Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Hardy szepen elbassza a legjobb eveit ezekre a faszsagokra.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azt hittem ez az első részből összevágott fan made trailer... Borzalmassoadroli írta: VENOM: LET THERE BE CARNAGE - Official Trailer 2
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Meg is néztem.
AZ UTOLSÓ TITKOS ÜGYNÖK: Látszódott, hogy az öreg Van Damme ezt most nagyon élvezte. Volt némi fan service, jó pár pofás akció, egy-két francia vígjátékokra jellemző poén is, de sajnos a sztorit nem sikerült jól megírni. Túlnyújtott, sokszor ellaposodó akció-vígjáték kerekedett belőle. Mondjuk ez legalább jól nézett ki, nem direct to DVD szint. A Netflixnek ennyi előnye legalább volt.
ui: Csak fanoknak.
AZ UTOLSÓ TITKOS ÜGYNÖK: Látszódott, hogy az öreg Van Damme ezt most nagyon élvezte. Volt némi fan service, jó pár pofás akció, egy-két francia vígjátékokra jellemző poén is, de sajnos a sztorit nem sikerült jól megírni. Túlnyújtott, sokszor ellaposodó akció-vígjáték kerekedett belőle. Mondjuk ez legalább jól nézett ki, nem direct to DVD szint. A Netflixnek ennyi előnye legalább volt.
ui: Csak fanoknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már jön is lefelé.alexoxladjackoxi írta: Remy, gyújtod már az illatgyertyákat a netflixes Van Damme filmre? Asszem ma debütál, és azt rebesgetik, hogy elég kellemes meglepetés lehet. Kíváncsi vagyok.
Amúgy Dzsungeltúra is fent van, wtf? Nem értem mi van mostanában, hogy mozi után viszonylag hamar felkerülnek a filmek. F9 is elérhető már.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Remy, gyújtod már az illatgyertyákat a netflixes Van Damme filmre? Asszem ma debütál, és azt rebesgetik, hogy elég kellemes meglepetés lehet. Kíváncsi vagyok.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Őt se látjuk már Marvel filmben, feltételezem ő már amúgy is tudta hogy több nem volt ebben a szerepben, és így bátran belement a pereskedésbe, hogy nincs vesztenivalója.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
amikor a liberális fagyi visszanyalActress Scarlett Johansson filed a lawsuit in Los Angeles Superior Court on Thursday that alleges Disney breached her contract by releasing the highly anticipated superhero film "Black Widow" on its streaming service, Disney+.
- Remy
- Kapcsolat:
DZSUNGELTÚRA: Egy kis Múmia, egy kis Karib-tenger és egy kis Jumanji. Ezeket összegyúrták, majd a zöld háttér elé vetették. Tök korrekt és szórakoztató az egész, jópofák a karakterek, de nagyon hiányzik belőle az, hogy lélegezzen a dzsungel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Húúúú ez a Space Jam 2 Ez még nekem is túlzás és sok volt. MJ meg egy Oscar-díjas színész LeBronhoz képest.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Broly-s után újabb Dragon Ball film jön jövőre.
"Dragon Ball Super: Super Hero"
"Dragon Ball Super: Super Hero"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ugyanezt érzem, igaz hátra van még a harmadik rész.Faust írta: Ez a Before trilogia tenyleg zsenialis. Ujraztam most, az elso kettot csodas, a harmadikat konkretan faj nezni, de elkepeszto, mennyire eletszagu es megis mukodik. Ket ember beszelget harom filmen keresztul es minden pontjaval tudsz valahol azonosulni, unalom es filler nelkul, csodaszep. Kb 5-6 eve lattam, es teljesen mas rugokat mozgatott meg bennem, ahogy idosodik ugy bomlanak le az ujabb es ujabb retegek. Kotelezo.
Évekkel ezelőtt láttam, szinte jelentéktelen filmnek számítottak akkor, mindkettő pontszámát felhúztam IMDb-n nyolcasra most. A második rész közben férfiasan bevallom többször is kicsordult a könnyem, rengeteg egyezés volt az elmúlt pár évvel, évemmel. Fel kell nőni, meg kell érni ezekhez a filmekhez.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- füst
A dűne mérsékelten érdekel, de az Alapítvány az egészen más, az a szívem csücske kiskölök korom óta, egészen máig. Ami a kisfiúknak a star wars, az a férfiaknak az alapítvány, mindenféle nyálas dzsedik nélkül.
Nagy kár, hogy már a traileren is vakarom a fejem, mert valahogy a történések nem egészen illenek bele az olvasmányaimba, de mindegy. A sorozatokról lemondtam, mert folyton elbaszódnak néhány évad után, valamiért sose sikerül fenntartani a minőséget, és elcsigázott szar lesz akkor is ha jól indul, mert a rókabőr fontosabb mint a történet kereksége.
Meg ahogy mondtad, lényegesen PC-bb, mint a regény volt 50 éve, mondhatni sokszínűbb is, de manapság az űrnégereken már nem szabad megilletődni, én sem tenném.
Nagy kár, hogy már a traileren is vakarom a fejem, mert valahogy a történések nem egészen illenek bele az olvasmányaimba, de mindegy. A sorozatokról lemondtam, mert folyton elbaszódnak néhány évad után, valamiért sose sikerül fenntartani a minőséget, és elcsigázott szar lesz akkor is ha jól indul, mert a rókabőr fontosabb mint a történet kereksége.
Meg ahogy mondtad, lényegesen PC-bb, mint a regény volt 50 éve, mondhatni sokszínűbb is, de manapság az űrnégereken már nem szabad megilletődni, én sem tenném.
Plusz ahogy nézem, PC madness lesz ez is. Mondjuk iszonyatos pénzt toltak bele, kíváncsi leszek, de előbb el kéne olvasnom, óriási hiányosság...füst írta: https://www.youtube.com/watch?v=ijml1syQ3_0
Anyám!
Jól értem, hogy az Asimov-féle Alapítvány trilógia lesz megfilmesítve?
Ecsém mennyiféle módon el tudják ezt baszni, de ha sikerül vászonra vinni a könyvek hangulatát, akkor számomra meg is van az év filmje, pár hónapja olvastam őket újra, és pont ezen agyaltam, hogy jól állna neki a mozi. Hát ez most hideg zuhany.
Ah nem, most látom hogy sorozat lesz, elsőre túl izgatott voltam hogy észrevegyem. Akkor sztornó, nem is érdekel.
Apropó, új Dűne trailer huhuhhh...szeptemberi project a könyv, aztán remélem megint bezárják a világot mielőtt elsurranhatnék a moziba.
- füst
https://www.youtube.com/watch?v=ijml1syQ3_0
Anyám!
Ecsém mennyiféle módon el tudják ezt baszni, de ha sikerül vászonra vinni a könyvek hangulatát, akkor számomra meg is van az év filmje, pár hónapja olvastam őket újra, és pont ezen agyaltam, hogy jól állna neki a mozi. Hát ez most hideg zuhany.
Ah nem, most látom hogy sorozat lesz, elsőre túl izgatott voltam hogy észrevegyem. Akkor sztornó, nem is érdekel.
Anyám!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kingdom of the spiders
Én erről még miért nem hallottam? High level trash. Szörnyű minden másodperce, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor földhöz baszta William Shatner a gyereket, majdnem kiköptem a sört.
Kötelező látni
Én erről még miért nem hallottam? High level trash. Szörnyű minden másodperce, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor földhöz baszta William Shatner a gyereket, majdnem kiköptem a sört.
Kötelező látni
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
The Tomorrow War
Amikor akció van, akkor nagyrészt egy agyatlanul szórakoztató cucc, de a filmet teljesen megöli 3 apró dolog:
-Pratt mint akciósztár: ez a jópofáskodó karaktere máshol elmegy, de egy akciófilmet nem tud húzni
-Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A jövőben a szál a lányával ultra kínos
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén a the thing/alien összetákolt utolsó fél óra gg
Amikor akció van, akkor nagyrészt egy agyatlanul szórakoztató cucc, de a filmet teljesen megöli 3 apró dolog:
-Pratt mint akciósztár: ez a jópofáskodó karaktere máshol elmegy, de egy akciófilmet nem tud húzni
-Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A jövőben a szál a lányával ultra kínos
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén a the thing/alien összetákolt utolsó fél óra gg
Nem illik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ne mar.
A midsommar kurva jo.
Foleg 2-3. Nezesre. En imadtam.
A midsommar kurva jo.
Foleg 2-3. Nezesre. En imadtam.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Oregszel.sonic írta:Nekem a Midsommar es a Lighthouse is tetszettek.Faust írta: A Midsommart en sem tudtam hova tenni, par jeleneten kivul ures es kerkedo esztetikai fasszopas, ugyanugy, mint a Lighthouse. Kivancsi vagyok a Hereditaryre, mert Eggers elso filmje, a Witch az egyik top kedvenc horrorom, elkepeszto film, talan Astere is tetszeni fog - a masodik filmje mindkettonek full ugyanaz az iranyvonal.
Mondjuk a Witch is. a hereditary kevesbe de az is ko volt.
Lehet mar nem vagyok valogatos.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Most nézem a Hereditary 4 ponton áll nálam IMDb-n, szerintem ez volt a legtöbbször elalvós film nálam tavaly nyáron amíg otthon voltam, aztán napközben elkezdtem egyszer előről végignézni, ezek szerint nem hatott meg, nem is nagyon emlékszem rá, csak a nagyira.Faust írta: A Midsommart en sem tudtam hova tenni, par jeleneten kivul ures es kerkedo esztetikai fasszopas, ugyanugy, mint a Lighthouse. Kivancsi vagyok a Hereditaryre, mert Eggers elso filmje, a Witch az egyik top kedvenc horrorom, elkepeszto film, talan Astere is tetszeni fog - a masodik filmje mindkettonek full ugyanaz az iranyvonal.
De ha írsz róla bővebben majd és tetszett, akkor majd lehet hogy újrapörgetem, a Midsommar például nem volt rossz nálam.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.