Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Babinho

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 15:01

morientes írta:
Modric - Isco nem egy poszt. Illarának kellene mélyen játszani. Isconak ott ahol a barca ellen Modric. Khedira posztján pedig Modric. És akkor nem ide oda tologatni az embereket ahol közük sincs a saját képességeikhez.
Sose mondtam hogy egy poszt...azt mondtam,hogy ha védekezőbb felállást akarunk,akkor:
-----Illarra---Modric---Valaki---
Ha meg támadóbbat akkor:
----Illarra--------Valaki----
----------isco----------
Az a valaki lehet Casemiro,vagy,ha egyenlőre nincs más,akkor végső megoldáskénz Khedira.Modric Khedira helyén nem jó,játszott ott,de a védekezésben gyenge.Oda valami keményebb arc kellene.Így aztán Kkp-re ott vannak ketten.
A kapus kérdés...rendben,oke,azt irtad szerinted is Lopez a jobb,csak kicsit kérdőjelesnek érzékeltem...de ebben akkor legalább egyetértünk.
Első felállás védekezőbb felfogásnál: A valaki helyére azt gondolom hogy Xabi jelenlegi keret alapján. De akkor előre csatár kell, a Ronaldo-DiMaria-Bale itt nem működhet.
Ha pedig támadóbb akkor Illara-Modric-Isco. Ha pedig még esélyt akarunk adni a Ronaldo-Dimaria-Balenek akkor azt csak ilyen kp mellett tehetjük meg. Kreatív, sokat passzoló, agilis de védekezésben terület megszállás, visszazárás, letámadás.
A kapus kérdés pedig tisztázva... :)

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 14:54

Leírtam.
Annak ellenére, hogy 45 percig pályán sem voltunk, bőven megvoltak a helyzeteink, ott van a meg nem adott büntető. És nem, ezzel nem felmentem a csapatot, mert aki egy félidőt alibizik az ősi rivális ellen, az megérdemli, hogy kikapjon.
Köszönöm szépen, erre voltam végre valakitől kíváncsi. És egyet is értek, annak tekintetében amit másik topicban kibontottál mit is barmoltunk el igazán a meccsen.
Csak érdekes a bírózást, meg nem 5-0 lett féle véleményeket olvasni. Saját magunkat akasztottuk hasba...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 14:49

Modric - Isco nem egy poszt. Illarának kellene mélyen játszani. Isconak ott ahol a barca ellen Modric. Khedira posztján pedig Modric. És akkor nem ide oda tologatni az embereket ahol közük sincs a saját képességeikhez.
Sose mondtam hogy egy poszt...azt mondtam,hogy ha védekezőbb felállást akarunk,akkor:
-----Illarra---Modric---Valaki---
Ha meg támadóbbat akkor:
----Illarra--------Valaki----
----------isco----------
Az a valaki lehet Casemiro,vagy,ha egyenlőre nincs más,akkor végső megoldáskénz Khedira.Modric Khedira helyén nem jó,játszott ott,de a védekezésben gyenge.Oda valami keményebb arc kellene.Így aztán Kkp-re ott vannak ketten.
A kapus kérdés...rendben,oke,azt irtad szerinted is Lopez a jobb,csak kicsit kérdőjelesnek érzékeltem...de ebben akkor legalább egyetértünk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 28., hétfő 14:42

De Realista, akkor miben voltunk jobbak mondja már meg nekem valaki???????? :) Miben?
És utoljára írom, nem a 2-1 a baj. Nem a 2. félidő...
Leírtam.
Annak ellenére, hogy 45 percig pályán sem voltunk, bőven megvoltak a helyzeteink, ott van a meg nem adott büntető. És nem, ezzel nem felmentem a csapatot, mert aki egy félidőt alibizik az ősi rivális ellen, az megérdemli, hogy kikapjon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. október 28., hétfő 14:36

A meccs képe alapján (egész meccs) továbbra sem érdemeltünk győzelmet.
Nem bizony, ahogy a Barca sem.
Ahogy többen is írták előttem egy tipikus x-es meccs volt. Rászolgáltunk az 1 pontra, és ha a bíró nem sügér, akkor valszeg meg is lett volna....azt meg remélem nem kell magyaráznom h nem mind1 h 3 pont vagy 6 pont a különbség.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 28., hétfő 14:36

hehe írta:nem hinném, hogy a barca direkt állt vissza, ők olyat sosem tesznek, tehát el kell higgyem, hogy a második félidőben a mi akaratunk érvényesült.
Ebben nem vagyok biztos, a Rayo ellen is tudatosan adtuk át a területet nekik (ezen a meccsen volt az először 45632882 meccs után, hogy nem mi birtokoltuk többet a labdát), ezzel pedig nem tudtak mit kezdeni, hiszen buszozásra, kontrázásra voltak felkészítve, ennek szellemében lett összeállítva a kezdőjük is.
Valamilyen szinten szerintem ellenetek is direkt álltunk vissza, csak aztán nem tudtunk kibújni a szorításból, amikor kellett volna. Én legalábbis ezt éreztem.

Egyébként meg nagyon túlzónak érzem a pánikhangulatot sokak részéről, szoros meccset játszottatok egy előrébb tartó Barçával - az Ancelotti-csapat még nagyon az út elején van, tavaszra szerintem összerakja a csapatot az olasz, de remélem, Tata is, aztán megint lesz egy parázs hangulatú, remek színvonalú klasszikus.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 14:31

Nem senki.Ott van Isco,Ott van Modric,ha védekezőbben akarnak felállni.Nem vagyok benne biztos,hogy vele jobbak lennénk.
Először írod azt,hogy a mondandódnak köze sincs ahhoz,hogy ki a jobb kapus,majd a következő bekezdésben meg az sejlik fel,hogy nálad azért talán mégis Iker...persze lehet hogy ujfenn rosszul értelmezem a szöveget...
Tehát:
Az hogy teljesen mindegy mit csinál a két kapus már tudjuk hogy idén melyik meccsen melyik kezd az kurva jó versenyszellem igaz?
Erre reagáltad a következőt:
A kapus kérdés meg nem kérdés...a barcelonai baki ellenére,Lopez egyszerűen jobb...ez van.
A versenyszellem fenntartása, motiváció megtartása amit Carlo elbaszott, nem egyenlő azzal hogy Diego a jobb. Szerintem is jelenleg. Az hogy ezek után egy "Bár" kezdetű mondattal reagálok arra is amit te értelmeztél, nem összekeverendő.
Ja értem, a véleményed amit nem tudsz semmivel alátámasztani. Szerintem meg nem volt jobb a barca. Köszhello.
Ezekkel a "Mégis miről beszélsz" meg "Köszhellókkal" menj máshoz. Ne legyél agresszív. Kisfiúknak nem áll jól. Szerintem normális hangnemben válaszoltam. A meccs képe alapján (egész meccs) továbbra sem érdemeltünk győzelmet. És nem is 2-1-től vagy 5-0-ról beszélek. Hanem a játékról. De tiszteletben tartom ha szerinted igen...
Ezek után kijelenteni, hogy a foci minden elemében jobb volt a Barca, érdekes dolog.
De Realista, akkor miben voltunk jobbak mondja már meg nekem valaki???????? :) Miben?
És utoljára írom, nem a 2-1 a baj. Nem a 2. félidő...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 28., hétfő 14:09

Ennek a meccsnek tipikusan döntetlenre kellett volna végződnie. Egyik csapat sem nőtt a másik fölé.
Sőt, ha úgy tetszik, még úgy is jók voltunk 1 pontra, hogy 45 perig alibifocit nyomtunk. Ezek után kijelenteni, hogy a foci minden elemében jobb volt a Barca, érdekes dolog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 28., hétfő 13:53

Babinho írta: A véleményemről. Azt meg ne a statisztikáddal próbáld megdönteni. A "játék minden eleme" nálam az FOCI. Nem matek.
Jobb volt a barca. Mi meg PENALTY-zunk.
Ja értem, a véleményed amit nem tudsz semmivel alátámasztani. Szerintem meg nem volt jobb a barca. Köszhello.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. október 28., hétfő 13:43

Matt009 írta: Iscotól ez még várat magára
Gólokat az elején lőtt,jelenleg nem is játszik...
Nem várom tőle,hogy statokba hozza ugyanazt mint Özil,ha a játékba belelendül. Mert akkor meg nem lesz kérdés... csak játszon eleget jó pozícióban. De nem is folytatom mert visszamegyünk a vitára az elvesztegetett klasszishoz.
Amúgy ha kell,Modric is simán tud elöbbre is jól játszani,efelől semmi kétségem.Ha mondjuk úgy pótolni kell Iscot. Vagy Jesé játszik a csatár mögött. Stílusra más játék lenne,de meg lenne oldva
Babinho írta:Bár az ilyen casillas is becumizta volna kommentek a legjobbak...ő ilyen gólt nem kapott el clasicón. soha. de ezt hagyjuk mert szerintem is diego jelenleg a jobb.
Más gólt,és máskor is kapott eleget sajnos. Az egyik kedvencem,de itt Lopezé az 1-es..

R.M.C.F írta:http://forgifs.com/gallery/v/Soccer-ear ... e.gif.html

sergio Te vagy az? Vagy masca?

:mrgreen:
Aztak*rva :lol: :lol: :lol: Van még mit tanulnia a Barcásoknak..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 13:41

1. És akkor ha nem ő akkor senki? Így jólvan az a poszt?
2. Értelmezd amit írtam. A mondandóm lényegének köze sincs ahhoz hogy ki a jobb.
Bár az ilyen casillas is becumizta volna kommentek a legjobbak...ő ilyen gólt nem kapott el clasicón. soha. de ezt hagyjuk mert szerintem is diego jelenleg a jobb. Avatar
1;Nem senki.Ott van Isco,Ott van Modric,ha védekezőbben akarnak felállni.Nem vagyok benne biztos,hogy vele jobbak lennénk.
2;Először írod azt,hogy a mondandódnak köze sincs ahhoz,hogy ki a jobb kapus,majd a következő bekezdésben meg az sejlik fel,hogy nálad azért talán mégis Iker...persze lehet hogy ujfenn rosszul értelmezem a szöveget... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 28., hétfő 13:38

http://forgifs.com/gallery/v/Soccer-ear ... e.gif.html

sergio Te vagy az? Vagy masca?

:mrgreen:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 28., hétfő 13:37

morientes írta:
Az hogy Iscora még nem lehet egy egész idényt rátenni, be kellett volna szépen építeni és a megfelelő helyettest megtartan
Az a megfelelő helyettes,márha egyre gondolunk,nem tűrte volna a padot,de még az is nehezére esett volna hogy küzdjön Iscoval a helyért...
A kapus kérdés meg nem kérdés...a barcelonai baki ellenére,Lopez egyszerűen jobb...ez van.
Az a helyettes most kurva jól jönne, már csak azért is, hogy motiválja Iscot. Amúgy meg a jelenlegi Isconál Özil többet ér, mert tőle legalább jöttek a gólpasszok. Iscotól ez még várat magára

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 13:28

Az a megfelelő helyettes,márha egyre gondolunk,nem tűrte volna a padot,de még az is nehezére esett volna hogy küzdjön Iscoval a helyért...
1. És akkor ha nem ő akkor senki? Így jólvan az a poszt?
2. Értelmezd amit írtam. A mondandóm lényegének köze sincs ahhoz hogy ki a jobb.
Bár az ilyen casillas is becumizta volna kommentek a legjobbak...ő ilyen gólt nem kapott el clasicón. soha. de ezt hagyjuk mert szerintem is diego jelenleg a jobb.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 28., hétfő 13:19

Volt 2 Neymar ziccer meg egy Messi... Az egyik bepattant meg volt egy zseniális Sanchez megmozudlás és ennyi. Nálunk volt 3 Khedira ziccer, egy Ronaldo, egy Benzema kapufa és egy Jesé gól.
én khedira harmadik ziccerére most hirtelen nem emlékszem, de egyébként volt egy alves ziccer is (a panna után) meg egy neki messitől a szélről, a 16-oson belülre, lövőre visszatett labda, ahol hatalmasat blokkolt valamelyik védőtök.

szóval nagyjából kiegyenlített volt a helyzetek, ziccerek száma is.

egyébként a korábban említett casillas-os szimpátiatüntetésből szerintem nem lett semmi (vagyis nem hallottam róla) de egy ilyen azért volt. (nem tudok spanyolul/katalánul) :mrgreen:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 12:59

Főleg, hogy ez inkább a kp. és a védelem bakija volt.. Iker hasonlóan megindult volna kifelé véleményem szerint..
Sose voltam kapus,de azt gondolom,alapból hibázott Lopez,mikor jött a barca támadás,és nem hátrált visszafelé...így aztán ott is volt a hely...amit Sanchez zseniálisan ki is hasznàlt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. október 28., hétfő 12:54

Főleg, hogy ez inkább a kp. és a védelem bakija volt.. Iker hasonlóan megindult volna kifelé véleményem szerint..

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 12:47

Az hogy Iscora még nem lehet egy egész idényt rátenni, be kellett volna szépen építeni és a megfelelő helyettest megtartan
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 12:43

hát ja, ancelotti sokadik apró hibája bale mélyvízbe dobása, de legalább ő nem egy 0:5-tel, agyonbekkelve és a futball szégyenét bemutatva kezdte az el clasicoi sorát....
Ő nyilatkozta azt, hogy nem sok dolga van az el clasicoval. Mert a játékosok tudják hogy kell játszani. Erre felrúgja az egészet és visszatér ahhoz amivel a legnagyobbakat obákoltuk be mourinho alatt. Hogy védő van még a kp-n is.
Ha az 5-0 utan irod ezt, elfogadom, mert ott tenyleg semmi eselyunk nem volt, azt csinaltak velunk amit akartak. Ez viszont egy nagyon szoros meccs volt, nincs szegyenkezesre valo okunk. A meccs elejet eltaktikaztuk, a masodik felidoben pedig szerint jobbak is voltunk. Az igazsagos eredmeny a dontetlen lett volna. Nem jott ossze, ez van. Viszont voltak jo momentumaink, amik szamomra legalabis bizakodasra adnak okot.
Abszolút vannak bizakodásra okot adó jelek. De olyan jelek is amelyeket Carlo hozott magával. Vagy nem akar javítani rajta tavalyhoz képest. Az nem fog megoldódni azért mert mi látjuk. Ő eddig nem látja.
De,pontosan,ha már ki kell kapni,akkor kapjunk ki így...nyilván,ha az első félidőt nézted csak,akkor elfogadom,mert az elfogadhatatlan volt... :)
De a másodikban inkább mi domináltunk...a camp nou-ba....bizony...
Egy meccset néztem. 90 percet. Ott kikaptunk. A játék képe alapján...nem a bíró miatt. Nem azért mert a barca verhetetlen volt.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. október 28., hétfő 12:36

Te mégis miről beszélsz?
A véleményemről. Azt meg ne a statisztikáddal próbáld megdönteni. A "játék minden eleme" nálam az FOCI. Nem matek.
Jobb volt a barca. Mi meg PENALTY-zunk.
Az hogy új projekt és még mindig khedira kibaszott fejét nézzük és hogy minden támadás ezen az állaton keresztül megy tovább az mindegy. Majd tavaszra jobb lesz igaz? Az hogy Modric 10/10 volt a szezon elején azóta más poszton játszik az is gondolom megoldódik mert jön a tavasz. Az hogy benzema balfasz az oké, biztos azért nincs az EGÉSZ CSAPATNAK kialakult képe hogyan kellene gólt lőni...ha zöldebb lesz a fű jobb lesz. Az hogy teljesen mindegy mit csinál a két kapus már tudjuk hogy idén melyik meccsen melyik kezd az kurva jó versenyszellem igaz? Majd jön a megoldás tavasszal mint a gólya. Az hogy Iscora még nem lehet egy egész idényt rátenni, be kellett volna szépen építeni és a megfelelő helyettest megtartani az gondolom a tavaszi sorsdöntő meccsek egymásutánja alatt fasza lesz mi mert süt a nap?
Nem a 2-1-el van a baj. Nem a második félidővel van a baj. Hanem hogy Carloék elbaszták. És nem tudja miért...! Mert ha tudta volna, akkor kijavítja már a saját banális hibáit az atletico után...a juve után...Hagyjunk neki időt ha már idehoztuk. De alatta saját stílusa soha nem lesz a madridnak. Egyik csapatának se volt soha.

Vissza: