilyen airbnb?
Fun Fact: a Váci Mihályban laktam 4 évet
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. június 29., kedd 8:33
airbnb megoldásokat nem néztem. Váci M. kolit ajánlották még sok évvel ezelőtt, 4x-5x voltam már ott. Egyszer még az emeleten a diákok egyik szobájában (4 ágyas), aztán utána mindig a vendégeknek fenntartott különszobában a recepció mögött. Mondjuk mikor fent voltam a másodikon, aztán este elmentem tusolni, az picit horrorfilmbe illő volt a full üres koliban a full üres fürdőrészlegenlestat írta: Esetleg ilyen airbnb?
Fun Fact: a Váci Mihályban laktam 4 évet
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. június 28., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. június 28., hétfő 16:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. június 28., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. június 27., vasárnap 23:08
videó?Faust írta:Hat ez zsenialisan edes volt.Kercsó írta: a kutyás introduction nagy esemény lesz
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 27., vasárnap 22:47
Hat ez zsenialisan edes volt.Kercsó írta: a kutyás introduction nagy esemény lesz
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. június 27., vasárnap 20:16
nagynéném így ment kétszer is Ausztriába, neki jó volt, ez a hivatalos.reeed_ati írta:
Akkor ezt bepróbálom majd, köszi.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. június 27., vasárnap 14:57
Akkor ezt bepróbálom majd, köszi.csababarca írta:fizetni amúgy sem kellene, van hivatalos angol nyelvű oltási papír is, letöltöd, beviszed háziorvoshoz, ő kitölti, pecsételi, és kész.reeed_ati írta:
Na ez így akkor parádé, akkor nem fizetek a fordításért..
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. június 27., vasárnap 14:34
fizetni amúgy sem kellene, van hivatalos angol nyelvű oltási papír is, letöltöd, beviszed háziorvoshoz, ő kitölti, pecsételi, és kész.reeed_ati írta:
Na ez így akkor parádé, akkor nem fizetek a fordításért..
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem