Kommentáld a híreket
- flori
Re: Kommentáld a híreket
Florentino Perez has told Real Madrid's board executives that no signings are expected this summer. (marca)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na, mégis mire számítottál?ziro4vr írta: Tuti kamu ez a vinis hír, a klub érdeke hogy piacképesnek tartsa a brazilt, még ha mi tudjuk is hogy nem az, de nem sok ilyen van a keretben.
Bár én kezdem unni ezt az MBappé dolgot, futunk utána aztán majd szépen hosszabbít. Közben meg a csőcselék itt marad és nézhetjük a fost.
Mondjuk erre még éppen én sem:
Dalot: legalább gondolkoznak jobbhátvéden, ha igaz. Az is valami.Az AS mai címlapján az szerepel, hogy Ceballos, Ødegaard és Bale is marad a Real Madridnál.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tuti kamu ez a vinis hír, a klub érdeke hogy piacképesnek tartsa a brazilt, még ha mi tudjuk is hogy nem az, de nem sok ilyen van a keretben.
Bár én kezdem unni ezt az MBappé dolgot, futunk utána aztán majd szépen hosszabbít. Közben meg a csőcselék itt marad és nézhetjük a fost.
Nem illik.
- Pad'em
Carlo Ancelotti is interested in Man United's RB Diogo Dalot. And he's informed Real Madrid about it. [@diarioas]
Man United are indeed interested in signing @vinijr. Real Madrid value the winger at €80m. [@marca]
Ne engedjük el olyan gyorsan az álmainkatAnthony írta:Nem is nagyon mertem elhinni, mert ezek az elvetemültek kb. érinthetetlennek tartják.Pad'em írta: Real Madrid did not offer Vinicius Jr to Manchester United. The news is 100% fake. @MarioCortegana
Egyszerűen nem tudom felfogni miért, nem lehetnek ennyire vakok a vezetőségben...
Man United are indeed interested in signing @vinijr. Real Madrid value the winger at €80m. [@marca]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
Igenh3x0r írta:Úgy írod, mintha most utasitottuk volna vissza a harmadik 50-100 milliós ajánlatot érte. Nem értem, mit szeretnél? Írjuk ki Twitterre vagy Instára, hogy itt egy játékos, tudjuk hogy fos, kell valakinek?Anthony írta:
Nem is nagyon mertem elhinni, mert ezek az elvetemültek kb. érinthetetlennek tartják.
Egyszerűen nem tudom felfogni miért, nem lehetnek ennyire vakok a vezetőségben...
- h3x0r
Úgy írod, mintha most utasitottuk volna vissza a harmadik 50-100 milliós ajánlatot érte. Nem értem, mit szeretnél? Írjuk ki Twitterre vagy Instára, hogy itt egy játékos, tudjuk hogy fos, kell valakinek?Anthony írta:Nem is nagyon mertem elhinni, mert ezek az elvetemültek kb. érinthetetlennek tartják.Pad'em írta: Real Madrid did not offer Vinicius Jr to Manchester United. The news is 100% fake. @MarioCortegana
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem vakok, tudjak, hogy semmit sem er, de ő a mi megmentonk, a sztarunk...Anthony írta:Nem is nagyon mertem elhinni, mert ezek az elvetemültek kb. érinthetetlennek tartják.Pad'em írta: Real Madrid did not offer Vinicius Jr to Manchester United. The news is 100% fake. @MarioCortegana
- Anthony
Nem is nagyon mertem elhinni, mert ezek az elvetemültek kb. érinthetetlennek tartják.Pad'em írta: Real Madrid did not offer Vinicius Jr to Manchester United. The news is 100% fake. @MarioCortegana
- Pad'em
@RMadridistaReal: Camavinga's priority is signing for Real Madrid. He is willing to stay for one more year and sign next summer for free. | Barnetthez közeli forrás elvileg.
Real Madrid did not offer Vinicius Jr to Manchester United. The news is 100% fake. @MarioCorteganaAnthony írta: https://mobile.twitter.com/MirrorFootba ... ory.shtml
Állítólag felajánlottuk Vinit a Manchesternek a Varane dealben.
Mindenki fogjon neki imádkozni, vagy kezdje el bombázni a MU Facebook oldalát, hogy mekkora deal lenne ez nekik!
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Real Madrid has begun its movements to sign Mbappé. The club has initiated first contacts with PSG. (lequipe)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
FIFA-nal valaki a pohár fenekére ézhetett párszor, hogy ezeket kitalálta
A tiszta játék időn kívül jo nagy baromságok ezekRealista24 írta: FIFA to try 4 modifications:
*Two HT of 30 minutes & the clock to stop at each interruption.
*Unlimited substitutions.
*Throw ins with the foot.
*Yellow card: 5 minute suspension.
These modifications are in phase 1 of tests, until reaching the IFAB. [@PressPortmx]
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
https://mobile.twitter.com/MirrorFootba ... ory.shtml
Mindenki fogjon neki imádkozni, vagy kezdje el bombázni a MU Facebook oldalát, hogy mekkora deal lenne ez nekik!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A kosar-kezi-NFL kozvetiteseket hogy tervezik meg? A kozvetites nem lesz hosszabb, mert a most is nagyjabol 30 percet van jatekban a labda egy felidoben.RaúlCF írta: a 2x30 perc jól hangzik de így hogy tervezik meg a közvetítést. mert az óra hiába áll meg a műsoridő megy. eddig fix volt. ok hogy az időhúzást akarják ezzel akadályozni de sok probléma is jár vele.
Egyebkent a fix jatekidot tamogatom, elejet kell venni a jatekot direkt tordelo, idohuzo fetrengeseknek.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a foci mindenkié de akármennyi cserével a nagy csapatok nagyon erős helyzetben lesznek. ez nem kell
bedobás helyett berúgás meg minek? mit segít elő. lényegi változást nem hoz.
a 2x30 perc jól hangzik de így hogy tervezik meg a közvetítést. mert az óra hiába áll meg a műsoridő megy. eddig fix volt. ok hogy az időhúzást akarják ezzel akadályozni de sok probléma is jár vele.
a sárga lapos 5 perc pihi még érdekes is lehetne de ahogyan szórják a sárgákat és amilyen széles palettán mozognak a sárgák megint egy jó kis kéz szabály lenne amit senki se tud. akkor már inkább hozzák be a narancs lapot és az legyen az 5 perc pihi.
egyikse nyert meg.
bedobás helyett berúgás meg minek? mit segít elő. lényegi változást nem hoz.
a 2x30 perc jól hangzik de így hogy tervezik meg a közvetítést. mert az óra hiába áll meg a műsoridő megy. eddig fix volt. ok hogy az időhúzást akarják ezzel akadályozni de sok probléma is jár vele.
a sárga lapos 5 perc pihi még érdekes is lehetne de ahogyan szórják a sárgákat és amilyen széles palettán mozognak a sárgák megint egy jó kis kéz szabály lenne amit senki se tud. akkor már inkább hozzák be a narancs lapot és az legyen az 5 perc pihi.
egyikse nyert meg.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Egyedül az első nem tetszik, a többi nagyon ígéretes.. Teremfoci, kézi, hoki elemek, pörgősebb lenne a játék..Realista24 írta: FIFA to try 4 modifications:
These modifications are in phase 1 of tests, until reaching the IFAB. [@PressPortmx]
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
FIFA to try 4 modifications:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Manchester United have reached an agreement with Real Madrid to sign Raphaël Varane for €58m. The two clubs are preparing to close the operation.Pad'em írta: Information source @raphaelvarane is on the verge of joining Man United. Personal terms agreed, contract until 2026. Real Madrid want a bit more than €50m. All parties confident the deal will happen soon. [@berger_pj]
@abc_deportes via @mufcMPB
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Information source @raphaelvarane is on the verge of joining Man United. Personal terms agreed, contract until 2026. Real Madrid want a bit more than €50m. All parties confident the deal will happen soon. [@berger_pj]
- Anthony
Nem, nem.Berti írta: Nem tudom ki jelentkezett itt, hogy nézne holland bajnokikat.
Én biztos nem, ha én lettem volna az egyes.
Vannak itt ilyen szakértők, akik mazsolázzák a francia kieső csapatok tehetségeit, meg a spanyol másodosztályt, stb
De nem rád gondoltam.