HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. július 15., csütörtök 10:12
Védelem kapcsán...kíváncsi leszek, mikor igazolunk középhátvédet, idén, vagy jövőre?
Militao a jövő embere, lehet rá alapozni évekre. De Nacho és Alaba is kifele megy ( nem pont 1-2 évről beszélek ) ráadásul számomra Alaba zsákbamacska ( jó, hogy több posztos minőségi ember, de nem tudom milyen leghátul ) .
Varane elmegy, ha nem akar hosszabbítani, ez a helyes döntés. az eladása. ( bár ha megkapná a fizetést, maradna ? fene tudja... ) Ramos szép volt jó volt, de Ő is kikopott volna, rövidesen.
Így is úgy is kellett volna ide ( kellene ) minőségi játékos ( előbb vagy utóbb ), én azon se csodálkoznék, ha Varane árát egy az egyben beforgatnánk egy fiatalabb, ambiciózusabb játékosba, kisebb fizu igénnyel/fizetéssel megtámogatva.
Mondhatná az egyszeri ember, hogy ez a védelem most szét lett cseszve...de SZTM csak hirtelen elébe mentünk a dolgoknak. Egyszerre talán túl gyors, bár Alaba személyében, elméletben érkezett minőségi pótlás.
fene tudja...De az biztos, hogy haladni kell.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."