De varj en ezt nem ertem, ha kolcsonadjuk akkor miert van visszavasarlasi opcionk? Hat a mi jatekosunk.poronty írta: Official and confirmed. Brahim Diaz joins AC Milan on loan (€3m as loan fee) until June 2023 - buy option included for €22m. Real Madrid will have a buy back clause for €27m.
Majdnem jó emlékeztem
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én nem vagyok biztos benne hogy rosszabb szezonunk lesz mondjuk az előzőnél.dzsi91 írta:Hát akkor én léptem.Anthony írta: Liverpool FC News
@LivEchoLFC
Liverpool are braced for a bid from Real Madrid for Mohamed Salah, according to the latest transfer goss #LFC
Nem lesz itt semmi nem véletlenül lépett Zz. Kibekkelt 2 szezont ezzel a fossal gondolta idén nyáron hátha kap egy bappét. Látta,hogy nincs rá esély így nemakart még egy évig kínlódni úgy,hogy ő van szidve mindenért.
Ancelotti meg a seggét verdeste a földhöz,hogy visszajöhetett nyilván vázolva lett neki is,hogy a régi emberekkel kéne valamit csinálni.
Na ez a szezon szopó lesz gyerekek
Véleményem szerint Carlo alkalmasabb arra, hogy egy adott keret erősségeihez (és gyengeségeihez) igazítva a taktikát kiaknázza az abban rejlő lehetőségeket.
Persze lehet rosszul gondolom. Ez tavaszig kiderül.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát akkor én léptem.Anthony írta: Liverpool FC News
@LivEchoLFC
Liverpool are braced for a bid from Real Madrid for Mohamed Salah, according to the latest transfer goss #LFC
Nem lesz itt semmi nem véletlenül lépett Zz. Kibekkelt 2 szezont ezzel a fossal gondolta idén nyáron hátha kap egy bappét. Látta,hogy nincs rá esély így nemakart még egy évig kínlódni úgy,hogy ő van szidve mindenért.
Ancelotti meg a seggét verdeste a földhöz,hogy visszajöhetett nyilván vázolva lett neki is,hogy a régi emberekkel kéne valamit csinálni.
Na ez a szezon szopó lesz gyerekek
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Tényleg fura, hogy Asensio Vini és ( Rodrygo határeset) kapott sok lehetőséget, Brahim meg kb semmitporonty írta: Amúgy ezt is mi a pöcsömnek vettük meg, 20 milláért, ha ki se próbáltuk normálisan egyszer sem.
Érdekes
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kubo lesz a következő. ő a sociedadba mehet. a keret többi része kb adott. az biztos, hogy 28 játékosunk van jelenleg, és csak 25-öt lehet nevezni.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Official and confirmed. Brahim Diaz joins AC Milan on loan (€3m as loan fee) until June 2023 - buy option included for €22m. Real Madrid will have a buy back clause for €27m.
Majdnem jó emlékeztem
Majdnem jó emlékeztem
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
teljesen érthetetlen döntés számomra, minek megint a kölcsön? ha csöves a milan akkor ne is adjuk nekik, mi elvileg pénz szűkében vagyunk, akkor miért kell ilyen "üzleteket" csinálni? közben egy man city noname hörcsögöket ad el jó pénzért, na nem azt mondom persze, hogy ebből lenne mbappéra való, de azért valamit csak hozzátenne a dolgokhoz. Bár én most Alabat egy nagyon jo igazolásnak tartom, de előtte mikor igazoltunk egy valamirevaló játékost?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Néhány napja azt olvastam, 3 millát fizettek a kölcsönért, ők állják Brahim teljes fizuját, és elvileg 23 millás opciójuk van rá, nekünk meg 28 környékén a visszavásárlási.
Amúgy ezt is mi a pöcsömnek vettük meg, 20 milláért, ha ki se próbáltuk normálisan egyszer sem.
Amúgy ezt is mi a pöcsömnek vettük meg, 20 milláért, ha ki se próbáltuk normálisan egyszer sem.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- h3x0r
Végül mennyit kapunk a kölcsönért? Lesz opciójuk, nekünk meg visszavásárlási jogunk is?Csabi írta: official: brahim => ac milan 2023ig. ujabb kurvanagy üzlet.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Azt írják Salah a B terv.
Most hogy Ramost is eltakarította Perez nincs akadály a transzfer előtt
Most hogy Ramost is eltakarította Perez nincs akadály a transzfer előtt
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Valószínűleg kacsa, de egyébként logikus lenne. Évek óta jobbszélsőre van szükségünk, és a piac nem nagyon hemzseg a jobbnál jobb szélsőktől, talán Salah a legnagyobb név azon az oldalon.Anthony írta: Liverpool FC News
@LivEchoLFC
Más kérdés, hogy az árát inkább Mbappéra/Haalandra fogjuk tartalékolni.
- Anthony
Liverpool FC News
@LivEchoLFC
@LivEchoLFC
- ikarus93
Ha ez igaz akkor idén az elvárásom a legjobb 4be benne lenni meg egy király kupa.flori írta: Florentino Perez has told Real Madrid's board executives that no signings are expected this summer. (marca)
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
szerintem ez már boritékolható volt mikor kitört a covid a stadion építés közben, nem lepődök meg.flori írta: Florentino Perez has told Real Madrid's board executives that no signings are expected this summer. (marca)
engem csak az zavar, hogy úgy látszik mendy, dani rotty és akkor lesz helyettük odri, lv meg marcelo meg alaba aki nem is akar ott játszani...
könnyen lehet majd egy gyémánt alakzat ckm-isco-benzema, jovic/mariano (edennel, bélával komolyan nem számolok)
- BlancoMark
Idén harcolni kell a BL-ért is.flori írta: Florentino Perez has told Real Madrid's board executives that no signings are expected this summer. (marca)
- flori
Florentino Perez has told Real Madrid's board executives that no signings are expected this summer. (marca)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Anthony
Na, mégis mire számítottál?ziro4vr írta: Tuti kamu ez a vinis hír, a klub érdeke hogy piacképesnek tartsa a brazilt, még ha mi tudjuk is hogy nem az, de nem sok ilyen van a keretben.
Bár én kezdem unni ezt az MBappé dolgot, futunk utána aztán majd szépen hosszabbít. Közben meg a csőcselék itt marad és nézhetjük a fost.
Mondjuk erre még éppen én sem:
Dalot: legalább gondolkoznak jobbhátvéden, ha igaz. Az is valami.Az AS mai címlapján az szerepel, hogy Ceballos, Ødegaard és Bale is marad a Real Madridnál.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tuti kamu ez a vinis hír, a klub érdeke hogy piacképesnek tartsa a brazilt, még ha mi tudjuk is hogy nem az, de nem sok ilyen van a keretben.
Bár én kezdem unni ezt az MBappé dolgot, futunk utána aztán majd szépen hosszabbít. Közben meg a csőcselék itt marad és nézhetjük a fost.
Nem illik.