Vinidzsii, Rodri és befőttesüvegAzar már felkészültek.Realista24 írta: Nincs szükség védőkre, mostantól támadni kell.
Ez lesz életük szezonja. 30gól felett minimum mindegyik.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 26., hétfő 20:02
Vinidzsii, Rodri és befőttesüvegAzar már felkészültek.Realista24 írta: Nincs szükség védőkre, mostantól támadni kell.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 26., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 26., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2021. július 26., hétfő 18:34
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 26., hétfő 18:31
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 26., hétfő 18:03
egyetértek, szerintem bármelyik jó lehetziro4vr írta: Én inkább fehér embert keresnék majd a védelem közepébe, már hosszú távra nézve hogy ki lehet majd Militao párja hosszabb távon.
Pau Torres, De Ligt, nem nagyon tudom milyen opciók lehetnek még.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 26., hétfő 17:42
Perez után szabadonBerti írta:Most akkor már centik alapján ítélünk?realistahuni írta: Nem értem mire vannak oda sokan ezért a Koundéért. KH posztra szerintem erősen alacsony a gyerek, plusz itt van Nacho nekünk aki szintén hasonló tulajdonságokkal bír.
Kounde már több, mint Nacho szint és innen csak fejlődni tud.
HozzászólásSzerző: aleksz » 2021. július 26., hétfő 16:58
Raadasul igen, ket cm nem oszt, nem szoroz.Berti írta:Most akkor már centik alapján ítélünk?realistahuni írta: Nem értem mire vannak oda sokan ezért a Koundéért. KH posztra szerintem erősen alacsony a gyerek, plusz itt van Nacho nekünk aki szintén hasonló tulajdonságokkal bír.
Kounde már több, mint Nacho szint és innen csak fejlődni tud.
HozzászólásSzerző: aleksz » 2021. július 26., hétfő 16:57
A tavalyi evben Koundenak voltak a legjobb statisztikai a ligaban.realistahuni írta: Nem értem mire vannak oda sokan ezért a Koundéért. KH posztra szerintem erősen alacsony a gyerek, plusz itt van Nacho nekünk aki szintén hasonló tulajdonságokkal bír.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 26., hétfő 16:44
Most akkor már centik alapján ítélünk?realistahuni írta: Nem értem mire vannak oda sokan ezért a Koundéért. KH posztra szerintem erősen alacsony a gyerek, plusz itt van Nacho nekünk aki szintén hasonló tulajdonságokkal bír.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 26., hétfő 15:31
Many clubs wanted Varane but he only wanted Manchester United.RealAsensio írta:Vicc baszki, lejaro szerzodes ide vagy oda. Hol van a tobbi klub, akik licithaborut csinalnanak? Vagy ennyire nem kell senkinek Varane, hogy ne erje meg feljebb tornaszni az arat? Ott a PSG, a City, a Chelsea, a Bayern, nekik nem kell, nem eri meg nekik 60-70 milliot? Nem hiszem el baszki...Realista24 írta: @lequipe confirms: Man United have made an offer of €45m + bonuses for Raphael Varane.
Perez wants €60m for Varane, but Manchester United have offered €45m with easy bonuses and the deal may be completed with that offer.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. július 26., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 26., hétfő 15:06
HozzászólásSzerző: aleksz » 2021. július 26., hétfő 15:04
Szerintem teljesen ertheto a valasztasa. Munak van multja, vilagszerte hatalmas szurkolotabora van es ugyebar pl. Egyertelmuen a pl a legjobb bajnoksag perpillanat, rengeteg rangado, sok klasszis jatekos. Itt megnyert mindent, nagyon fiatalon kerult hozzank, en abszolut megertem ot. Kicsit orulok is, hogy Mbappe nem ilyen fiatalon jott vegul a Monacobol, mert siman erezhette volna o is igy magat. Naggelsman fogamazta meg, hogy ha mar ilyen fiatalon nagy klubokhoz kerulne, mi lenne kesobb? Varhatoan az, mint a franciankkal, kiegne hamar es mashol keresne a motivaciot.Pad'em írta:A PSG most vitte el Ramost, Bayern Upát, City támadókra fogja költeni a 100 millióit, Chelsea-t állítólag érdekelte de valamiért úgy néz ki nem szálltak be, plusz Varane a MU-t akarja. Azt, hogy hogy lehet Madridból Manchesterbe vágyódni nem tudom... Mondjuk amilyen pénzeket akasztanak ott, lehet elviselném a fish&chipst, teát, szar kaját még szarabb időtRealAsensio írta:
Vicc baszki, lejaro szerzodes ide vagy oda. Hol van a tobbi klub, akik licithaborut csinalnanak? Vagy ennyire nem kell senkinek Varane, hogy ne erje meg feljebb tornaszni az arat? Ott a PSG, a City, a Chelsea, a Bayern, nekik nem kell, nem eri meg nekik 60-70 milliot? Nem hiszem el baszki...
Azért az tényleg vicces, hogy az Arsenal vmi nevenincs angol bekket vett 50-ért, a MU meg egy Varane-t fog. Jól járnak nagyon.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2021. július 26., hétfő 15:03
Én nem mondom hogy fuera Perez, engem csak az zavar, hogyha ez fordított esetben lenne, akkor nekünk 100 millióba kerülne minimum ez a transzfer. Meg egy támadó árához képest ez valami egészen elképesztően nevetséges. Nagyjából minden csapatba beférne fix kezdőnek Varane... Hazard is 100 körül volt úgy, hogy 1 év volt vissza a szerződéséből, nem? Persze, a védők sosem lesznek azon a polcon, mint a támadók, de akkor is.Realista24 írta: Én nem értelek titeket.
Egész szezonban azon sírtatok, hogy két éve szar Varane.
Most eladjuk 50-60 millióért úgy, hogy jövőre ingyen léphetne, most meg ezért.
Itt volt 10 évet.
Nálunk megfáradt, Ramos is eltűnt mellőle, ami meg is látszik rajta.
Mást akar.
Jön érte 50 milla.
Olyan poszton játszik, ahol most megvagyunk és a piacon is vannak jó opciók.
De azért fuera Perez.
HozzászólásSzerző: aleksz » 2021. július 26., hétfő 14:59
Realista24 írta:De Ligt, én rá szavazok.ziro4vr írta: Én inkább fehér embert keresnék majd a védelem közepébe, már hosszú távra nézve hogy ki lehet majd Militao párja hosszabb távon.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 26., hétfő 14:46
A PSG most vitte el Ramost, Bayern Upát, City támadókra fogja költeni a 100 millióit, Chelsea-t állítólag érdekelte de valamiért úgy néz ki nem szálltak be, plusz Varane a MU-t akarja. Azt, hogy hogy lehet Madridból Manchesterbe vágyódni nem tudom... Mondjuk amilyen pénzeket akasztanak ott, lehet elviselném a fish&chipst, teát, szar kaját még szarabb időtRealAsensio írta:Vicc baszki, lejaro szerzodes ide vagy oda. Hol van a tobbi klub, akik licithaborut csinalnanak? Vagy ennyire nem kell senkinek Varane, hogy ne erje meg feljebb tornaszni az arat? Ott a PSG, a City, a Chelsea, a Bayern, nekik nem kell, nem eri meg nekik 60-70 milliot? Nem hiszem el baszki...Realista24 írta: @lequipe confirms: Man United have made an offer of €45m + bonuses for Raphael Varane.
Perez wants €60m for Varane, but Manchester United have offered €45m with easy bonuses and the deal may be completed with that offer.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 26., hétfő 14:31
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. július 26., hétfő 14:14
Vicc baszki, lejaro szerzodes ide vagy oda. Hol van a tobbi klub, akik licithaborut csinalnanak? Vagy ennyire nem kell senkinek Varane, hogy ne erje meg feljebb tornaszni az arat? Ott a PSG, a City, a Chelsea, a Bayern, nekik nem kell, nem eri meg nekik 60-70 milliot? Nem hiszem el baszki...Realista24 írta: @lequipe confirms: Man United have made an offer of €45m + bonuses for Raphael Varane.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 26., hétfő 14:09
De Ligt, én rá szavazok.ziro4vr írta: Én inkább fehér embert keresnék majd a védelem közepébe, már hosszú távra nézve hogy ki lehet majd Militao párja hosszabb távon.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem