Most láttam először életemben a srácot, víváshoz sem értek, de nagyon jól mozgott. Könnyedén, okosan, higgadtan. És még milyen fiatal.Kerlon írta:angard
Drukkolok neki
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. július 25., vasárnap 13:20
Most láttam először életemben a srácot, víváshoz sem értek, de nagyon jól mozgott. Könnyedén, okosan, higgadtan. És még milyen fiatal.Kerlon írta:angard
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. július 25., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 25., vasárnap 12:13
Talán Kapásban benne lehet 200 pillén egy érem, talán.ziro4vr írta: Verrasztót sajnáltam, egy bronz kijárt volna neki.
Milákon kívül a többieket megeszik az amcsik meg az ázsiaiak attól tartok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 25., vasárnap 8:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 25., vasárnap 3:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 24., szombat 22:19
200on nem létezik hogy ne nyerjen, 100on sztem max 2.-ik hely, ott az amerikai csávó ilyen phelps lite.Remy írta: Szerintem 1 darab bronz jön tőle. Valszeg így is úgy is ez lesz az utolsó Olimpiája, de ez a +1 év sem tett jót neki.
Milákra meg Kenderesire leszek kíváncsi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 24., szombat 22:12
Szerintem 1 darab bronz jön tőle. Valszeg így is úgy is ez lesz az utolsó Olimpiája, de ez a +1 év sem tett jót neki.ziro4vr írta:
A vas asszonyra kíváncsi leszek, a tippem hogy dobogón se lesz. Aztán max kiröhögöm magam holnap reggel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 24., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 24., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 24., szombat 21:07
Szerintem minden sportolo megerdemli az elismerest, nem tudom mi rosszat lehetne mondani. Mert nem nyernek? Pl ma azon. Akemeny szakaszon nem csodalom hogy Atinak nem sikerult a legjobbakkal ott maradni, de meglehet probalni hegyek nelkul is annyit tekerniGascoigne írta:Ez miféle baromság? Kajak, kenu, úszás, még mindig van egy csomó világklasszisunk egy csomó sportágban, mi az hogy Áron az egyetlen, akire nem tudsz rosszat mondani?csababarca írta: Kb egyetlen magyar sportoló akire nem tudok semmi rosszat mondani.
Hihetetlen erős fejben, lesimázta ezt az olimpiát, hatalmas gratula, 3szor egymás után kardban nyerni.
Ha így vív, akkor a csapat is esélyes egy éremre.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 24., szombat 16:08
Nekem emberileg ő A sportoló.Gascoigne írta:
Ez miféle baromság? Kajak, kenu, úszás, még mindig van egy csomó világklasszisunk egy csomó sportágban, mi az hogy Áron az egyetlen, akire nem tudsz rosszat mondani?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 24., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: MVPP » 2021. július 24., szombat 15:06
Vízilabda, jégkorong... Reggelig lehetne sorolni.Gascoigne írta:Ez miféle baromság? Kajak, kenu, úszás, még mindig van egy csomó világklasszisunk egy csomó sportágban, mi az hogy Áron az egyetlen, akire nem tudsz rosszat mondani?csababarca írta: Kb egyetlen magyar sportoló akire nem tudok semmi rosszat mondani.
Hihetetlen erős fejben, lesimázta ezt az olimpiát, hatalmas gratula, 3szor egymás után kardban nyerni.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2021. július 24., szombat 14:50
Ez miféle baromság? Kajak, kenu, úszás, még mindig van egy csomó világklasszisunk egy csomó sportágban, mi az hogy Áron az egyetlen, akire nem tudsz rosszat mondani?csababarca írta: Kb egyetlen magyar sportoló akire nem tudok semmi rosszat mondani.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 24., szombat 14:48
Jaj szegények, hát az Eurosporton kellett volna néznetek, az a hölgy közvetítette, Horváth Mariann, aki anno elsírta magát, mikor először megnyerte 2012ben, mikor hallottam, hogy ő van, nem is agyaltam az M4enRemy írta: Mondjuk nem tudom ki volt a kommentátor, de felháborítóan rossz volt. Ennyi erőből temetést is közvetíthetett volna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 24., szombat 14:44
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 24., szombat 14:35
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 24., szombat 14:32
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. július 24., szombat 14:32
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 24., szombat 14:29
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem