EB - 2020
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: EB - 2020
jajj, ezek utan jon meg csak a shaw vs zidane vol.2
southgatenek nagyon ulnek a huzasai, a bekerulo trippier adta a golpasszt.
southgatenek nagyon ulnek a huzasai, a bekerulo trippier adta a golpasszt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Évek ótasebydani írta: Máris rosszul vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
érdekes lesz
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Máris rosszul vagyok.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
ami itt megy angliaban, utcakon, bbc-n, stb...az nagyon kemeny, nem hiszem el, hogy nem esnek pofara.
angolok 3-5-2 walkerrel kozepen es trippierrel wb-ben.
angolok 3-5-2 walkerrel kozepen es trippierrel wb-ben.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Southgate lehozza, tokeletesen meccselt eddig, kizart, hogy a dontot fogja elguardiolazni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sajnos igen
Legutóbb, amikor az olaszok a döntőbe jutottak tettem rájuk 15 eurot. Idén nem követem el ezt a hülyeséget
Amúgy az olaszok kb. mindig megverték az utóbbi időben az angolokat, de persze pont most fog megfordulni a szerencse. Messi is nyert, idén ilyen cripple év van, tutti nyernek a falábúak
Legutóbb, amikor az olaszok a döntőbe jutottak tettem rájuk 15 eurot. Idén nem követem el ezt a hülyeséget
Amúgy az olaszok kb. mindig megverték az utóbbi időben az angolokat, de persze pont most fog megfordulni a szerencse. Messi is nyert, idén ilyen cripple év van, tutti nyernek a falábúak
Igazából már otthon van, a kérdés csak az, hogy ott is maradikarus93 írta: Hazamegy a foci ma?
- ikarus93
Hazamegy a foci ma?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- 'shutterisland
ja hat kilometerre pontosan nem lehet, azt meg akkor sem lehetne, ha egy varos rendezne az egeszet, mert lehet valakinek szomszedos orszag, a masik meg 3000km-t repul.
de erre irtam a logisztikai okoskodast, hogy azert azt el lehetne intezzek, hogy nagysagrendileg azonos legyen, es hogy ne kelljen a csoportmeccsek alatt is vandorolni vagy azerbajdzsanba repkedni kisebb jatleggel, stb.
a legnagyobb elonye meg a semleges palyak, mert azert ez a 6/7 hazai meccs az angoloknak eleg eros.
na de ahogy sejtem, nem lesz tobbet ilyen, szoval edesmindegy.
de erre irtam a logisztikai okoskodast, hogy azert azt el lehetne intezzek, hogy nagysagrendileg azonos legyen, es hogy ne kelljen a csoportmeccsek alatt is vandorolni vagy azerbajdzsanba repkedni kisebb jatleggel, stb.
a legnagyobb elonye meg a semleges palyak, mert azert ez a 6/7 hazai meccs az angoloknak eleg eros.
na de ahogy sejtem, nem lesz tobbet ilyen, szoval edesmindegy.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudod elkerulni hogy egyik vagy másik többet utazzon.'shutterisland írta: nem ertem mire gondolsz konkretan.
en ugy gondoltam, hogy pl a magyarok csoportjat jatszottak volna ukrajnaban, a spanyoloket svajcban, stb.
a kieseses szakaszt meg 3-4 olyan orszagban, ami nem kvalifikalt.
pl nyolcaddontoket szloveniaban, negyeddontoket szerbiaban, elodontot meg dontot teszem azt bulgariaban.
igy majdnem mindenki ugyanannyit utazik, annyi a kulonbseg, hogy valaki a csoportkor utan tobbet, de mindig semleges a palya.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
nem ertem mire gondolsz konkretan.
en ugy gondoltam, hogy pl a magyarok csoportjat jatszottak volna ukrajnaban, a spanyoloket svajcban, stb.
pl nyolcaddontoket szloveniaban, negyeddontoket szerbiaban, elodontot meg dontot teszem azt bulgariaban.
igy majdnem mindenki ugyanannyit utazik, annyi a kulonbseg, hogy valaki a csoportkor utan tobbet, de mindig semleges a palya.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem írnad ezt, ha tudnád milyen hattermunka zajlik egy egy meccs előtt.'shutterisland írta: vagy ha ugy lett volna, hogy minden csoportot egy orszagban tolnak le, de ugy, hogy az az orszag nem lehet a csoport tagja.
aztan a nyolcaddontoket, negyeddontoket, elodontot es dontot is masik orszagban, ertelemszeruen ugy, hogy mindig semleges palya legyen.
egy kis logisztikai okoskodassal igy is meg lehetett volna vandoroltatni a dolgot ugy, hogy senki ne induljon elonnyel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
vagy ha ugy lett volna, hogy minden csoportot egy orszagban tolnak le, de ugy, hogy az az orszag nem lehet a csoport tagja.
aztan a nyolcaddontoket, negyeddontoket, elodontot es dontot is masik orszagban, ertelemszeruen ugy, hogy mindig semleges palya legyen.
egy kis logisztikai okoskodassal igy is meg lehetett volna vandoroltatni a dolgot ugy, hogy senki ne induljon elonnyel.
- h3x0r
Az alap otlet szerintem nem rossz, a jovoben siman elnezegetnem, ahogy 4 szomszedos orszag osszefog es rendeznek kozosen egyet, itt viszont egyszeruen tul nagyok voltak a tavolsagok.'shutterisland írta:nekem sem annyira jott be, ez az utazgatas meg sajat palyan toljuk azert elegge egyenlotlen volt meg akkor is, ha amugy a hazai palya alapjaraton a rendezo orszagot mindig is segiti majd.h3x0r írta: Ceferin: „Ez túlságosan nagy kihívás és egyáltalán nem korrekt, hogy volt, akinek több mint tízezer kilométert kellett utaznia, és volt, akinek alig ezret. Néhányuknak Rómából Bakuba kellett volna utazni pár nap alatt. Érdekes ez a lebonyolítás, de nem hiszem, hogy gyökeret ver és valaha megismételjük”
illetve nem volt meg az a feelingje, mint pl a 2010-es vuvuzelas vb-nek.
egy olimpia varazsan is rontana, hogy a 200 meter pillangot tokioban rendezik, a 400 gyors pekingben megy, a dontok szöulban.
- 'shutterisland
nekem sem annyira jott be, ez az utazgatas meg sajat palyan toljuk azert elegge egyenlotlen volt meg akkor is, ha amugy a hazai palya alapjaraton a rendezo orszagot mindig is segiti majd.h3x0r írta: Ceferin: „Ez túlságosan nagy kihívás és egyáltalán nem korrekt, hogy volt, akinek több mint tízezer kilométert kellett utaznia, és volt, akinek alig ezret. Néhányuknak Rómából Bakuba kellett volna utazni pár nap alatt. Érdekes ez a lebonyolítás, de nem hiszem, hogy gyökeret ver és valaha megismételjük”
illetve nem volt meg az a feelingje, mint pl a 2010-es vuvuzelas vb-nek.
egy olimpia varazsan is rontana, hogy a 200 meter pillangot tokioban rendezik, a 400 gyors pekingben megy, a dontok szöulban.
-
- h3x0r
Ceferin: „Ez túlságosan nagy kihívás és egyáltalán nem korrekt, hogy volt, akinek több mint tízezer kilométert kellett utaznia, és volt, akinek alig ezret. Néhányuknak Rómából Bakuba kellett volna utazni pár nap alatt. Érdekes ez a lebonyolítás, de nem hiszem, hogy gyökeret ver és valaha megismételjük”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Mert az angolok nem játszhatnak ottel magico írta:Mert soha nem is volt?ViktoR4 írta: Valaki tud valamit vagy van valami hivatalos álláspont hogy miért nem lesz bronz meccs?
(..vicc volt gabi, nem “sírok” )