https://entercroatia.mup.hr/dzsi91 írta: Idén volt már valaki horvátban? Határoknál mi a helyzet szabad átkelés vagy oltási papírt kérnek? Ha igen le kell fordíttatni?
Augusztusba mennénk.
Augusztusig mondjuk minden is változhat
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. július 19., hétfő 20:24
https://entercroatia.mup.hr/dzsi91 írta: Idén volt már valaki horvátban? Határoknál mi a helyzet szabad átkelés vagy oltási papírt kérnek? Ha igen le kell fordíttatni?
Augusztusba mennénk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. július 19., hétfő 19:27
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 19., hétfő 16:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 19., hétfő 11:29
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. július 19., hétfő 11:17
Mondjuk ha jól látom nem konkrétan hazánkat említette csak mi is benne vagyunksebydani írta:A Snowden magyarul Gyurcsányt jelent. Véletlen lenne?Edward Snowden szerint a magyar megfigyelési botrány az év sztorija
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. július 19., hétfő 10:24
A Snowden magyarul Gyurcsányt jelent. Véletlen lenne?Edward Snowden szerint a magyar megfigyelési botrány az év sztorija
HozzászólásSzerző: géza » 2021. július 19., hétfő 10:00
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 17., szombat 7:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 17., szombat 5:06
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. július 16., péntek 17:24
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. július 16., péntek 14:05
még ezek se voltak, a szívemmel tapasztalok néha fura dolgokat. ha minden évben kéne vagy 2 oltás, te boldogan felvennéd? hát én biztos nem, főleg hogy ezeket se akartam, csak belekényszerítettek. szerencsére már sehova nem kell védettségi igazolványDupla D írta: Ennek mi az oka? Lett valami bajod az egy-két napos lázon, levertségen, végtagfájdalmon kívül?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. július 16., péntek 13:21
Ennek mi az oka? Lett valami bajod az egy-két napos lázon, levertségen, végtagfájdalmon kívül?soadroli írta: engem többet semmilyen szarral nem oltanak be, már ezt is megbántam hogy felvettem
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. július 16., péntek 12:08
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 16., péntek 11:22
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 16., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 16., péntek 8:31
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2021. július 15., csütörtök 15:40
Nekem nincs, és nem is értek hozzá, de sok embernél láttam hogy a saját zsákjában hozzák háton, amiben elfér a sup, a pumpa, és a több darabból álló evező is. Szóval szerintem nem lehetetlen a bkv sem. Próbáld ki boltban.füst írta: Köszike, akkor ezen még vívódok egy sort. Kocsival csak úgy van értelme ha ugyanaz a kezdőpont mint a cél, és így annyira nem vonzó.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 15., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. július 15., csütörtök 13:28
Sztem nem foglal olyan nagy helyet ha nincs felfújva viszont vinni kell akkor a pumpát meg minden egyéb tartozékot is pl evező, tehát összességében BKV-h tuti szopas szállítani.füst írta: Jó, a legfontosabb, hogy mennyire macerás kocsi nélkül szállítani? Súlyra nem para, viszont nem tudom mennyi helyet foglal egy felfújható SUP, ha épp nincs felfújva. BKV-n nem para utaztatni? És elméletileg teljesen legál a Dunán a budai oldalon, de vajon tényleg így van? Elég egy mellény és cső? Bónuszkérdés, kutyát hogy lehet vajon a leghatékonyabban maradásra bírni a deszkán?
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem