Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. július 23., péntek 12:21

Azt írják, hogy felvettük a kapcsolatot Goretzkával, hogy jövőre ingyen minket válasszon.
Azért ingyen pöpec kis deal lenne, főleg hogy Luka és Toni is megy kifelé elég rendesen.. :)

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 22., csütörtök 22:45

Pad'em írta: Varane menni fog, a Man U húzhatja az időt, de azért az 50 körülit meg kell adják, annál kevesebbért nem hiszem, hogy eladnánk egy Varane kalibert, még ha kell is a pénz. Vmi olyasmi lesz, hogy 45m + 5m könnyű bónusz (pl, hogy nem ólloz két öngólt BL döntőben) aztán done deal.

Vékonyak lettünk hátul nagyon, de legalabb a támadósor sem erősödik, alakulunk :mrgreen:

Pont most néztem meg, tavaly (papíron) +100m €-ért adtunk el embereket, így zártuk a szezont (papíron) nyereséggel.
Idén eddig meg jött egy ingyen játékos és ment Brahim apróért.. Tényleg kell a pénz, de nagyon..
Elképzelni nem tudom, hogy közben veszettül ne próbálnánk megszabadulni a háttérben a selejttől, de kb. a kutyának nem kellenek, ez 1000%. durva..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 22., csütörtök 22:27

'shutterisland írta: vinyat azert kiprobalhatna ancelotti a clasicon kkp-ban biztos ami biztos. :mrgreen:
Kettéharapná Pedrit az ifjú pusztító. Ott legalább nem kell kapuralőnie annyit. Kroost feltoljuk balfutóba, előadják fordítva a Pool elleni koprodukciójukat. Csak annyi, hogy Messi legyen a kapus, ill Sergi Roberto maradjon a jobbhátvéd :lol:

Na szóval ezt a Ramos csatár témát kiveséztük, ennyire komoly ötlet.

Varane menni fog, a Man U húzhatja az időt, de azért az 50 körülit meg kell adják, annál kevesebbért nem hiszem, hogy eladnánk egy Varane kalibert, még ha kell is a pénz. Vmi olyasmi lesz, hogy 45m + 5m könnyű bónusz (pl, hogy nem ólloz két öngólt BL döntőben) aztán done deal.

Vékonyak lettünk hátul nagyon, de legalabb a támadósor sem erősödik, alakulunk :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 22., csütörtök 22:09

pl Ramost simán fel lehetett volna tolni végszükség esetére, hátra lett volna ember. Barca is tette már fel Pikét amikor égett a ház, tudtommal szerzett is jópár gólt ilyen helyzetekből. Marcelonak pl jó a lövőtechnikája, fel kell tenni szélső támadóba. Mint ötlet. Mögé meg ha Mendy felgyógyul, ő jól lehozza a védekező részt. Casemiro is elég veszélyes kapura, mint azt láthattuk a tavalyi idényben, szépen fel csatárba, amolyan DCostásan, el-kellemetlenkedne ott elől,
ilyen huzasokat annak idejen football managerben csinaltam, de ott is akkor mertem meghuzni, amikor mar zsebben volt a liga. :mrgreen:

pique csatarkodasat hagyjuk, volt, hogy bejott de tobbsegeben agyfacc.

ezek a jatekosok posztokra vannak nevelve.
persze lehetne sorolni, akiknel nem okozott gondot (masche, kimmich, ramos, di maria stb) de altalaban nem szoktak elesvaltasok lenni, mint pl case vagy sr csatiba elore.
vinyat azert kiprobalhatna ancelotti a clasicon kkp-ban biztos ami biztos. :mrgreen:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 22., csütörtök 21:25

Realista24 írta: 70 millió vs 45 millió. Real fix 50et akár legalább.

Varane meg nem fog balhezni, ha idén nem, jövőre megy ingyen.
Köszi..
Én remélem marad.. amennyi free pu**yra rámegyünk jövő nyáron, hogy tőlünk is ingyen megy Varane (meg M12, Isco, Bale, stb.) máshova, nekem belefér..

Szvsz beljebb lennénk ha lépnének a kóklerek, s Alaba kkp lenne. Iszonyat örülök, h jött, jó játékosnak tartom, de december óta nem változott a véleményem, hogy kh-nak meg minden másnak milyen (nem jó vs jó).
De mindegy, ezt elengedem, Padem fogalmazta meg jol az Alaba topicba. Egyértelmű ő lett az új Ramos. Sztem máshol jobban járnánk vele..
Ha meg lép Varane egyébként leszünk bajban, lesz egy jó tavaszi pár meccset letudó Militao, egy stabil Nacho, meg egy (szerintem) nem kh-nak legjobb Alaba hátul.
Meg Chust, s Vallejo..
Ez azért kevéske így leírva..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 22., csütörtök 21:18

CS0ki írta: Pedig kicsit balhezhatna, inkabb idén 50,mint jövőre ingyen...
Abszolút...a ManU pont ezt próbálja kihasználni, mert nekünk égetőbb, mint nekik.

Szerintem is meglesz az egyezség, aztán beleszuszakolnak mindenféle egyszerű opciót a dealbe és mindenki boldog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 22., csütörtök 20:21

CS0ki írta: Pedig kicsit balhezhatna, inkabb idén 50,mint jövőre ingyen...
szerintem meg fognak állapodni 55 körül a klubok, kell a bevétel
a jövőbeni igazolásokhoz

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. július 22., csütörtök 20:07

Pedig kicsit balhezhatna, inkabb idén 50,mint jövőre ingyen...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 22., csütörtök 19:42

raul 4 ever írta:
aleksz írta:
1-2 szer jh? 146 meccs az az 1-2... vkp poszton meg egyetlen egy ertekelheto meccse volt a 12 bol...
Mmint vkp volt 1-2szer, arra értettem..
De köszi, hogy leszámoltad a 12-t..

Más..
Csitulnak a Varane pletykák. Egy napja semmi.. Ránézett mufanaticsra, azt mégis marad? :lol:
70 millió vs 45 millió. Real fix 50et akár legalább.

Varane meg nem fog balhezni, ha idén nem, jövőre megy ingyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 22., csütörtök 19:35

aleksz írta:
1-2 szer jh? 146 meccs az az 1-2... vkp poszton meg egyetlen egy ertekelheto meccse volt a 12 bol...
Mmint vkp volt 1-2szer, arra értettem..
De köszi, hogy leszámoltad a 12-t..

Más..
Csitulnak a Varane pletykák. Egy napja semmi.. Ránézett mufanaticsra, azt mégis marad? :lol:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2021. július 22., csütörtök 19:11

aleksz írta: 1-2 szer jh? 146 meccs az az 1-2... vkp poszton meg egyetlen egy ertekelheto meccse volt a 12 bol...
Így van. Örömmel látom, hogy letetted az italt.

aleksz
Kedvenc játékosaid: Drenthe, Raul Bravo, Lucas Vazquez

HozzászólásSzerző: aleksz » 2021. július 22., csütörtök 18:56

raul 4 ever írta:
h3x0r írta: Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben.
Jó, minden hülyeségbe könnyű belekötni.. :mrgreen: :mrgreen:

Am. Bushido: te pl. hol játszattad vna Ramost? Tudjuk, h jh, meg vkp volt 1-2szer, az első felejthető volt, vkp-nak meg worldclass, de azt pechjére (azon túl h Case letolta a szezont, ő meg áll sérült volt) megoldottuk tavaly.
Böhöm csatárnak ott volt Jovic (semmit nem is játszott).
Fenoo is irja, h szélsőnk nincs évek óta. Annak Ramos ennyi idősen, sebességgel kevés, beadásai meg ált. 20ik sorba mennek..

Depay nem lesz a barca alappillére, egyedül max cserecsatár lehetne itt, annak valszeg jó volna, de van 2 másik túlfizetett vakunk annak.
Szélső kell, s nem 2ik polcos..

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 22., csütörtök 17:10

wZoLee7 írta: Ramos mint csatár :lol: Nem tudom, szerintem ez akkora baromság, hogy ilyent rég nem olvastam itt
    Csak egy ötlet volt. Juhász Roli is csatárból lett belső védő. :mrgreen:
    Fenoo írta: Továbbra is az a baj, hogy 0 értelmes szélsőnk van. Nem csatár kell hanem szélső, csak ahhoz előtte takarítani kellene és nem ilyen Brahim vagy Kubo féle szintén 0 arcokra kell lecserélni őket.
    Akkor visszafordítom a dolgot. Ancelottinak meg kéne néznie Kubót, Ödét, és még pár emberkét, hogy tudja-e használni. Jovicot és Marianot is. ZZ-nak volt egy elképzelése támadójátékban, abba abszolút nem akarta beilleszteni őket. Talán Carlo máshogy vélekedik. Pár felkészülési meccsen és edzésen kiderül a dolog.

wZoLee7
    Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 22., csütörtök 16:52

Ramos mint csatár :lol: Nem tudom, szerintem ez akkora baromság, hogy ilyent rég nem olvastam itt

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 22., csütörtök 16:50

h3x0r írta: Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben.
    Jó, minden hülyeségbe könnyű belekötni.. :mrgreen: :mrgreen:

Am. Bushido: te pl. hol játszattad vna Ramost? Tudjuk, h jh, meg vkp volt 1-2szer, az első felejthető volt, vkp-nak meg worldclass, de azt pechjére (azon túl h Case letolta a szezont, ő meg áll sérült volt) megoldottuk tavaly.
    Böhöm csatárnak ott volt Jovic (semmit nem is játszott).
    Fenoo is irja, h szélsőnk nincs évek óta. Annak Ramos ennyi idősen, sebességgel kevés, beadásai meg ált. 20ik sorba mennek..

Depay nem lesz a barca alappillére, egyedül max cserecsatár lehetne itt, annak valszeg jó volna, de van 2 másik túlfizetett vakunk annak.
    Szélső kell, s nem 2ik polcos..

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. július 22., csütörtök 16:35

_Bushido_ írta: 2 éve, de mondom inkább, hogy CR elmenetele óta is nulla volt a támadóalakzat, akkor is lehetett volna próbálkozni Ramossal elől.

Attól eltekintve, hogy Ramos támadóként játszatása szerintem hülyeség lett volna, Jovic és Mariano is alig kapott lehetőséget ZZ alatt, akkor mi értelme lett volna Ramost feltolni?

Továbbra is az a baj, hogy 0 értelmes szélsőnk van. Nem csatár kell hanem szélső, csak ahhoz előtte takarítani kellene és nem ilyen Brahim vagy Kubo féle szintén 0 arcokra kell lecserélni őket.

_Bushido_
    Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 22., csütörtök 16:08

h3x0r írta:
    _Bushido_ írta: xyz
    Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben.
    _Bushido_ írta: Lehet szentségtörés, de pl Giroud szerintem itt is megért volna 1+1 milliót 1+1 évre, tehermentesítőnek, cserecsatárnak simán jobb, mint Jovic.
    Remek lett volna Benzema mögé elhozni Giroud-t, a jó öltözői hangulat garantált. :mrgreen:
    _Bushido_ írta: De furcsa, hogy annyira rá vannak feszülve Mbappéra, mint anno DeGeara, és ő se jött. Csak aztán nehogy itt is pofáraesés legyen a vége. MIért nincs B, C, D terv bappé mellett?
    Akik nem mások, mint..
    Jó, nem tehetk róla, hogy Benz rosszban van vele. Nem is emlékeztem erre a dologra. Válogatott dolgokat nem követem, nem is érdekel.

2 éve, de mondom inkább, hogy CR elmenetele óta is nulla volt a támadóalakzat, akkor is lehetett volna próbálkozni Ramossal elől.

depay ingyen? egy bepróbálkozást Real részről is megért volna. Ben Yedder, évek óta lövi a 15-20 góljait. de aki ezzel foglalkozik nap mint nap, megfigyelők a klubnál, R9 is ajánlgatott már a Realnak játékosokat (még ha nem is jöttek be). anno találtak egy Adebayort ingyen kölcsön, nagyon jó ötlet volt, most is kereshetnének valami csere-támadó félét.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 22., csütörtök 15:33

_Bushido_ írta: ZZ kényszerből ugyan, de okosan hátratette Lucast jobb védőbe, és ahhoz képest jól lehozta, néhány meccsen kifejezetten jól. Valverde szintén okés volt ott asszem a Pool ellen?! Akkor pl előrefelé miért nem lehet próbálgatni másokat?? Ha a vak is látja, hogy impotens támadók vannak elől Benzt leszámítva (aki sajnos egyre inkább öregszik), akkor pl Ramost simán fel lehetett volna tolni végszükség esetére, hátra lett volna ember.
    Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben.
    _Bushido_ írta: Lehet szentségtörés, de pl Giroud szerintem itt is megért volna 1+1 milliót 1+1 évre, tehermentesítőnek, cserecsatárnak simán jobb, mint Jovic.
    Remek lett volna Benzema mögé elhozni Giroud-t, a jó öltözői hangulat garantált. :mrgreen:
    _Bushido_ írta: De furcsa, hogy annyira rá vannak feszülve Mbappéra, mint anno DeGeara, és ő se jött. Csak aztán nehogy itt is pofáraesés legyen a vége. MIért nincs B, C, D terv bappé mellett?
    Akik nem mások, mint..

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 22., csütörtök 15:24

69erssam írta:
    Yazid írta:

ilyen latolgatásokba még felesleges bele menni, sok víz lefolyik még a dunán addig..
    Lehet rosszul emlékszem, de tavaly is ez volt, hogy majd jövőre jön MBappé de most már tényleg. Covid helyzet ide vagy oda nekem kavarog a gyomrom, hogy még egy évet ki kell húzni ugyan azzal a kerettel, miközben más csapatok meg tudnak engedni maguknak annyit, hogy 2-3 új arc érkezzen. Na mindegy...szubjektív. :roll:
    Remélhetőleg a vezetőségen belül azért van egy koncepció, hogy mondjuk 3 év múlva nagyjából kiket szeretnének a keretben látni. Ha az A opciók csak jövőre lesznek elérhetőek, minek verjük el a pénzünket újabb Jovicokra?

_Bushido_
    Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 22., csütörtök 15:13

69erssam írta:
    Yazid írta:

ilyen latolgatásokba még felesleges bele menni, sok víz lefolyik még a dunán addig..
    Lehet rosszul emlékszem, de tavaly is ez volt, hogy majd jövőre jön MBappé de most már tényleg. Covid helyzet ide vagy oda nekem kavarog a gyomrom, hogy még egy évet ki kell húzni ugyan azzal a kerettel, miközben más csapatok meg tudnak engedni maguknak annyit, hogy 2-3 új arc érkezzen. Na mindegy...szubjektív. :roll:
    ZZ kényszerből ugyan, de okosan hátratette Lucast jobb védőbe, és ahhoz képest jól lehozta, néhány meccsen kifejezetten jól. Valverde szintén okés volt ott asszem a Pool ellen?! Akkor pl előrefelé miért nem lehet próbálgatni másokat?? Ha a vak is látja, hogy impotens támadók vannak elől Benzt leszámítva (aki sajnos egyre inkább öregszik), akkor pl Ramost simán fel lehetett volna tolni végszükség esetére, hátra lett volna ember. Barca is tette már fel Pikét amikor égett a ház, tudtommal szerzett is jópár gólt ilyen helyzetekből. Marcelonak pl jó a lövőtechnikája, fel kell tenni szélső támadóba. Mint ötlet. Mögé meg ha Mendy felgyógyul, ő jól lehozza a védekező részt. Casemiro is elég veszélyes kapura, mint azt láthattuk a tavalyi idényben, szépen fel csatárba, amolyan DCostásan, el-kellemetlenkedne ott elől, simán megpróbálnám felkészülési meccsen mindenképpen. Vagy pl körül kéne nézni Castillában, most volt egy Miguel, Blanco páros, évek óta nincsen csatár (Negredo, Soldado, Morata, Jesé, Joselu sor óta talán nem is volt). Gondolom nemhiába nem tud feljutni a Castilla se kb az iménti sor kifutása óta.
    Lehet szentségtörés, de pl Giroud szerintem itt is megért volna 1+1 milliót 1+1 évre, tehermentesítőnek, cserecsatárnak simán jobb, mint Jovic.
    De furcsa, hogy annyira rá vannak feszülve Mbappéra, mint anno DeGeara, és ő se jött. Csak aztán nehogy itt is pofáraesés legyen a vége. MIért nincs B, C, D terv bappé mellett?

Ha Ödegaard marad, akkor szerintem Blancot kölcsön kéne adni, egy spanyol csapatba, ahol fixen tudna játszani. Kár lenne padoztatni, igen jól mozgott amikor játszott. CKM, Valverde, Alaba, Öde 6os (jaa, meg + isco) mellett nem sokat fog játszani, hacsak nem lesz az, mint tavaly, gigantikus sérüléshullám - de talán a régi-új erőnléti edző megoldja ezt a dolgot. Bízzunk benne.

Vissza: