Varane tényleg megrekedt, de az a szint az én véleményem szerint még mindig top 10 khv ahol van, full diszkont ár szerintem ez. Meg mondom a koncepciót nem értem, most eladunk, mert nincs pénz, de akkor mit akarunk Bappé val. Mert kicsit olyan érzésem van, hogy el is adunk spórolni is akarunk meg nyerni is, hát ez így nem igazán szokott együtt járni.Realista24 írta:Egy egy éve sérült játékost, irreális igényekkel nem tartottunk meg. Nem mellesleg lassan nyugdíjas.impossible írta: Minek hívnád azt, hogy egy Ramost és egy Varanet elengedunk 40 misiért mikor ilyen noname angolok 50-60-70 millakert váltanak?
Varane két éve menni akar, Zidane miatt maradt, de nem véletlen nem hosszabbított. Egy év van vissza a szerződéséből és eladtuk 40-50 millióért, azokután, hogy 3,5 millióért vettük. Ráadásul két éve nemhogy megtorpant, de inkább visszaesett a teljesítménye.
Le se fosom, hogy az angolok mennyit fizetnek a beltenyésztett játékosokért, és hogyan mossák szigeten belül a pénzüket és játszanak a számokkal.
Kommentáld a híreket
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Drenthe, Raul Bravo, Lucas Vazquez
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk a spanyol media sokaig azt is lehozta, hogy James 20 millioert valtott, majd hetekkel kesobb kiderult, hogy elengedtuk ingyen, ahogy az angolok irtak.Pad'em írta:Angolok nyomják ezt a 34m fontot, spanyoloknál, franciáknál, Romanonal viszont 50m euró + bónuszok, Madrid fórumon maradjunk az utóbbi verziónál, graciasCaraway írta:
BBC: It is understood the clubs have agreed an initial fee of £34m, which could rise to £42m.
Én örülök most.
-
Realista24 írta:Egy egy éve sérült játékost, irreális igényekkel nem tartottunk meg. Nem mellesleg lassan nyugdíjas.impossible írta: Minek hívnád azt, hogy egy Ramost és egy Varanet elengedunk 40 misiért mikor ilyen noname angolok 50-60-70 millakert váltanak?
Varane két éve menni akar, Zidane miatt maradt, de nem véletlen nem hosszabbított. Egy év van vissza a szerződéséből és eladtuk 40-50 millióért, azokután, hogy 3,5 millióért vettük. Ráadásul két éve nemhogy megtorpant, de inkább visszaesett a teljesítménye.
Le se fosom, hogy az angolok mennyit fizetnek a beltenyésztett játékosokért, és hogyan mossák szigeten belül a pénzüket és játszanak a számokkal.
Azert egy 28 eves vedo nem nyugdijjas lassan sem szerintem, Varane adottsagaival 6 evig is birja a tempot ott, raadasul szerintem a vedoknel a 26-28 ev a legjobb, mivel tapasztalt is mar, de a serulesek nem jonnek olyan gyakran, viszont a sebessege es a reflexe meg mindig kivalo.
- Pad'em
Angolok nyomják ezt a 34m fontot, spanyoloknál, franciáknál, Romanonal viszont 50m euró + bónuszok, Madrid fórumon maradjunk az utóbbi verziónál, graciasCaraway írta:BBC: It is understood the clubs have agreed an initial fee of £34m, which could rise to £42m.halamadrid írta: Tudni valamit Varane áráról?
Én örülök most.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bappé nélkül jóval esélytelenebbek, de lehet CR-rel rövidtávon esélyesebbek lennének. Én simán meglépném ezt a cserét a PSG-nél a sejk helyében, ha a gyerek úgyis menni akar Madridba.ikarus93 írta: A sejk a BLről álmodozik. Mbappe nélkül jóval esélytelenebbek, nem hiszem, hogy ezt a luxust megengedheti magának.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
halamadrid írta:Hoppa erre szarul valaszoltamPad'em írta:
Napok óta erről van szó, hogy kevés érte az 45-50m euró
Ja tudom, de hogy végül mennyi lett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2021. július 27., kedd 20:50-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy egy éve sérült játékost, irreális igényekkel nem tartottunk meg. Nem mellesleg lassan nyugdíjas.impossible írta: Minek hívnád azt, hogy egy Ramost és egy Varanet elengedunk 40 misiért mikor ilyen noname angolok 50-60-70 millakert váltanak?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
BBC: It is understood the clubs have agreed an initial fee of £34m, which could rise to £42m.halamadrid írta: Tudni valamit Varane áráról?
Én örülök most.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Pad'em írta:Napok óta erről van szó, hogy kevés érte az 45-50m euróhalamadrid írta:Tudni valamit Varane áráról?
Ja tudom, de hogy végül mennyi lett.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
Bappenak ugyis bele kell mennie szezon elejen, kozben, hogy hosszabbit. Verratti sagara emlekszik meg valaki? Mikor valtani akart, lejaro szerzodese lett volna, targyalt a barcaval es hirtelen 2 napra ra uzenetben kert bocsanatot, sirva a psg szurkoloktol.ikarus93 írta: A sejk a BLről álmodozik. Mbappe nélkül jóval esélytelenebbek, nem hiszem, hogy ezt a luxust megengedheti magának.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Raisen ikertesója is regisztrált úgy látom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Minek hívnád azt, hogy egy Ramost és egy Varanet elengedunk 40 misiért mikor ilyen noname angolok 50-60-70 millakert váltanak?
-
Pad'em írta:Napok óta erről van szó, hogy kevés érte az 45-50m euróhalamadrid írta:Tudni valamit Varane áráról?
Átlag? Élő ember nem megy át rajta. Az oké, hogy támadásban gyenge, de védekezésben nincs nála jobb balbekk, hogy lenne már átlag.aleksz írta: Mendy nalam nem Real szint.(Vedekezesben atlag, tamadasban harmatgyenge)
Csakhogy még 4 év hátra van a szerződéséből Vallejonak, és ő se akar távozni. Vele is amúgy mi a makkért hosszabbítottunk 2019-ben 6 évreBerti írta: Vallejo nem kell a klubnak, Chust/Gila?? lesz a negyedik számú kh
Akkor olvass utana, hogy mennyire nem top a meccsenkenti egy szerelese. Csak, mert Chillwell meccsenkent 1.6 ot szerel, Digne 2.5 ot es azert boven akad meg nala jobb balbunko.
- ikarus93
A sejk a BLről álmodozik. Mbappe nélkül jóval esélytelenebbek, nem hiszem, hogy ezt a luxust megengedheti magának.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
Vaaaagy… rakenyszeriti a hosszabbitasra, mert nem rakja be a keretbe. Jon a vb, neki meg jatszania kell.ikarus93 írta: Mbappe esélytelen idén nyáron. A sejk miatt. Az inkább megvárja míg lejár a szerződése és megy ingyen jövőre, mint idén pénzért.
Hozzáteszem nekem ez jobban adná. Ingyen behúzni Mbappet jövő nyáron és all in mehet Haalandra.
Kövi szezont Karim megoldja elől.
- Pad'em
Napok óta erről van szó, hogy kevés érte az 45-50m euróhalamadrid írta:Tudni valamit Varane áráról?
Átlag? Élő ember nem megy át rajta. Az oké, hogy támadásban gyenge, de védekezésben nincs nála jobb balbekk, hogy lenne már átlag.aleksz írta: Mendy nalam nem Real szint.(Vedekezesben atlag, tamadasban harmatgyenge)
Csakhogy még 4 év hátra van a szerződéséből Vallejonak, és ő se akar távozni. Vele is amúgy mi a makkért hosszabbítottunk 2019-ben 6 évreBerti írta: Vallejo nem kell a klubnak, Chust/Gila?? lesz a negyedik számú kh
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Választ nem írtál. Milyen kiárusítás?impossible írta:Hát egy bűn gyenge szezon után nem feltétlenül ezekre a változásokra számítanék, még azt is elfogadom, hogy nincs pénz, de akkor mit legyeskedünk ilyen Mbappek meg Haalandok körül, akkor meg kell mondani, hogy most tankolunk és 4. Hely a cél, és mindenkit kirámolni aki sokat keres azt csá.Realista24 írta:
Milyen kiárusítás?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Mbappe esélytelen idén nyáron. A sejk miatt. Az inkább megvárja míg lejár a szerződése és megy ingyen jövőre, mint idén pénzért.
Hozzáteszem nekem ez jobban adná. Ingyen behúzni Mbappet jövő nyáron és all in mehet Haalandra.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
Marcelot semmifelekeppen nem szeretnem a kezdoben latni, annak ellenere, hogy kedvencem joideje. Miguelt, ha mar igy alakult es penzze kell tenni Mendyt is. Bar nekem faj a szivem Reguilon utan, most milyen jo lenne egy Regu-Miguel paros, de lehet ezzel egyedul vagyok itt a “forumon”.Nika91127 írta:De akkor ki a szint? De tényleg. Mendy kevés, oké. Ki jöjjön helyette? Maradjon a "nyugdíjas" Marcelo, aki netto életveszély? Kit akar látni a fórum népe?aleksz írta:
Pedig ennel egyszerubb nem is lehetne. Nem jott ossze a szuperliga, ami megmentette volna a csapatot penzugyileg, emiatt megvalnak tobb jatekostol, nem nagy osszevisszasag ez. Nem engedtunk Ramos zsarolasanak, Varane tavozni szeretett volna, Mendy nalam nem Real szint.(Vedekezesben atlag, tamadasban harmatgyenge) ha o is eligazolna.. Odegaard ugy tunik, hogy Carlonak sem kell. Ez ilyen sajnos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aleksz 2021. július 27., kedd 20:39-kor.
-
Hivatalossá vált, amit az elmúlt napok sajtóhírei alapján már sejteni lehetett: szerződtették a Real Madridtól a világbajnok francia védőt, Raphaël Varane-t. Sajtóhírek szerint a 28 éves játékosért 34 millió fontot fizetett a spanyoloknak az angol klub, de a vételér bizonyos feltételek teljesülése esetén 41 millió fontra emelkedhet.