Equipe de Hongrie B-re keress rá, ha engedi a játék, ott van egy hely jelenleg. Illetve ird ide a nickedet69erssam írta:Ha üresedtek akkor röffentsetek. Megnézném én is ezt a gamet csapatostól..Látom 3. helyezett a csapatHuni írta: Levettem a korlatozast, johetsz.
Online móka
Re: Online móka
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
Ha üresedtek akkor röffentsetek. Megnézném én is ezt a gamet csapatostól..Látom 3. helyezett a csapatHuni írta: Levettem a korlatozast, johetsz.
Siker, thxHuni írta: Levettem a korlatozast, johetsz.
Levettem a korlatozast, johetsz.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
50* kéne hozzá
Azt írja még két napig nyitott az átigazolási szezon, szerintem menni fog, de este kiderül.
Probald meg, hogy ramesz a Transfers menure, aztan ha beadja az Equipe de Hongrie B csapatot akkor meg is vagyunk ha meg nem, akkor probald tobbszor, ha ugysem, akkor majd ha nyit a piac, akkor varunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Atigazolasi ablakon kivul szerintem nem tudsz kozvetlen jonni hozzank, csak azokhoz a csapatokhoz, amiket feldob kilepeskor. Uj karakternel engedik eloszor a szabad valasztast, meg persze amikor nyitva a piac.Halfkey írta: Mai meccset befejezem mostaniban aztan megyek akkor.
De javits ki, ha rosszul tudom es te tudod a modjat esetleg
#happyshitting
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gyertek csak gyertek holnap után kupa döntő a B csapatnálHalfkey írta: Mai meccset befejezem mostaniban aztan megyek akkor.
Mai meccset befejezem mostaniban aztan megyek akkor.
-
Igen, lett is üresedés a csapatban. Szívesen látunk téged, illetve bárki mást is!Halfkey írta: Nyomjátok még?
#happyshitting
Nyomjátok még?
Szevasztok!
Annyira bejott ez a Football Rivals kaland nekunk, hogy ket szezon utan megalapitottuk a B csapatot is. Ha kedvetek van, kiprobalnatok, akkor nyugodtan lehet jonni. Aki jol teljesit, fejlodik, annak fel tudjuk ajanlani a nagy csapatba valo bekerulest, illetve Mystiq reszerol egy rekesz sort vagy bort is, igeny szerint. Equipe de Hongrie B a csapat neve, segitsegert nyugodtan irhattok.
Annyira bejott ez a Football Rivals kaland nekunk, hogy ket szezon utan megalapitottuk a B csapatot is. Ha kedvetek van, kiprobalnatok, akkor nyugodtan lehet jonni. Aki jol teljesit, fejlodik, annak fel tudjuk ajanlani a nagy csapatba valo bekerulest, illetve Mystiq reszerol egy rekesz sort vagy bort is, igeny szerint. Equipe de Hongrie B a csapat neve, segitsegert nyugodtan irhattok.
- mocsok
Na, már a hetedosztalyban vagyunk.
Kene az erősítés, mert egyelőre kis pénz kis foci.
Kene az erősítés, mert egyelőre kis pénz kis foci.
Egyébiránt ha bárki becsatlakozna a Football Rivals kalandba, még mindig megteheti. 13 tagból áll jelenleg a keretünk, max 22-en lehetünk, korábbi infókért olvassatok vissza pár kommentet.
Első szezon egyébként jól sikerült, ma megnyertük a nemzeti kupát, illetve veretlenül leszünk bajnokok a nyolcadosztályban.
Első szezon egyébként jól sikerült, ma megnyertük a nemzeti kupát, illetve veretlenül leszünk bajnokok a nyolcadosztályban.
- mocsok
Zseniális egy játék.
Elég bonyolult, de így 100+ YouTube tutorial videó, és rengeteg utanaolvasas után már egész jól megy.
Ne hagyjátok ki.
Épp most nyertünk, következik az ünneplés.
Elég bonyolult, de így 100+ YouTube tutorial videó, és rengeteg utanaolvasas után már egész jól megy.
Ne hagyjátok ki.
Épp most nyertünk, következik az ünneplés.
-
Akkor süssél lecsót, na csucsuZsombor írta:Szánalmas, biztos nem csatlakozom.
#happyshitting
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Zsombor írta:Szánalmas, biztos nem csatlakozom.MyStiQ írta: Hahó Facebookosok!
Nem tudom ismeritek-e a Football Rivals nevű játékot, de pár hete elkezdte El Maestro és Corleone, aztán csatlakoztam én is, most meg átvettünk egy saját csapatot. Nyolcadosztályban veretjük, innen fogunk szépen mindent megnyerni.
Dióhéjban a lényeg: van energiád, aztán pörgetni kell, így kapsz a fejlődéshez pontot, így tudsz gólt rúgni, ajándékot küldeni, stb. Egy szezon nagyjából egy hónap, minden nap van egy meccs este 19-21 között. Nem egy bonyolult játék, túl sok időt sem igényel, de mi jól elbohóckodunk.
Ha valakinek van kedve csatlakozni, akár itt, akár pü-ben is jelezheti bármelyik fentebb említett úrnak vagy nekem is, mert a meghívás után is kapunk plusz energiát.
Téged is hívtunk, de te mindig ignoráltad a felkérést.
Szánalmas, biztos nem csatlakozom.MyStiQ írta: Hahó Facebookosok!
Nem tudom ismeritek-e a Football Rivals nevű játékot, de pár hete elkezdte El Maestro és Corleone, aztán csatlakoztam én is, most meg átvettünk egy saját csapatot. Nyolcadosztályban veretjük, innen fogunk szépen mindent megnyerni.
Dióhéjban a lényeg: van energiád, aztán pörgetni kell, így kapsz a fejlődéshez pontot, így tudsz gólt rúgni, ajándékot küldeni, stb. Egy szezon nagyjából egy hónap, minden nap van egy meccs este 19-21 között. Nem egy bonyolult játék, túl sok időt sem igényel, de mi jól elbohóckodunk.
Ha valakinek van kedve csatlakozni, akár itt, akár pü-ben is jelezheti bármelyik fentebb említett úrnak vagy nekem is, mert a meghívás után is kapunk plusz energiát.