69erssam írta:
Yazid írta:
ilyen latolgatásokba még felesleges bele menni, sok víz lefolyik még a dunán addig..
Lehet rosszul emlékszem, de tavaly is ez volt, hogy majd jövőre jön MBappé de most már tényleg. Covid helyzet ide vagy oda nekem kavarog a gyomrom, hogy még egy évet ki kell húzni ugyan azzal a kerettel, miközben más csapatok meg tudnak engedni maguknak annyit, hogy 2-3 új arc érkezzen. Na mindegy...szubjektív.
ZZ kényszerből ugyan, de okosan hátratette Lucast jobb védőbe, és ahhoz képest jól lehozta, néhány meccsen kifejezetten jól. Valverde szintén okés volt ott asszem a Pool ellen?! Akkor pl előrefelé miért nem lehet próbálgatni másokat?? Ha a vak is látja, hogy impotens támadók vannak elől Benzt leszámítva (aki sajnos egyre inkább öregszik), akkor pl Ramost simán fel lehetett volna tolni végszükség esetére, hátra lett volna ember. Barca is tette már fel Pikét amikor égett a ház, tudtommal szerzett is jópár gólt ilyen helyzetekből. Marcelonak pl jó a lövőtechnikája, fel kell tenni szélső támadóba. Mint ötlet. Mögé meg ha Mendy felgyógyul, ő jól lehozza a védekező részt. Casemiro is elég veszélyes kapura, mint azt láthattuk a tavalyi idényben, szépen fel csatárba, amolyan DCostásan, el-kellemetlenkedne ott elől, simán megpróbálnám felkészülési meccsen mindenképpen. Vagy pl körül kéne nézni Castillában, most volt egy Miguel, Blanco páros, évek óta nincsen csatár (Negredo, Soldado, Morata, Jesé, Joselu sor óta talán nem is volt). Gondolom nemhiába nem tud feljutni a Castilla se kb az iménti sor kifutása óta.
Lehet szentségtörés, de pl Giroud szerintem itt is megért volna 1+1 milliót 1+1 évre, tehermentesítőnek, cserecsatárnak simán jobb, mint Jovic.
De furcsa, hogy annyira rá vannak feszülve Mbappéra, mint anno DeGeara, és ő se jött. Csak aztán nehogy itt is pofáraesés legyen a vége. MIért nincs B, C, D terv bappé mellett?
Ha Ödegaard marad, akkor szerintem Blancot kölcsön kéne adni, egy spanyol csapatba, ahol fixen tudna játszani. Kár lenne padoztatni, igen jól mozgott amikor játszott. CKM, Valverde, Alaba, Öde 6os (jaa, meg + isco) mellett nem sokat fog játszani, hacsak nem lesz az, mint tavaly, gigantikus sérüléshullám - de talán a régi-új erőnléti edző megoldja ezt a dolgot. Bízzunk benne.