Nem Tóth-Zele Józsefnek hívják?LaMartin írta:Most már csak utánpótlás csapatokat visz külföldi tornákra; régen nem tudom mit csinált.Remy írta:
És mit melózik ott?
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Most már csak utánpótlás csapatokat visz külföldi tornákra; régen nem tudom mit csinált.Remy írta:És mit melózik ott?LaMartin írta: Nem tudom mennyire idevaló, mennyire hiteles, de gondoltam megosztom.
Egyik legjobb barátom csapattársának a nagyapja a Real Madridnál dolgozik, és elvileg belsős info, hogy Perez 3 "szupersztárt" szeretne igazolni, amikor kész lesz a stadion. Ez igazából nagyjából várható, de úgy voltam vele, bedobom ide.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Inkább Mata-t, úgysincs elég spanyol alibi visszapassz mesterünk meg Jim is örülne.SzB írta: Varanért valami kis pénz mellett Luke Shaw-t kellett volna kérnünk cserébe, és akkor már lenne négy balhátvédünk!
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Varanért valami kis pénz mellett Luke Shaw-t kellett volna kérnünk cserébe, és akkor már lenne négy balhátvédünk!
Na akkor meg is vagyunk jövőre. Bappe, Camavinga, Pogba, Goretzka ingyen, Haaland meg 75 millióért. Ez Perez titkos terve. Ezzel az ötös pakkal fogja átadni az új Bernabeut.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Igazabol kb 10 millan ‘vitatkozunk’ szoval lenyegtelen, a lenyeg, hogy nyelbe lett utve a biznisz.Pad'em írta:Real Madrid are getting €50m + bonuses from the sale of Varane, according to the very reliable @melchorcope.Caraway írta:
Dehat Romano is azt irja, hogy 50 millio euro bonuszokkal, ami pontosan 42 millio font.
A tweetje: Manchester United will pay €50m to Real Madrid, ‘details’ included.
Van jó pár verzió, de igazából tök mindegy, lényeg, hogy krvára jól jártatok
Pogbával mi lesz, megy a PSG-be? Remélem helyére Camavingát már nem húzzátok be
Pogba meg allitolag csak oriasi summaert hosszabbitana (400+k/w), amit a United meg nem akar megadni. Igazabol ugyanaz a szitu mint nektek Varaneval, 28 eves, 1 ev van hatra a szerzodesebol, szoval ha nem lesz most eladva, akkor ingyen tavozik. Arba kb hasonlokat irnak, 50-60 millio euro erte. Meglatjuk hogy lesz, kivancsi vagyok.
Plusz offtopic de a United mar csak akkor tud tobbet igazolni, ha eladnak par embert, szoval lehet emiatt is menni fog vegul Pog. Egy kezdo vedekezo kozeppalyast es cserenek Trippiert meg mindenkepp leszeretne igazolni a klub.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Dr. Jan ItorRemy írta:És mit melózik ott?
Richarlison vágott még 2 gólt az Olimpián.
- RealMadridFanatic
Hogyne lenne.
Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy megreformálja a Bernabéut és az átadás előtt lelép...
A többi meg biztos, idei évet még kibekkeljük (ilyen szempontból a sikerkorszak is pont "kapóra jön" Pereznek), talán több madridista nézi el a pár gyengébb évet. Jövőre meg egy Haaland - Mbappé pakkal átadja az új stadiont, óriási show lesz mögé rakva, minden médiafigyelmet odavonz, pörög a marketinggépezet. Tuti ki van ez centire találva.
Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy megreformálja a Bernabéut és az átadás előtt lelép...
A többi meg biztos, idei évet még kibekkeljük (ilyen szempontból a sikerkorszak is pont "kapóra jön" Pereznek), talán több madridista nézi el a pár gyengébb évet. Jövőre meg egy Haaland - Mbappé pakkal átadja az új stadiont, óriási show lesz mögé rakva, minden médiafigyelmet odavonz, pörög a marketinggépezet. Tuti ki van ez centire találva.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Kérdés lesz-e akkor még Perez
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És mit melózik ott?LaMartin írta: Nem tudom mennyire idevaló, mennyire hiteles, de gondoltam megosztom.
Egyik legjobb barátom csapattársának a nagyapja a Real Madridnál dolgozik, és elvileg belsős info, hogy Perez 3 "szupersztárt" szeretne igazolni, amikor kész lesz a stadion. Ez igazából nagyjából várható, de úgy voltam vele, bedobom ide.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Nem tudom mennyire idevaló, mennyire hiteles, de gondoltam megosztom.
- Pad'em
Real Madrid are getting €50m + bonuses from the sale of Varane, according to the very reliable @melchorcope.Caraway írta:Dehat Romano is azt irja, hogy 50 millio euro bonuszokkal, ami pontosan 42 millio font.Pad'em írta:
Angolok nyomják ezt a 34m fontot, spanyoloknál, franciáknál, Romanonal viszont 50m euró + bónuszok, Madrid fórumon maradjunk az utóbbi verziónál, gracias
A tweetje: Manchester United will pay €50m to Real Madrid, ‘details’ included.
Van jó pár verzió, de igazából tök mindegy, lényeg, hogy krvára jól jártatok
Pogbával mi lesz, megy a PSG-be? Remélem helyére Camavingát már nem húzzátok be
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
David Alaba is in hospital undergoing COVID-19 test.Realista24 írta: Alaba left the sports centre following the advice of the lead medical staff. He is waiting to know if there is news about his physical condition. ‘Waiting on Alaba’s news to see if there is an injury.’
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Szerintem el kéne már ezt engedni, hogy 1 szezonért 150-200 millát fizetünk valakiért.dzsi91 írta: Szerintem készül valami. Augusztus végén bekopogtat perez aladinhoz 200 millaval.Ha addig bappé kategorikusan elzárkózik a hosszabbítástól még lehet meg is gondolja a sejk.
Mindenesetre bappéval sem lenne túl pozitív ez az átigazolási szezon de ha a stadion baszó lesz egye fene
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alaba left the sports centre following the advice of the lead medical staff. He is waiting to know if there is news about his physical condition. ‘Waiting on Alaba’s news to see if there is an injury.’
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én ezt a szezont már kibekkelem valahogy. jövőre lejár a szerződése bélának, iszkónak meg marcelónak is. modric 36 éves lesz, kitudja hosszabbítunk e vele. benzemával biztos, de kevesebb lóvéval. mellesleg carvajal szerződése is le fog járni, ha az idei szezonban is annyit lesz bevethető, mint tavaly, akkor azt is meg kéne fontolni.
summa summarum: hatalmas mennyiségű pénz szabadul fel a fizetésekből, úgyhogy a felsorolt játékosok többsége már most is teljesen feleslegesen van itt.
summa summarum: hatalmas mennyiségű pénz szabadul fel a fizetésekből, úgyhogy a felsorolt játékosok többsége már most is teljesen feleslegesen van itt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem készül valami. Augusztus végén bekopogtat perez aladinhoz 200 millaval.Ha addig bappé kategorikusan elzárkózik a hosszabbítástól még lehet meg is gondolja a sejk.
Mindenesetre bappéval sem lenne túl pozitív ez az átigazolási szezon de ha a stadion baszó lesz egye fene
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Addig pont formába lesz hozva HazardAnthony írta: *Érdekes, hogy most 11 napig nem játszunk azért.
Elszánt, agilis, látszik rajta, készen áll hogy odab@sszon
Jovic meg még sarkazgat is.. Ujj, nem győz csorogni majd a nyálunk..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
de az ilyen rayo meg nemtudom ki elleni összesen 2 meccs a rangerst nem számítva, annyira lehettek komolyak és hivatalosak, h még a madridom mérkőzés naptárába sem kerültek felRealista24 írta:Annyira hogy már volt háromToti írta: az mennyire reális, h 2 felkészülési meccsel megyünk majd neki a szezonnak?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Realista24 írta:Annyira hogy már volt háromToti írta: az mennyire reális, h 2 felkészülési meccsel megyünk majd neki a szezonnak?
Látom augusztus 8-án lesz Milan ellen is barátságos meccs. Érdekes, hogy most 11 napig nem játszunk azért.