Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Macilaci.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akartam is mondani, hogy olyan lett Vinisziusz ezzel a szőke hajjal, mint Wesley Snipes a pusztítóból. És hát veégsősoron...Pad'em írta: Ma is csupa jo hírek voltak
@LaurensJulien on @ESPNFC:
"I can guarantee that next season, Kylian Mbappe will be at PSG. I can see Mbappe extending on a short-term deal whilst having a gentleman’s agreement to let him leave in a couple of years.”
Jonathan Barnett (Gareth Bale's agent) CONFIRMS to @RMadridistaReal that Gareth Bale will not accept a transfer or a loan. And the club is NOT considering terminating his contract. He will STAY at Real Madrid.
Hazard-Benzema-Bale a masterplan. 5 meccsre talán összeállnak majd
Jovic, Mariano természetesen nem akar távozni.
Legalább hajászati fronton jók vagyunk: Isco végre nem úgy néz ki mint egy hajléktalan kanári-szigeteki szörfoktató, Vini meg még gyönyörűbb lett szőkén. Ancelottit féltem, a szemöldöke a szezonban szerintem leugrik a homlokáról.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha meg Bale is normalis frizkot villant hat legyen viccet felreteve, az angolok bevasarolnak, a psg uj csapatot epit, a spanyol klubok meg probalnak nem tonkre menni, a foci mindenkie. Pedig azt hittem azert egy ket felesleget eladunk vegre elolrol
- Pad'em
Ma is csupa jo hírek voltak
"I can guarantee that next season, Kylian Mbappe will be at PSG. I can see Mbappe extending on a short-term deal whilst having a gentleman’s agreement to let him leave in a couple of years.”
Jonathan Barnett (Gareth Bale's agent) CONFIRMS to @RMadridistaReal that Gareth Bale will not accept a transfer or a loan. And the club is NOT considering terminating his contract. He will STAY at Real Madrid.
Legalább hajászati fronton jók vagyunk: Isco végre nem úgy néz ki mint egy hajléktalan kanári-szigeteki szörfoktató, Vini meg még gyönyörűbb lett szőkén. Ancelottit féltem, a szemöldöke a szezonban szerintem leugrik a homlokáról.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Castillában Hugo Duronak lejárt a Getafe-kölcsöne, mármint visszament oda. Kíváncsi vagyok Raúlék számolnak-e vele, megveszik-e a Castillába, nemtudom hogy játszott ott, de a gólokat meglőtte, csatárt meg azért tartják.
Volt egy németországi szülétésű spanyol a Castillában, Sergio López néven, jobbos védő. Ő pedig a Baselbe távozott. Tavaly a Valladolidban volt kölcsönben. ottani utánpótlásban. 22 éves, belőle sok már nem lesz, úgyhogy jól tették, hogy elengedték.
Jött a Barca U19-ből egy Jaume Jardí nevű tag, 19 éves, jobb oldali támadó, megvan Viniciusék konkurenciája persze a Castillába ment, nem a nagyokhoz.
Volt egy németországi szülétésű spanyol a Castillában, Sergio López néven, jobbos védő. Ő pedig a Baselbe távozott. Tavaly a Valladolidban volt kölcsönben. ottani utánpótlásban. 22 éves, belőle sok már nem lesz, úgyhogy jól tették, hogy elengedték.
Jött a Barca U19-ből egy Jaume Jardí nevű tag, 19 éves, jobb oldali támadó, megvan Viniciusék konkurenciája persze a Castillába ment, nem a nagyokhoz.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem jó ez.'shutterisland írta: megvehetik 22-ert es ti visszavehetitek 27-ert ?
bar sok ertelme annak sincs.
Kaptunk 3 milliót és átveszik a fizetését.
Ha esetleg kineveltek egy fasza játékost, akkor visszavesszük 4 milla bukóval.
Ha nem, akkor 2 évvel kevesebb ideje lesz a szerződésből, amit itt fog a padon koptatni v. esetlegesen akk is eladható 1-2 polccal lentebb
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Arra az esetre, ha ezt a 22 millás opciót érvényesítené a Milan, vélhetően lesz nekünk 1 vagy 2 évünk, amíg 27 milláért visszavásárolhatjuk tőlük.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
megvehetik 22-ert es ti visszavehetitek 27-ert ?
De varj en ezt nem ertem, ha kolcsonadjuk akkor miert van visszavasarlasi opcionk? Hat a mi jatekosunk.poronty írta: Official and confirmed. Brahim Diaz joins AC Milan on loan (€3m as loan fee) until June 2023 - buy option included for €22m. Real Madrid will have a buy back clause for €27m.
Majdnem jó emlékeztem
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Én nem vagyok biztos benne hogy rosszabb szezonunk lesz mondjuk az előzőnél.dzsi91 írta:Hát akkor én léptem.Anthony írta: Liverpool FC News
@LivEchoLFC
Liverpool are braced for a bid from Real Madrid for Mohamed Salah, according to the latest transfer goss #LFC
Nem lesz itt semmi nem véletlenül lépett Zz. Kibekkelt 2 szezont ezzel a fossal gondolta idén nyáron hátha kap egy bappét. Látta,hogy nincs rá esély így nemakart még egy évig kínlódni úgy,hogy ő van szidve mindenért.
Ancelotti meg a seggét verdeste a földhöz,hogy visszajöhetett nyilván vázolva lett neki is,hogy a régi emberekkel kéne valamit csinálni.
Na ez a szezon szopó lesz gyerekek
Véleményem szerint Carlo alkalmasabb arra, hogy egy adott keret erősségeihez (és gyengeségeihez) igazítva a taktikát kiaknázza az abban rejlő lehetőségeket.
Persze lehet rosszul gondolom. Ez tavaszig kiderül.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát akkor én léptem.Anthony írta: Liverpool FC News
@LivEchoLFC
Liverpool are braced for a bid from Real Madrid for Mohamed Salah, according to the latest transfer goss #LFC
Nem lesz itt semmi nem véletlenül lépett Zz. Kibekkelt 2 szezont ezzel a fossal gondolta idén nyáron hátha kap egy bappét. Látta,hogy nincs rá esély így nemakart még egy évig kínlódni úgy,hogy ő van szidve mindenért.
Ancelotti meg a seggét verdeste a földhöz,hogy visszajöhetett nyilván vázolva lett neki is,hogy a régi emberekkel kéne valamit csinálni.
Na ez a szezon szopó lesz gyerekek
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Tényleg fura, hogy Asensio Vini és ( Rodrygo határeset) kapott sok lehetőséget, Brahim meg kb semmitporonty írta: Amúgy ezt is mi a pöcsömnek vettük meg, 20 milláért, ha ki se próbáltuk normálisan egyszer sem.
Érdekes
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kubo lesz a következő. ő a sociedadba mehet. a keret többi része kb adott. az biztos, hogy 28 játékosunk van jelenleg, és csak 25-öt lehet nevezni.
-
Official and confirmed. Brahim Diaz joins AC Milan on loan (€3m as loan fee) until June 2023 - buy option included for €22m. Real Madrid will have a buy back clause for €27m.
Majdnem jó emlékeztem
Majdnem jó emlékeztem
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
teljesen érthetetlen döntés számomra, minek megint a kölcsön? ha csöves a milan akkor ne is adjuk nekik, mi elvileg pénz szűkében vagyunk, akkor miért kell ilyen "üzleteket" csinálni? közben egy man city noname hörcsögöket ad el jó pénzért, na nem azt mondom persze, hogy ebből lenne mbappéra való, de azért valamit csak hozzátenne a dolgokhoz. Bár én most Alabat egy nagyon jo igazolásnak tartom, de előtte mikor igazoltunk egy valamirevaló játékost?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
Néhány napja azt olvastam, 3 millát fizettek a kölcsönért, ők állják Brahim teljes fizuját, és elvileg 23 millás opciójuk van rá, nekünk meg 28 környékén a visszavásárlási.
Amúgy ezt is mi a pöcsömnek vettük meg, 20 milláért, ha ki se próbáltuk normálisan egyszer sem.
Amúgy ezt is mi a pöcsömnek vettük meg, 20 milláért, ha ki se próbáltuk normálisan egyszer sem.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- h3x0r
Végül mennyit kapunk a kölcsönért? Lesz opciójuk, nekünk meg visszavásárlási jogunk is?Csabi írta: official: brahim => ac milan 2023ig. ujabb kurvanagy üzlet.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Azt írják Salah a B terv.
Most hogy Ramost is eltakarította Perez nincs akadály a transzfer előtt
Most hogy Ramost is eltakarította Perez nincs akadály a transzfer előtt