Gareth Bale - 18
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
Re: Gareth Bale - 11
hogy született a gól? vmi egyéni megoldás volt, vagy mint az első gólja a realban? esetleg videó is jöhet..
most kapcsolódtam be és lemaradtam a gólról.
most kapcsolódtam be és lemaradtam a gólról.
carvajal.bale.vidal.jesé
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
az nájszGalacticos írta:ma gólt fog lőni.
majd meglátjátok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ez esetben mehetnek majd a gólt lőtt a világ legdrágábbja, betalált a 100 milliós, végre megtörte az átkot a rekorder címekGalacticos írta:ma gólt fog lőni.
majd meglátjátok.
Nem illik.
- Galacticos
ma gólt fog lőni.
majd meglátjátok.
majd meglátjátok.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mernék fogadni, hogy kezd. Egy oka lehet annak, ha nem kezd és ez akkor lesz, ha Isco kezd ami erősen benne van. Sok lenne az ùj és a fiatal a pályán, ha mind a kettő kezdene... Viszont már rég érik neki a kezdés a Bernabeuban...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Merem remélni hogy ma nem lesz kezdő,tök jól leszivatták már igy is. Épüljön fel,majd LASSAN épitsék be,ahogy a kondi is kezd alakulni.
Ma max 10 percet neki....többet NE.
Ma max 10 percet neki....többet NE.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- mocsok
off, de ronaldonak az a poszt feküdt a legjobban ahol josé játszatta.
semmi értelme máshova rakni őt.
vagy ha már 433 akkor is legyen baloldalt.
semmi értelme máshova rakni őt.
vagy ha már 433 akkor is legyen baloldalt.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
---------------López---------------Es Ronaldot hova tennetek?
Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo
-----------Illara-Modric------------
---DiMaría----------------Bale-----
---------Ronaldo-Benzema--------
Ezt szeretném már egyszer látni
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Ez a szöveg csak azért nem megy, mert az új igazolások közül Paulinho és Soldado alapember. Kettejük közül is csak a brazilnak megy jól a játék.R.M.C.F írta:Szerintem még az hiányzik,vagyis az lehet még egy antibale akció,ha elkezdik majd elhitetni,hogy a Tottenham azóta jobb lett amióta elment,fellélegeztek,mert a féket eladták.
Mondjuk már az is hülyítés a média részéről, hogy az összes igazolásuk Bale árából jött. Lamela és Eriksen kivételével a többi igazolás Bale maradása esetén is érkezett volna
Akkoriban C még középcsatár is volt SAFnál. Rooney meg balszélső... Volt ő akkor minden.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A balszélen se azért nem nyert 2X aranybogyót mert nímand Nem szabad őt bolygatni a posztjáról.
Én mocskosul úgy emlékszem, hogy a jobbszélen tolta, persze kopnak az emlékek, meg akkoriban utáltam is mint a szart.
De igazából szerintem pont Cé az, akinek tökmindegy, melyik szélen tolja.
De igazából szerintem pont Cé az, akinek tökmindegy, melyik szélen tolja.
- ___Samy___
jesét egyszer nem láttam még játszani a jobbszélenÉs Jesé nem tud?
persze most nem abból kell kiindulni, hogy beállt 15 percre a barca ellen arra a posztra, ez még nem mérvadó
én úgy tudom, hogy már akkor is a balon toltaA jobb szélre, ahol aranylabdás lett.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
A jobb szélre, ahol aranylabdás lett.h3x0r írta:Es Ronaldot hova tennetek?
- h3x0r
Es Ronaldot hova tennetek?realfan91 írta:Carlo lenyilatkozta, hogy nem játszatja ott. Sajnos.miVida írta:Azért ne felejtsük el, hogy ezért vettük Bale-t és nem hiszem hogy ne lenne erre képes újra pár hét múlva:
http://www.youtube.com/watch?v=7xO-o-KFTPU
csak játszassák őt az ő helyén, a BalSzélen!!
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
És Jesé nem tud?___Samy___ írta:nem adnám el, mert a jobb oldalon csak ő képes játszani dm mellett
a piacon nem is sok olyan mozdítható játékos van, aki tudna ott játszani, és ráadásul minőségben sem nagyon romlanánk vele
csak hagyni kell melózni
Carlo lenyilatkozta, hogy nem játszatja ott. Sajnos.miVida írta:Azért ne felejtsük el, hogy ezért vettük Bale-t és nem hiszem hogy ne lenne erre képes újra pár hét múlva:
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Azért ne felejtsük el, hogy ezért vettük Bale-t és nem hiszem hogy ne lenne erre képes újra pár hét múlva:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem Bale a BLben fog inkabb nagyot alkotni. Ott a nemet, olasz v angol csapatok ellen jobban kifogjonni az adottsagai, foleg a fizikuma es gyorsasaga nagy fegyver teny lesz....csak erje utol magat.
A BLben ugy is jobban felszivja magat a csapat mint mondjuk egy Ossasuna ellen.
Szerintem nem lesz gond vele.
A BLben ugy is jobban felszivja magat a csapat mint mondjuk egy Ossasuna ellen.
Szerintem nem lesz gond vele.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha már megvettük méregdrágán, adjuk el rögtön? Na azt nem! Megvárjuk, míg betanul, míg formába nem lendül. És csapatni fogjuk neki. Nem gondolom, hogy valóságos a hír, de nagy hülyeség lenne máris az eladásán gondolkodni.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ami mellesleg simán lehetséges, mert ugye egy kisebb csapatnak, mint a Tottenham, akik rengeteg poszton szorulnak javításra, bőven érdemes lehet lecserélni egy húzóembert három-négy minőségi játékosra, ahogy azt ők is tették.R.M.C.F írta:Szerintem még az hiányzik,vagyis az lehet még egy antibale akció,ha elkezdik majd elhitetni,hogy a Tottenham azóta jobb lett amióta elment,fellélegeztek,mert a féket eladták.
Bale eladása persze baromság lenne. Meg nem is opció. A megvétele se volt sokkal jobb ötlet szerintem, de ez más történet. Akinek viszont az első hónapok tökéletesen várható gyengélkedései miatt változott meg a véleménye, nem tudom, mire számítottak. Ennél egyértelműen összehasonlíthatatlanul jobb lesz a walesi tavaszra. Csak a sérülések kerüljék el.