???Kercsó írta: jó, mert az oltás eddig úgy fest, lópikulát nem ér
Van még bárki aki így gondolja?
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 24., szombat 6:24
???Kercsó írta: jó, mert az oltás eddig úgy fest, lópikulát nem ér
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. július 24., szombat 0:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 23., péntek 22:31
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. július 23., péntek 22:29
én már a kappát várom, jönnek majd a meme-kfüst írta:Nem akarlak kizökkenteni, de a gamma a delta előtt van éppúgy a görög abc-ben, mint ezáltal a vírus variánsokban is._Bushido_ írta:
Emellett még a delta mutáns is csak alig érkezett meg, már itt van a gamma is...
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 23., péntek 22:19
Nem akarlak kizökkenteni, de a gamma a delta előtt van éppúgy a görög abc-ben, mint ezáltal a vírus variánsokban is._Bushido_ írta:
Emellett még a delta mutáns is csak alig érkezett meg, már itt van a gamma is...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. július 23., péntek 22:10
_Bushido_ írta: Mondjuk nekem a homokos verzió jobban tetszett
A tegnapi kormányinfón ez hangzott el:_Bushido_ írta: Tegnap a híradóban a képernyő alján lévő csíkon ment a szöveg, ma már 2 beazonosított ilyen beteg van is.
A Nemzeti Népegészségügyi Központban újabb 15 főnél igazolták a koronavírus-variánsok jelenlétét, köztük 14 esetben a delta-, egy esetben a gamma-variánsét (brazil). Eddig összesen 23 főnél mutatták ki a delta-, 2 főnél a gamma-variánst. Minden külföldi kutatási eredmény, a magyar orvosok véleménye is egyértelműen azt mutatja, hogy a delta-variáns terjedése gyorsaságában sokszorosa a korábbi variánsoknak. Az oltások védelmet nyújtanak a delta ellen is, de már kevésbé hatékony módon, mint a korábbi variánsokkal szemben.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 23., péntek 21:23
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. július 23., péntek 17:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 23., péntek 17:04
Pont olyan logikus mint amit írtatok Bence barátoddal.lestat írta:Igy van. Aki vedi a melegeket az csak is meleg lehet. Logikus ez is.Donát írta: lol
En mondjuk pont teljesen bekeben vagyok a sajat szexualitasommal de mindegy. Ne szemelyeskedjunk ugye
En le is zarom a reszemrol. Jot dumaltunk. Peace
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 23., péntek 16:38
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 23., péntek 15:30
Inkabb ne tegyek, mert ahhoz, hogy a Balatonhoz hasonlo nyaralohely lehessen, ki kellene irtani az elovilaganak nagy reszet.füst írta: A másik pedig alig várom hogy a Tisza tavat felfedezzék maguknak az emberek, mert velence és balaton mellett méltatlanul alulértékelt, vagy csak én érzem így hogy nagyobb figyelmet érdemelne.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 23., péntek 15:23
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 23., péntek 14:55
Igy van. Aki vedi a melegeket az csak is meleg lehet. Logikus ez is.Donát írta: lol
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 23., péntek 12:47
Most offoltak vagy 5 strandot, mert fostalicska a víz minősége. Néhány hír szerint fertőző.kodo írta: Velencei -tóhoz hova érdemes menni strandolni? Vonattal mennénk pestről, én még sosem voltam ezért kérdezek faszságot.
Agárd milyen? Hétvégén mennyire van nyomor?
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. július 23., péntek 12:45
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. július 23., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. július 23., péntek 10:54
Realista24 írta:Kezdesz atmenni nagyon személyeskedobe, szóval lehet jobb ha elengeded a témát (főleg ha nem érted amit írok, bár akkor ott a lehetőség kérdezni). De lehet azért vagy ilyen feszült mert érintett vagy benne.lestat írta:
Szoval te is az a tipikus ferfi vagy akinek bassza a csoret ha ket ferfi smarol. De bezzeg ha nök akkor sexy stb stb...?
lolRealista24 írta:Tehát ilyen elven akinek nincs baja, annak meg nem ízlett. Logikusnak tűnik.lestat írta: valahogy igy.
Egyébként sem erről szólt a téma, bár nem lepődök meg, hogy ide jutottunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 22., csütörtök 19:40
Tehát ilyen elven akinek nincs baja, annak meg nem ízlett. Logikusnak tűnik.lestat írta:valahogy igy.Bencze írta:
Ha valakinek baja van a normalis melegekkel az csak fel, hogy izlene neki a fasz.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 22., csütörtök 19:34
valahogy igy.Bencze írta:
Ha valakinek baja van a normalis melegekkel az csak fel, hogy izlene neki a fasz.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. július 22., csütörtök 18:54
Igen, epp ezt irtam. Viszont Daubner Bèla maskepp gondolja.Bencze írta: ]
Pszichodelikus szerek pont, hogy segitenek kulonbozo fuggosegek legyozeseben ami a 60-as evek ota nyilt titok a szakmaban. MDMA pedig az uj csodaszer lehet depresszio es ptsd ellen.
.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem