Az alapprobléma szerintem még mindig az, hogy Varane úgy két éve kacérkodik a váltás gondolatával. Alabástyától függetlenül. 2019-ben jöttek is a hírek az ügynökétől, hogy Madridban megnyert mindent, és talán itt az ideje a váltásnak.lestat írta:Dehogynem vannak akiknek ez mar nem tetszik hat olvasom a forumokat istenem...Realista24 írta:
Nincs senki felháborodva, bármennyit kérhet. De van egy Budget rá, van pótlása, a teljesítménye hanyatló hosszú ideje. Semmi nem indokolja a 12 milliót nettóban.
Ja en gazdasagilag megertem hogy miert nem akarnak mindenkinek 12m adni. Abszolut megertem.
De a vezetoseg akkor ne lepodjon meg ha ezt szembekopesnek veszik azok akik itt vannak 10 eve es hoznak egy stabil szintet (az hogy valaki hibazik hat elnezest hogy nem tokeletesek, de ez a hanyatlo forma ordas nagy baromsag, tavaly pl nagyon bitang eve volt kurva stabil volt a vedelmunk)
Én ezzel a jatekos politikaval nem ertek egyet. És ketlem hogy az oltozoben nem neztek ossze paran mikor meglattak hogy alaba mennyit fog keresni...
És lehet neked semmi nem indokolja a 12m, de Rafa maskent iteli meg magat es az ottani korulmenyeket mint mi innen a fotelbol.
Bar mondom en leszarom mennyit keresnek,orulhetnenek hogy ennyit kapnak azert mert fociznak de ez mas kerdes es leszarjak hogy en mit gondolok
Ilyen alapon akkor vajon az nem zavarta, hogy Ramos háromszor annyit keres, mint ő? Pedig akkoriban ők ketten voltak a világ legjobb védőpárosa. A legszarabb időpontban kér emelést.
Vagyis nyilván, az angolok meg talán a sejk belengette neki a 10-12 milliót, és ha megadják Madridban, akkor minek is kéne költözni. Csak ez már nem az a szerelem, mint amikor Zidane felhívta kis kölyökként.