Karim két évvel jött hamarabb, mint Varane és így eggyel több a hosszabbítása, mint Varane-nak. Szerintem ez nem egetverő differencia.kiserik írta:Persze, hogy fordítva nézem. Én mindig, mindent Ez csak az ékes példája annak, hogy sok minden múlik a tálaláson.Realista24 írta:
Kicsit fordítva nézed.
Új szerződés ajánlatot kap, soha nem kér többet, és elfogadja szó nélkül amit kap. Most mondjuk hosszabb szerződést tettek le elé először é azt mondta csak egy évvel hosszabbít, mert ki tudja milyen állapotban lesz 2023-ban.
Bár itt felvetődik a kérdés, hogy ő lenne az első, akinek 30+ként 2 éves hosszabbítást ajánlottak volna?? De lehet, hogy klasszikus 1+1-et kínáltak neki.
A másik meg a marketingértéke, ami után keményen "adózik" a klub felé.
Ramos, Varane pénzéhes zsoldos, akik csak több pénzt akarnak lehúzni a klubtól, míg Karim mindent aláír, amit elé tesznek. Az igazság meg az, hogy ez is, az is tárgyal a klubbal és próbál jól kijönni belőle. Karim azonos idő alatt kb annyiszor újította meg a szerződését, mint pl Ramos, és az emelések is mentek szépen. Mára az egyik legtöbbet kereső játékos, itt a 2023as szerződése ismét emeléssel, amit jövőre lehet meghosszabbítani. Félreértés ne essék, nem akarom Karimot bántani, meg is érdemli a fizut, de hasonló szituációban más játékosokat megvet az átlag szurkoló, mert Gipsz Jakab kiposztolta, hogy fizetés emelést akar és mekkora egy pénzéhes...
Karim, ha jól rémlik nettó 12-13 körül kap, talán csak Bale van előtte. Most Varanenak (VB győztes csapat kapitánya, 4szeres BL győztes) kínál a klub 7et, a sógorka meg egyből 12-n nyit.
Egyébként mindegy is, mert engem a ledanilózott Militao teljesen megvett.
Fizetésbeli különbség? A támadókat mindig jobban megfizették, és ahogy írtam, a marketing sem elhanyagolható szempont. Karimot 40 millióan követik instán, Varane 15 millióval számolhat.
És már megint rosszul nézed, mert Karim egyszer sem kért emelést, mindig aláírta, amit kapott. Ramost felhozni, meg akkora öngól mint tegnap az angolok tizenegyespárbaja
A fizuja meg nettó 10 körül van. És nyilván le akarja húzni a klubot, azért nem ír alá, csak egy évre a kettő helyett