Realista24 írta:
___Samy___ írta:
Nem igazan erdekel mennyi adossaga van a Barcanak, eddig is lehetett volna gondjuk emiatt, latjuk mennyi van.
Engem jobban erdekel az, hogy meddig tologatjuk meg a keret frissiteset, mert mar evek ota esedekes lenne. Szep, hogy a jelen helyzetben is novekszik a bevetel, de mi ertelme, ha ulunk a penzen?
Nagyjából így gondolkodott a vezetőség az első Perez éra elott, meg most a Barca is.
A Barca nagyon faszan csinalja, az elmúlt tíz évben osszejott nekik egy BL cím is.
A Barca a 34 éves Messit most majd 39 éves koráig fizeti, mellette a szappantartojuk osszedol lassan.
Veszik a sztárokat mint Coutinho, Dembele, Griezmann, hű de faszán jöttek ki ezekből az üzletekbol.
Elolvasva ezeket, tényleg irigylésre méltó helyzetben vannak, és az egy milliárdos adósság is könnyebben elviselheto így.
Megyek is, megkerdezem van e felvétel culenak.
Ugyanmar Laci, nalunk sem fenyes a helyzet, egyaltalan nem. Itt van Jovic, Hazard, a ket brazil tini, egyarant ablakon kidobott penzek. Aztan ott van meg Bale csucsgazsija, akit amugy a futball nem is erdekel mar.
Isco, Mariano, a ket legnagyobb tulelo, akiknek mar evek ota nem vesszuk semmi hasznat. Marcelo jelenlete a keretben lassan indokolatlan, mert olyan szinten megzuhant. Es akkor nem tudom hanyadik nyar ota mar Mbappet hajkurassszuk, aki valahogy mindig marad a helyen.
Ez a legnagyobb bajom, hogy evek ota ugyanazzal a tobb sebbol verzo kerettel megyunk neki az idenynek, szinte meg sem probaljuk meg a foltozast sem, aztan varjuk a csodat. Isteni szerencse, hogy Zidane volt ez ido alatt az edzonk, mert tenyleg az elvarasokon felul teljesitett.
Ezzel szemben katalanek a tobb szaz millios hitel mellett teszik veszik a jazekosokat. Raadasul mar evek ota. Kemeny dolog kimondani, hogy egy hajszalon mulik a csod, de szerintem sem lesz ebbol semmi.
Messi pedig meg mindig Messi. Nem egy Gareth Bale szinten es formaban levo jatekos irt meg ala 5 evre. Bar szerintem is oriasi vicc ez az 5 ev.