22-ben lejár Marcelo Isco Bale szerződése69erssam írta: nekem kavarog a gyomrom, hogy még egy évet ki kell húzni ugyan azzal a kerettel
(ha nem hosszabítunk velük )
jelentős bértömeg felszabadul
én legalább 2-3 komolyabb igazolásra számítok akkor
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 22., csütörtök 15:03
22-ben lejár Marcelo Isco Bale szerződése69erssam írta: nekem kavarog a gyomrom, hogy még egy évet ki kell húzni ugyan azzal a kerettel
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. július 22., csütörtök 14:46
Lehet rosszul emlékszem, de tavaly is ez volt, hogy majd jövőre jön MBappé de most már tényleg. Covid helyzet ide vagy oda nekem kavarog a gyomrom, hogy még egy évet ki kell húzni ugyan azzal a kerettel, miközben más csapatok meg tudnak engedni maguknak annyit, hogy 2-3 új arc érkezzen. Na mindegy...szubjektív.Yazid írta:ilyen latolgatásokba még felesleges bele menni, sok víz lefolyik még a dunán addig..tubatibi írta: Goretzka, Camavinga, MBappé ingyen és melléjük egy Haaland? Mondjuk, ha ez a 2022-es plan és van legalább 80% esély rá, akkor áldozzuk még be ezt az egy évet
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 22., csütörtök 14:20
Össze sem hasonlítható a kettő.Yazid írta: nekem ő egy echte német khedira hasonmás.
most mire kapták fel, mert lőtt a magyaroknak egy potyagólt?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. július 22., csütörtök 13:48
Yazid írta:ilyen latolgatásokba még felesleges bele menni, sok víz lefolyik még a dunán addig..tubatibi írta: Goretzka, Camavinga, MBappé ingyen és melléjük egy Haaland? Mondjuk, ha ez a 2022-es plan és van legalább 80% esély rá, akkor áldozzuk még be ezt az egy évet
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. július 22., csütörtök 13:37
ilyen latolgatásokba még felesleges bele menni, sok víz lefolyik még a dunán addig..tubatibi írta: Goretzka, Camavinga, MBappé ingyen és melléjük egy Haaland? Mondjuk, ha ez a 2022-es plan és van legalább 80% esély rá, akkor áldozzuk még be ezt az egy évet
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. július 22., csütörtök 13:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 22., csütörtök 10:59
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 22., csütörtök 10:47
Egy ujabb rohadt nagy fogas lenne, Hoeness nem is tudom mit mondana A Bayern BL gyozelme nagyban az o jo jatekanak volt koszonheto, verbeli box-to-box kozeppalyas, aki a labdaval is nagyon joban van.Pad'em írta: Real Madrid have already communicated to Leon Goretzka that they'd like to sign him for free next season if he doesn't renew his contract with Bayern. Madrid will negotiate with him in January. [@marca - @BILD]
HozzászólásSzerző: mexes » 2021. július 22., csütörtök 10:39
Szerintem nem hasonlít khedirara. Nagy fogás lenne és évekig meghatározó. Lenne benne néhány gól is szezononként.Yazid írta:nekem ő egy echte német khedira hasonmás.Pad'em írta: Real Madrid have already communicated to Leon Goretzka that they'd like to sign him for free next season if he doesn't renew his contract with Bayern. Madrid will negotiate with him in January. [@marca - @BILD]
most mire kapták fel, mert lőtt a magyaroknak egy potyagólt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 22., csütörtök 8:35
Jájj, az az avatarFaust írta: Macilaci.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. július 22., csütörtök 8:33
nekem ő egy echte német khedira hasonmás.Pad'em írta: Real Madrid have already communicated to Leon Goretzka that they'd like to sign him for free next season if he doesn't renew his contract with Bayern. Madrid will negotiate with him in January. [@marca - @BILD]
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 22., csütörtök 8:21
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 21., szerda 0:26
Akartam is mondani, hogy olyan lett Vinisziusz ezzel a szőke hajjal, mint Wesley Snipes a pusztítóból. És hát veégsősoron...Pad'em írta: Ma is csupa jo hírek voltak
@LaurensJulien on @ESPNFC:
"I can guarantee that next season, Kylian Mbappe will be at PSG. I can see Mbappe extending on a short-term deal whilst having a gentleman’s agreement to let him leave in a couple of years.”
Jonathan Barnett (Gareth Bale's agent) CONFIRMS to @RMadridistaReal that Gareth Bale will not accept a transfer or a loan. And the club is NOT considering terminating his contract. He will STAY at Real Madrid.
Hazard-Benzema-Bale a masterplan. 5 meccsre talán összeállnak majd
Jovic, Mariano természetesen nem akar távozni.
Legalább hajászati fronton jók vagyunk: Isco végre nem úgy néz ki mint egy hajléktalan kanári-szigeteki szörfoktató, Vini meg még gyönyörűbb lett szőkén. Ancelottit féltem, a szemöldöke a szezonban szerintem leugrik a homlokáról.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 20., kedd 23:27
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 20., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 20., kedd 16:18
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. július 20., kedd 15:05
Szerintem jó ez.'shutterisland írta: megvehetik 22-ert es ti visszavehetitek 27-ert ?
bar sok ertelme annak sincs.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. július 19., hétfő 20:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 19., hétfő 20:02
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem