Az év kommentjefüst írta: Kemény. Én ezt anno úgy tanultam hogy van a gól meg a nem gól, csókolom. Mondjuk nem is vittem sokra, az is igaz.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kemény. Én ezt anno úgy tanultam hogy van a gól meg a nem gól, csókolom. Mondjuk nem is vittem sokra, az is igaz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én nem az xG ellen vagyok, félreértés ne legyen. Csak pont leszarom. Innen a fotelből számomra semmit nem ad a sporthoz.
Ha ezzel foglalkoznék, ezek a dolgok biztos jók, hasznosak.
Ha ezzel foglalkoznék, ezek a dolgok biztos jók, hasznosak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nyilvan mindig vannak kirivo esetek, de osszessegeben ezek a mutatok eleg jol leirjak 1-1 jatekos/csapat hosszutavu teljesitmenyet.Remy írta:Ez maradjon is csak meg a szakértőknek. Ők biztos tudnak vele mit kezdeni, biztos jó dolog is. Én meg majd nézem, ahogy jön Chiellini és földhöz vágja az xG-t.Dupla D írta:
Ezeket nem az átlagszurkolónak találták ki, ettől viszont még lehetnek hasznosak és annál mindenképp jobb közelítések, mint amit egy sima statisztika megmutat. Az xG-vel is van sok gond, folyamatosan fejlesztik, hogy még jobb képet adjon a realitásról.
Inkabb beszeljenek xG-rol, mint “akaratrol” meg a transfermarkt ertekekrol
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Non penaldo xgfüst írta: npxG.
Óriási találmány, hiányzott ez már nagyon a fociból. Bár én azt se tudom mi ez.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ehhez csak annyi, hogy nem kell mindenkinek ezzel foglalkoznia, de ha valaki felhozza ezeket a statisztikai elemeket, mint érv, akkor nem ő a hülye, hogy tudja értelmezni őket.Remy írta:Ez maradjon is csak meg a szakértőknek. Ők biztos tudnak vele mit kezdeni, biztos jó dolog is. Én meg majd nézem, ahogy jön Chiellini és földhöz vágja az xG-t.Dupla D írta:
Ezeket nem az átlagszurkolónak találták ki, ettől viszont még lehetnek hasznosak és annál mindenképp jobb közelítések, mint amit egy sima statisztika megmutat. Az xG-vel is van sok gond, folyamatosan fejlesztik, hogy még jobb képet adjon a realitásról.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez maradjon is csak meg a szakértőknek. Ők biztos tudnak vele mit kezdeni, biztos jó dolog is. Én meg majd nézem, ahogy jön Chiellini és földhöz vágja az xG-t.Dupla D írta:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én se hallottam még erről, de ha tetszik, ha nem a foci is a tudományos irányba ment el. Jobb mérőszámokra van szükség, mint amit egy átlagos statisztika megmutat.füst írta: npxG.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Non-Penalty Expected Goals (npxG)füst írta: npxG.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
npxG.
Nem tudom ki jelentkezett itt, hogy nézne holland bajnokikat.Anthony írta:Megnéztem, mert kíváncsi voltam.Berti írta: Sok hozzászólásod lett így érhető, hogy kiderült transfermarkt és whoscored adatok alapján ítélsz meg játékosokat. Ne tedd. A youtube highlightok és erősen félre tudnak vezetni. Meccset kell nézni.
Az EB-n nekem is tetszett, de az nem jelent semmit, láttunk már ilyent, 2-3 meccsen jól játszik valaki egy tornán, az nem elég.
A Realon kívül belepillantok még pár PL meccsbe, de legalább nem adom elő, hogy "ismerek" minden holland meg francia ligás tehetséget, mint egyesek..
Én biztos nem, ha én lettem volna az egyes.
Én láttam játszani tavaly vagy 2 db EL meccsen plusz az EB. Nekem elég volt ez a 6 meccs, plusz néhány adat róla, hogy legyen egy véleményem. Csupán adatokból nem indulhatsz ki, ennyit akartam mondani az egésszel. Vagy ha már adat, gyere komplex- új generációs adatokkal:
Statistic Per 90
Non-Penalty Goals 0.00 21
npxG 0.05 68
Shots Total 0.88 81
Assists 0.18 85
xA 0.04 9
npxG+xA 0.09 27
Shot-Creating Actions 2.29 82
Passes Attempted 57.35 67
Pass Completion % 71.4% 15
Progressive Passes 4.24 70
Progressive Carries 4.06 36
Dribbles Completed 0.88 58
Touches (Att Pen) 3.88 97
Progressive Passes Rec 6.53 99
Pressures 12.71 52
Tackles 1.41 18
Interceptions 1.94 93
Blocks 1.76 37
Clearances 2.29 44
Aerials won 4.06
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Megnéztem, mert kíváncsi voltam.Berti írta: Sok hozzászólásod lett így érhető, hogy kiderült transfermarkt és whoscored adatok alapján ítélsz meg játékosokat. Ne tedd. A youtube highlightok és erősen félre tudnak vezetni. Meccset kell nézni.
Az EB-n nekem is tetszett, de az nem jelent semmit, láttunk már ilyent, 2-3 meccsen jól játszik valaki egy tornán, az nem elég.
A Realon kívül belepillantok még pár PL meccsbe, de legalább nem adom elő, hogy "ismerek" minden holland meg francia ligás tehetséget, mint egyesek..
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Dumfries kifejezetten jo kis jobb hatved szeringem is. Egesz magas es brutalisan fizikalis aki labbal egyaltalan nem ugyetlen.
En mondjuk Carvajal es LV-vel lehoznam a szezont. LV tavasszal az egyik legjobb jatekosunk volt RB poszton. Kuszott maszott amig meg nem serult es hatalmas melot rakott le. Tamadokent mar nem szamolnek vele. Egyszeruen egysiku es veszelytelen, de RB-kent szerintem nagyon jol kuzsikalt. Vedekezese sem volt egyaltalan rossz tamadasban meg nagyot ment. Brutalisan sokat tud futni illetve azert kijon tamadasbal, hogy nem ugyetlen. Vedekezese meg nyilvan nem egy Mendy, de szerintem jol mozgott. Harcias aki a szivet kiteszi.
Ha szelsokent maradt volna egyaltalan nem orultem volna mert oda mar egyszeruen keves. Kisse ilyen Young,Valencia karaktert latok benne akik idovel tamadobol vedove valtak es pl. Valencia meg hozott is kifejezetten jo eveket pl a MU-ba.
Odri sztem keptelen lesz itt ertekelheto teljesitmenyt lerakni. Borzasztoan onbizalmhianyos jatekos akit kivesznek a jatekosok is a jatekbol mert felnek neki passzolni. Evesziti, szerelik, kirohan vele a palyarol…. Sir a labda a laban.
En ot mindenkeppen elengednem. Hatha ujra feltudna epiteni magat mint Pl. Theo aki a Milanban kifejezetten komoly evet hozott es a PSG ajanlott is erte 50 misit.
En mondjuk Carvajal es LV-vel lehoznam a szezont. LV tavasszal az egyik legjobb jatekosunk volt RB poszton. Kuszott maszott amig meg nem serult es hatalmas melot rakott le. Tamadokent mar nem szamolnek vele. Egyszeruen egysiku es veszelytelen, de RB-kent szerintem nagyon jol kuzsikalt. Vedekezese sem volt egyaltalan rossz tamadasban meg nagyot ment. Brutalisan sokat tud futni illetve azert kijon tamadasbal, hogy nem ugyetlen. Vedekezese meg nyilvan nem egy Mendy, de szerintem jol mozgott. Harcias aki a szivet kiteszi.
Ha szelsokent maradt volna egyaltalan nem orultem volna mert oda mar egyszeruen keves. Kisse ilyen Young,Valencia karaktert latok benne akik idovel tamadobol vedove valtak es pl. Valencia meg hozott is kifejezetten jo eveket pl a MU-ba.
Odri sztem keptelen lesz itt ertekelheto teljesitmenyt lerakni. Borzasztoan onbizalmhianyos jatekos akit kivesznek a jatekosok is a jatekbol mert felnek neki passzolni. Evesziti, szerelik, kirohan vele a palyarol…. Sir a labda a laban.
En ot mindenkeppen elengednem. Hatha ujra feltudna epiteni magat mint Pl. Theo aki a Milanban kifejezetten komoly evet hozott es a PSG ajanlott is erte 50 misit.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Engem meggyőzött Dumfries az eb-n mutatott teljesítményével....sztm egészen jó volt a hollandoknál.
másról nem tudok nyilatkozni, se a psv-t se a statisztikai oldalakat nem nézegetem, sűrűn.
ahogy írtam lentebb is a védelem kapcsán. Carvajal meg a posztidegen LV és olyanamilyen Odri helyett, előbb vagy utóbb, kell valaki. persze ez lehet 2 szezon múlva is....De valaki sztm középre is kell majd, HA Varane távozik. vagy jövőre, vagy utána vagy nem tudom mikor, de tuti kell majd.
másról nem tudok nyilatkozni, se a psv-t se a statisztikai oldalakat nem nézegetem, sűrűn.
ahogy írtam lentebb is a védelem kapcsán. Carvajal meg a posztidegen LV és olyanamilyen Odri helyett, előbb vagy utóbb, kell valaki. persze ez lehet 2 szezon múlva is....De valaki sztm középre is kell majd, HA Varane távozik. vagy jövőre, vagy utána vagy nem tudom mikor, de tuti kell majd.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Odri meglepően jó volt amikor rendszeresen játszott. Ha azt a szintet hozná talán beférne Fede és Lucas elé jobbhátvédnek.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Nem azt mondtam, hogy Hysaj hű de jó focista lenne. Arra gondoltam, hogy ingyen bőven jó opció egy kiegészítő embernek. Nincs nekem bajom Odrival se, a két játékos szerintem azonos szint. Ha Carlo használja majd Odrit is, akkor nem lesz azért nagy gond a jobbhátvéd poszton. Annyira nem rossz focista a spanyol. Kérdés, hogy Carvajal, hogy bírja majd a szezont. Ketten, kiegészülve LV-vel utolsó opcióként meg kéne hogy oldják. És még Nacho is akár, vagy szerkezetváltás, stb.
Hysaj meg azért megint csak nem rossz focista. Ilyen, hogy albán gyerek, no komment. Attól hogy valaki albán nem lehet focista vagy mi? Egy Napoliban nem leszel éveken át kezdő játékos, azért ha nem tudsz egyeneset rúgni a labdába. És szerintem egy Napoli, azért bőven elég egy Real kiegészítőjátékos szerepnek. Fordítva is ott van pl Callejón, mi padunkról ment Nápolyba, aztán egész szép kis karriert futott be ott azért.
Hysaj meg azért megint csak nem rossz focista. Ilyen, hogy albán gyerek, no komment. Attól hogy valaki albán nem lehet focista vagy mi? Egy Napoliban nem leszel éveken át kezdő játékos, azért ha nem tudsz egyeneset rúgni a labdába. És szerintem egy Napoli, azért bőven elég egy Real kiegészítőjátékos szerepnek. Fordítva is ott van pl Callejón, mi padunkról ment Nápolyba, aztán egész szép kis karriert futott be ott azért.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
20 körül, ha mozdítható a bolond sültkrumpli, akkor hozni kell.
Van egy állandóan sérült Carvajal és egy félig-meddig jobbhátvéd LV.
Sokkal jobb a holland m2ő opciónál. Pláne, hogy ennyire 00 jelenleg a jhv piac.
Van egy állandóan sérült Carvajal és egy félig-meddig jobbhátvéd LV.
Sokkal jobb a holland m2ő opciónál. Pláne, hogy ennyire 00 jelenleg a jhv piac.
ZIDANE
Sok hozzászólásod lett így érhető, hogy kiderült transfermarkt és whoscored adatok alapján ítélsz meg játékosokat. Ne tedd. A youtube highlightok és erősen félre tudnak vezetni. Meccset kell nézni.Anthony írta:Hysaj - ő meg ki a csövesbánat? Életemben nem hallottam róla, albán gyerekBerti írta:
Na ő tényleg középszer. Akkor már inkább maradjon Bodri.
Oda akit hoznék az Dumfries, Baku, Klostermann vagy Pedro Porro. Ebben a sorrendben.
Dumfriesra 16 milliót ír a transfermarkt, gondolom minimum egy 20-as lenne. Elég sok sárgát gyűjt, Weaknesses: Crossing (itt már felsírtam), Holding on to the ball, Tackling.
Nem mintha képben lenne a vezetőségnél.
Amúgy, azt írja az AS, hogy Mbappé sleppje arra vár, hogy a Real tegyen valami komolyabb erőfeszítéseket a következő 2 hétben. Augusztus 1-én játssza a szuperkupát a PSG, ha akkor is az ő játékosuk Mbappé, akkor jó eséllyel idén nyáron nem lesz váltás.
Közben a sejk Neymaréval megegyező fizetést ajánlott be (38 millió, vagy mennyi, nálunk 25-öt kapna).
Dumfries egy tipikus robotoló nagyon jó fizikai adottságokkal. Nem legfelső polc, de a mostani Carvajal szintet megüti.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hysaj - ő meg ki a csövesbánat? Életemben nem hallottam róla, albán gyerekBerti írta:Na ő tényleg középszer. Akkor már inkább maradjon Bodri.TheBull6 írta: Ha már annyira jobbhátvédet keresnek itt páran:
Hysaj is klub nélküli.
Van amúgy egy-két arc aki bőven jó lehetne kiegészítő embernek.
Oda akit hoznék az Dumfries, Baku, Klostermann vagy Pedro Porro. Ebben a sorrendben.
Dumfriesra 16 milliót ír a transfermarkt, gondolom minimum egy 20-as lenne. Elég sok sárgát gyűjt, Weaknesses: Crossing (itt már felsírtam), Holding on to the ball, Tackling.
Nem mintha képben lenne a vezetőségnél.
Amúgy, azt írja az AS, hogy Mbappé sleppje arra vár, hogy a Real tegyen valami komolyabb erőfeszítéseket a következő 2 hétben. Augusztus 1-én játssza a szuperkupát a PSG, ha akkor is az ő játékosuk Mbappé, akkor jó eséllyel idén nyáron nem lesz váltás.
Közben a sejk Neymaréval megegyező fizetést ajánlott be (38 millió, vagy mennyi, nálunk 25-öt kapna).
@JLSanchez78: "I think there's a 50% chance that Kylian Mbappé will join Real Madrid this summer." #rmalive
Ez meg kurva nagy jövendölés. 50%. Igen vagy nem.
Ez meg kurva nagy jövendölés. 50%. Igen vagy nem.