Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 22., csütörtök 17:10

wZoLee7 írta: Ramos mint csatár :lol: Nem tudom, szerintem ez akkora baromság, hogy ilyent rég nem olvastam itt
    Csak egy ötlet volt. Juhász Roli is csatárból lett belső védő. :mrgreen:
    Fenoo írta: Továbbra is az a baj, hogy 0 értelmes szélsőnk van. Nem csatár kell hanem szélső, csak ahhoz előtte takarítani kellene és nem ilyen Brahim vagy Kubo féle szintén 0 arcokra kell lecserélni őket.
    Akkor visszafordítom a dolgot. Ancelottinak meg kéne néznie Kubót, Ödét, és még pár emberkét, hogy tudja-e használni. Jovicot és Marianot is. ZZ-nak volt egy elképzelése támadójátékban, abba abszolút nem akarta beilleszteni őket. Talán Carlo máshogy vélekedik. Pár felkészülési meccsen és edzésen kiderül a dolog.

wZoLee7
    Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 22., csütörtök 16:52

Ramos mint csatár :lol: Nem tudom, szerintem ez akkora baromság, hogy ilyent rég nem olvastam itt

raul 4 ever
    Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
    Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 22., csütörtök 16:50

h3x0r írta: Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben.
    Jó, minden hülyeségbe könnyű belekötni.. :mrgreen: :mrgreen:

Am. Bushido: te pl. hol játszattad vna Ramost? Tudjuk, h jh, meg vkp volt 1-2szer, az első felejthető volt, vkp-nak meg worldclass, de azt pechjére (azon túl h Case letolta a szezont, ő meg áll sérült volt) megoldottuk tavaly.
    Böhöm csatárnak ott volt Jovic (semmit nem is játszott).
    Fenoo is irja, h szélsőnk nincs évek óta. Annak Ramos ennyi idősen, sebességgel kevés, beadásai meg ált. 20ik sorba mennek..

Depay nem lesz a barca alappillére, egyedül max cserecsatár lehetne itt, annak valszeg jó volna, de van 2 másik túlfizetett vakunk annak.
    Szélső kell, s nem 2ik polcos..
    2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. július 22., csütörtök 16:35

_Bushido_ írta: 2 éve, de mondom inkább, hogy CR elmenetele óta is nulla volt a támadóalakzat, akkor is lehetett volna próbálkozni Ramossal elől.

Attól eltekintve, hogy Ramos támadóként játszatása szerintem hülyeség lett volna, Jovic és Mariano is alig kapott lehetőséget ZZ alatt, akkor mi értelme lett volna Ramost feltolni?

Továbbra is az a baj, hogy 0 értelmes szélsőnk van. Nem csatár kell hanem szélső, csak ahhoz előtte takarítani kellene és nem ilyen Brahim vagy Kubo féle szintén 0 arcokra kell lecserélni őket.

_Bushido_
    Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 22., csütörtök 16:08

h3x0r írta:
    _Bushido_ írta: xyz
    Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben.
    _Bushido_ írta: Lehet szentségtörés, de pl Giroud szerintem itt is megért volna 1+1 milliót 1+1 évre, tehermentesítőnek, cserecsatárnak simán jobb, mint Jovic.
    Remek lett volna Benzema mögé elhozni Giroud-t, a jó öltözői hangulat garantált. :mrgreen:
    _Bushido_ írta: De furcsa, hogy annyira rá vannak feszülve Mbappéra, mint anno DeGeara, és ő se jött. Csak aztán nehogy itt is pofáraesés legyen a vége. MIért nincs B, C, D terv bappé mellett?
    Akik nem mások, mint..
    Jó, nem tehetk róla, hogy Benz rosszban van vele. Nem is emlékeztem erre a dologra. Válogatott dolgokat nem követem, nem is érdekel.

2 éve, de mondom inkább, hogy CR elmenetele óta is nulla volt a támadóalakzat, akkor is lehetett volna próbálkozni Ramossal elől.

depay ingyen? egy bepróbálkozást Real részről is megért volna. Ben Yedder, évek óta lövi a 15-20 góljait. de aki ezzel foglalkozik nap mint nap, megfigyelők a klubnál, R9 is ajánlgatott már a Realnak játékosokat (még ha nem is jöttek be). anno találtak egy Adebayort ingyen kölcsön, nagyon jó ötlet volt, most is kereshetnének valami csere-támadó félét.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 22., csütörtök 15:33

_Bushido_ írta: ZZ kényszerből ugyan, de okosan hátratette Lucast jobb védőbe, és ahhoz képest jól lehozta, néhány meccsen kifejezetten jól. Valverde szintén okés volt ott asszem a Pool ellen?! Akkor pl előrefelé miért nem lehet próbálgatni másokat?? Ha a vak is látja, hogy impotens támadók vannak elől Benzt leszámítva (aki sajnos egyre inkább öregszik), akkor pl Ramost simán fel lehetett volna tolni végszükség esetére, hátra lett volna ember.
    Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben.
    _Bushido_ írta: Lehet szentségtörés, de pl Giroud szerintem itt is megért volna 1+1 milliót 1+1 évre, tehermentesítőnek, cserecsatárnak simán jobb, mint Jovic.
    Remek lett volna Benzema mögé elhozni Giroud-t, a jó öltözői hangulat garantált. :mrgreen:
    _Bushido_ írta: De furcsa, hogy annyira rá vannak feszülve Mbappéra, mint anno DeGeara, és ő se jött. Csak aztán nehogy itt is pofáraesés legyen a vége. MIért nincs B, C, D terv bappé mellett?
    Akik nem mások, mint..

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 22., csütörtök 15:24

69erssam írta:
    Yazid írta:

ilyen latolgatásokba még felesleges bele menni, sok víz lefolyik még a dunán addig..
    Lehet rosszul emlékszem, de tavaly is ez volt, hogy majd jövőre jön MBappé de most már tényleg. Covid helyzet ide vagy oda nekem kavarog a gyomrom, hogy még egy évet ki kell húzni ugyan azzal a kerettel, miközben más csapatok meg tudnak engedni maguknak annyit, hogy 2-3 új arc érkezzen. Na mindegy...szubjektív. :roll:
    Remélhetőleg a vezetőségen belül azért van egy koncepció, hogy mondjuk 3 év múlva nagyjából kiket szeretnének a keretben látni. Ha az A opciók csak jövőre lesznek elérhetőek, minek verjük el a pénzünket újabb Jovicokra?

_Bushido_
    Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 22., csütörtök 15:13

69erssam írta:
    Yazid írta:

ilyen latolgatásokba még felesleges bele menni, sok víz lefolyik még a dunán addig..
    Lehet rosszul emlékszem, de tavaly is ez volt, hogy majd jövőre jön MBappé de most már tényleg. Covid helyzet ide vagy oda nekem kavarog a gyomrom, hogy még egy évet ki kell húzni ugyan azzal a kerettel, miközben más csapatok meg tudnak engedni maguknak annyit, hogy 2-3 új arc érkezzen. Na mindegy...szubjektív. :roll:
    ZZ kényszerből ugyan, de okosan hátratette Lucast jobb védőbe, és ahhoz képest jól lehozta, néhány meccsen kifejezetten jól. Valverde szintén okés volt ott asszem a Pool ellen?! Akkor pl előrefelé miért nem lehet próbálgatni másokat?? Ha a vak is látja, hogy impotens támadók vannak elől Benzt leszámítva (aki sajnos egyre inkább öregszik), akkor pl Ramost simán fel lehetett volna tolni végszükség esetére, hátra lett volna ember. Barca is tette már fel Pikét amikor égett a ház, tudtommal szerzett is jópár gólt ilyen helyzetekből. Marcelonak pl jó a lövőtechnikája, fel kell tenni szélső támadóba. Mint ötlet. Mögé meg ha Mendy felgyógyul, ő jól lehozza a védekező részt. Casemiro is elég veszélyes kapura, mint azt láthattuk a tavalyi idényben, szépen fel csatárba, amolyan DCostásan, el-kellemetlenkedne ott elől, simán megpróbálnám felkészülési meccsen mindenképpen. Vagy pl körül kéne nézni Castillában, most volt egy Miguel, Blanco páros, évek óta nincsen csatár (Negredo, Soldado, Morata, Jesé, Joselu sor óta talán nem is volt). Gondolom nemhiába nem tud feljutni a Castilla se kb az iménti sor kifutása óta.
    Lehet szentségtörés, de pl Giroud szerintem itt is megért volna 1+1 milliót 1+1 évre, tehermentesítőnek, cserecsatárnak simán jobb, mint Jovic.
    De furcsa, hogy annyira rá vannak feszülve Mbappéra, mint anno DeGeara, és ő se jött. Csak aztán nehogy itt is pofáraesés legyen a vége. MIért nincs B, C, D terv bappé mellett?

Ha Ödegaard marad, akkor szerintem Blancot kölcsön kéne adni, egy spanyol csapatba, ahol fixen tudna játszani. Kár lenne padoztatni, igen jól mozgott amikor játszott. CKM, Valverde, Alaba, Öde 6os (jaa, meg + isco) mellett nem sokat fog játszani, hacsak nem lesz az, mint tavaly, gigantikus sérüléshullám - de talán a régi-új erőnléti edző megoldja ezt a dolgot. Bízzunk benne.

Jim
    Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 22., csütörtök 15:03

69erssam írta: nekem kavarog a gyomrom, hogy még egy évet ki kell húzni ugyan azzal a kerettel
    22-ben lejár Marcelo Isco Bale szerződése
    (ha nem hosszabítunk velük :mrgreen: )
    jelentős bértömeg felszabadul
    én legalább 2-3 komolyabb igazolásra számítok akkor

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. július 22., csütörtök 14:46

Yazid írta:
    tubatibi írta: Goretzka, Camavinga, MBappé ingyen és melléjük egy Haaland? Mondjuk, ha ez a 2022-es plan és van legalább 80% esély rá, akkor áldozzuk még be ezt az egy évet :hmmm:

ziro4vr
    Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 22., csütörtök 14:20

Yazid írta: nekem ő egy echte német khedira hasonmás.

most mire kapták fel, mert lőtt a magyaroknak egy potyagólt?
    Össze sem hasonlítható a kettő.

Mondjuk feleslegesnek érzem mert van egy Valverde aki hasonló karakter csak gyorsabb és jobban védekezik, cserébe kicsit kevésbé gólérzékeny. De akkor már inkabb Kimmich jöjjön.
    Nem illik.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. július 22., csütörtök 13:48

Yazid írta:
    tubatibi írta: Goretzka, Camavinga, MBappé ingyen és melléjük egy Haaland? Mondjuk, ha ez a 2022-es plan és van legalább 80% esély rá, akkor áldozzuk még be ezt az egy évet :hmmm:

Más nem nagyon maradt Nekünk, minthogy reménykedni, hogy minél több jó játékost tudunk behúzni ingyen.... :ike:
    "If you don't like your destiny, don't accept it."

Yazid
    Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. július 22., csütörtök 13:37

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. július 22., csütörtök 13:19

Goretzka, Camavinga, MBappé ingyen és melléjük egy Haaland? Mondjuk, ha ez a 2022-es plan és van legalább 80% esély rá, akkor áldozzuk még be ezt az egy évet :hmmm:
    "If you don't like your destiny, don't accept it."

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 22., csütörtök 10:59

Azt is írják, ha nem tud megegyezni a Bayernnel, akkor mi vagyunk neki a prioritás.

Casemiro, Kroos, Goretzka, Camavinga, Valverde, Ödegaard? Végülis nem rossz, bár ha a horvát kecskénk továbbra sem öregszik akkor valaki felesleges lesz.

Közben Ceballos bokáját elég rendesen tönkreb*szták az olimpián máris.
    "Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Marky
    Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
    Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 22., csütörtök 10:47

Pad'em írta: Real Madrid have already communicated to Leon Goretzka that they'd like to sign him for free next season if he doesn't renew his contract with Bayern. Madrid will negotiate with him in January. [@marca - @BILD]
    Egy ujabb rohadt nagy fogas lenne, Hoeness nem is tudom mit mondana :lol: A Bayern BL gyozelme nagyban az o jo jatekanak volt koszonheto, verbeli box-to-box kozeppalyas, aki a labdaval is nagyon joban van.

mexes
    Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
    Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2021. július 22., csütörtök 10:39

Yazid írta:
    Pad'em írta: Real Madrid have already communicated to Leon Goretzka that they'd like to sign him for free next season if he doesn't renew his contract with Bayern. Madrid will negotiate with him in January. [@marca - @BILD]
    nekem ő egy echte német khedira hasonmás.

Szerintem nem hasonlít khedirara. Nagy fogás lenne és évekig meghatározó. Lenne benne néhány gól is szezononként.

Realista24
    El Padre
    Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
    Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 22., csütörtök 8:35

Faust írta: Macilaci. :mrgreen:
    Jájj, az az avatar :lol:
    Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
    Zidane - The Maestro Of The Decade HD
    Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
    Tous avec Karim
    Je Suis Benzema

Yazid
    Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. július 22., csütörtök 8:33

nekem ő egy echte német khedira hasonmás.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 22., csütörtök 8:21

Real Madrid have already communicated to Leon Goretzka that they'd like to sign him for free next season if he doesn't renew his contract with Bayern. Madrid will negotiate with him in January. [@marca - @BILD]
    "Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: