Sorozatok, TV műsorok
-
Re: Sorozatok, TV műsorok
Bedobok ket sorozatot:
Invicible: szuperhosos rajzfilm de nagyon odaveri a marveles szemeteket.
The white lotus: hbo uj mini sorozata. Nagyon jok a karakterek, jo atmoszféra, megjobb soundtrack.
Invicible: szuperhosos rajzfilm de nagyon odaveri a marveles szemeteket.
The white lotus: hbo uj mini sorozata. Nagyon jok a karakterek, jo atmoszféra, megjobb soundtrack.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
...aki a rendőrségen dolgozik, és a testvére is rendőr. hát ha ez így nem győz meg, akkor nem tudom miraul 4 ever írta: Akkor mindenképp pótold. A sorozatgyilkosokat sorozatgyilkoló sorozatgyilkos.. Mennyire beteg már
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor mindenképp pótold. A sorozatgyilkosokat sorozatgyilkoló sorozatgyilkos.. Mennyire beteg márlordgabi írta: Én pedig még egy másodperc részletet se láttam belőle, és semmit nem tudok a sztoriról...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én pedig még egy másodperc részletet se láttam belőle, és semmit nem tudok a sztoriról...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Tegnap egyedul Hannahnak neztem utana (nem veletlen ), de Yvonne Strahovski lenyilatkozta, hogy nem kerestek meg a reboot kapcsan. Amugy ezt spoilerbe kene rakni, vagy mostmar mindegy?soadroli írta:de, csak nem akarják ellőni a trailerben hogy kik. amúgy Debra, Trinity biztos lesznek majd flashbackben, láttam forgatási képeket. meg szerintem Hannah meg Harrisson is benne lesz. Masuka meg Batista kéne még, bár azt nem tudom hogy oldanák meggéza írta: Regiek kozul nem ter vissza senki?
- soadroli
de, csak nem akarják ellőni a trailerben hogy kik. amúgy Debra, Trinity biztos lesznek majd flashbackben, láttam forgatási képeket. meg szerintem Hannah meg Harrisson is benne lesz. Masuka meg Batista kéne még, bár azt nem tudom hogy oldanák meggéza írta: Regiek kozul nem ter vissza senki?
Utolso 1-2 resz? Inkabb utolso 2 evad. Nagy kar erte, mert a negyedik evad az az egyik legjobb sorozatelmeny volt.raul 4 ever írta:Ha nem lett volna úgy összeb@szva a vége az utolsó 1-2 résszel, ez lenne a beszt sorozat faking ever.. Így 9,9999999/10soadroli írta: Dexter: New Blood előzetes
https://youtu.be/hA-oCTUrNfE
ÁÁÁ, de várom már
Regiek kozul nem ter vissza senki?
- soadroli
én nemrég fejeztem be, másodjáraikelemen5 írta: Akkor én ma el is kezdem előről.
Negyedjére.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha nem lett volna úgy összeb@szva a vége az utolsó 1-2 résszel, ez lenne a beszt sorozat faking ever.. Így 9,9999999/10soadroli írta: Dexter: New Blood előzetes
ÁÁÁ, de várom már
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Akkor én ma el is kezdem előről.soadroli írta: Dexter: New Blood előzetes
Negyedjére.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Engem megvettek kilóra...soadroli írta: Dexter: New Blood előzetes
- soadroli
Dexter: New Blood előzetes
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Lokistáknak, akik már végig látták:
Az első évad összes easter eggje, részenként elkülönítve
Az első évad összes easter eggje, részenként elkülönítve
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ravonna az első részben elmondja, hogy csak Loki rablása volt az.halamadrid írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet rosszul emlékszem de a bosszúállók nem sértették meg a "szent idővonalat" Lokival egyetemben? Vagy csak Loki kockarablása számított annak? Mert ha ők is vétkesek simán benne van.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A kapitány visszavitte a köveket az "eredeti helyükre" ezáltal nem tört meg az idővonal.halamadrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet rosszul emlékszem de a bosszúállók nem sértették meg a "szent idővonalat" Lokival egyetemben? Vagy csak Loki kockarablása számított annak? Mert ha ők is vétkesek simán benne van.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet rosszul emlékszem de a bosszúállók nem sértették meg a "szent idővonalat" Lokival egyetemben? Vagy csak Loki kockarablása számított annak? Mert ha ők is vétkesek simán benne van.wZoLee7 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kíváncsi vagyok Loki visszajut-e még valaha a bosszúállók közé.P. Krisz írta: Loki
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!It was Kang all along. Egy sorozat évadzáró epizódjában a címszereplőnek adni 10 perc játékidőt és 30 percet szentelni arra, hogy megalapozzák a következő Big Bad/?/ személyét bátorságra vagy botorságra vall ? Nem tudom, de élveztem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Barátok közt finálét nézte valaki? Megéri visszanézni az előző tízezer részt?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem tetszett, végig minden rész jó volt, a marvel sorozatok közül eddig magasan ez visz mindent. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kíváncsi vagyok Loki visszajut-e még valaha a bosszúállók közé. Szerintem az évadzáró is rendben volt. Nagy kérdés még számomra, hogy a póki és a doki eljutnak e ezekre a helyekre a multiverzumos kalandozás közben. Az egész marvel következő fázisban számomra talán egyedül az az örökkévalók dolog az ami nem túl érdekes és nem illik bele a dologba.P. Krisz írta: Loki
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!It was Kang all along. Egy sorozat évadzáró epizódjában a címszereplőnek adni 10 perc játékidőt és 30 percet szentelni arra, hogy megalapozzák a következő Big Bad/?/ személyét bátorságra vagy botorságra vall ? Nem tudom, de élveztem.
- P. Krisz
Loki
Hogy híjják?
Bill.
Bill.