Amíg olyan elmebeteg világban élünk ahol Biden megengedi, hogy miután Bélát letartóztatták, lecsukták, de ő Julcsinak vallja magát, akkor a női börtönbe lesz zárva a biológiai nők közé.... no comment. Aztán máris megy a balhé, mert nyilván az a kánaán a férfiaknak, hogy ott van több 1000 nő... szóval megérett a világ a pusztulásra. Amúgy pár hete volt már megemlítve FB-n vagy itt fórumon (már nem tudom), hogy talán nem is lenne hülyeség Thanos csettintése. Ő csak jót akart, igaz nézőpont kérdése. De amikor külföldön már Drag Queenek járják az ovikat, ott már nem stimmel a világ.
Tiszánál kis gyerekkoromban voltam 1x, de fürdeni sajnos nem tudtunk az időjárás miatt, azóta nyilván változott a dolog. Tudtommal Balatonban pedig csak 2015-ben voltam először, előtte valahogy kimaradt
azóta is 2 fix strandon, egyik északon köves, másik délen homokos fajta. Mindkettővel meg voltam elégedve. Mondjuk nekem a homokos verzió jobban tetszett, a köveken való lépkedés szerintem zavaró tud lenni.
Nemrég értem haza Ausztriából, és bár ott továbbra is közelező a maszk a boltokban (már nem kell FFP2, akármilyen lehet), ehhez képest van pár renitens, akik nem veszik fel. Furcsa mód, senki sem szólt rájuk. Mondjuk inkább a fiatalabb korosztály. Lehet ennek még meg lesz a böjtje. Emellett még a delta mutáns is csak alig érkezett meg, már itt van a gamma is... Tegnap a híradóban a képernyő alján lévő csíkon ment a szöveg, ma már 2 beazonosított ilyen beteg van is. szóval remélem a nyarat még kivárja valahogy a vírus, aztán gondolom ősszel újra zárások lesznek