OFF
Re: OFF
Azért ez nem semmi A vírusok ellen egyetlen orvosság van. Nem, nem vakcinának hívják, hanem immunrendszernek. Egyedül az immunrendszer képes megvédeni az emberi szervezetet a vírusok támadásával szemben. A vakcinák csak segítenek abban, hogy az immunrendszernek ne egy ismeretlen vírussal szemben kelljen megküzdenie. Innentől nem olyan bonyolult összerakni a képet. Fontos a vakcina, de a legfontosabb az immunrendszer. Sajnos a mai világban rengeteg dolog gyengíti az imunrendszert. Stressz, alváshiány, alkohol, vitaminhiány, túlsúly, hogy csak párat melítsek. Ezért gyilkos politika a rémisztgetés, félelemkeltés, vagy fordulhat elő, hogy egy erős, egészséges ember is áldozattá válik. Az, hogy tenni akar valaki ezek ellen az immungyengítő dolgok ellen, nagyon nem kinevetendő dolgok. A természetes vitamin és rost bevitel a zöldségek és gyümölcsök által érhető el. Sajnos eljutottunk arra a szintre, mikor magyarázni kell (mint egy védekezve), hogy például a savanyítási eljárásokkal a zöldségeink ugyan úgy megőrzik rost és vitamin tartalmukat, mint ha frissen fogyasztanánk azokat. Nagyon egyszerű és otthon elvégezhető dolgok ezek, ha vigyázni akarunk az egészségünkre. Szóval még mindig azt mondom, hogy 2 Pfizerrel a szervezetem eléggé ismeri a vírust, innentől az immunrendszeremmel törődöm és továbbra sem nyalogatom a kilincseket beb@szva egy átmulatott éjszaka után, 150 kilósan, a fárasztó, idegbajos munkahét után a mekiben. És nem röhögöm ki azt, aki másként gondolja.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Tisztelettel kérdezném azoktól akik a zöldségre és gyümölcsre esküsznek, hogy az év 3-4 hónapján kívül mikor ezek az élelmiszerek valóban elérhetőek, ha otthon megtermeszted és Te veszed le a fáról vagy a földről.... hogyan oldjátok meg a beszerzést, hogy ne legyen károsabb mint, ha nem is ennél semmit?
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez lett volna a lényege igen. Ha valaki nem akar oltani egyet se, lelke rajta, még érvelni is lehet mellette, de a kettő elég volt, innentől napi fél kiló paradicsom majd szinten tart, mert szerintem eddig indokolt volt amit a tudósok mondtak, viszont a 3. oltásban már nincs igazuk nekem nagyon követhetetlen.Realista24 írta:
Ez volt a zöldséges lobbi vs gyógyszeripar.
A megközelítés jó, mármint hogy az ember próbál egészséges életet élni, de a vírusok ellen ez pont nem sokat ér sztem.
Annál már az is többet ér, ha kerülod a közösséget és magadban szurcsolod a sört. Mint Ziro
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez volt a zöldséges lobbi vs gyógyszeripar.Süti írta:Mondjuk volt ismerősöm aki ugyanezt mondta oltás nélkül is. Aztán majdnem otthagyta a fogát. De hát lelke rajta aki gyümölcssalival meg permetes paprikával üti a halálos vírust.RealAsensio írta:
Ket oltason vagyok tul, ennyi eleg volt, koszonom, a tobbit megoldja a szervezetem a gyumolcsokkel, zoldsegekkel, sportolossal kiegeszitve.
A megközelítés jó, mármint hogy az ember próbál egészséges életet élni, de a vírusok ellen ez pont nem sokat ér sztem.
Annál már az is többet ér, ha kerülod a közösséget és magadban szurcsolod a sört. Mint Ziro
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Nekem semmi bajom nem volt az első 2től sem, 2x30p volt az életemből, ingyen van, semmi okát nem látom, hogy problémázzak egy 3. oltáson.
Arra leszek kíváncsi, hogy pl 2 szputnyik 1 pfizer kombót el fognak e fogadni mondjuk külföldön.
Arra leszek kíváncsi, hogy pl 2 szputnyik 1 pfizer kombót el fognak e fogadni mondjuk külföldön.
- Süti
Mondjuk volt ismerősöm aki ugyanezt mondta oltás nélkül is. Aztán majdnem otthagyta a fogát. De hát lelke rajta aki gyümölcssalival meg permetes paprikával üti a halálos vírust.RealAsensio írta:Ket oltason vagyok tul, ennyi eleg volt, koszonom, a tobbit megoldja a szervezetem a gyumolcsokkel, zoldsegekkel, sportolossal kiegeszitve.Realista24 írta: Na, harmadik, igen vagy nem?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ket oltason vagyok tul, ennyi eleg volt, koszonom, a tobbit megoldja a szervezetem a gyumolcsokkel, zoldsegekkel, sportolossal kiegeszitve.Realista24 írta: Na, harmadik, igen vagy nem?
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A legjobb az lenne, ha egyáltalán nem mondanák meg, hogy mit fogunk kapni ( mint a többi vakcinánál) és akkor vége lenne ennek a tömeghisztinek, hogy ki liberális nyugati meg ki nem
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert a te részedet most én kapomCaraway írta: Nekem semmi bajom a 3.oltassal, csak azt nem ertem, hogy ha valaki kapott 2 pfizert, akkor miert nem kaphat 3.-nak ujra azt?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Néhány gyógyszergyár már dolgozik a kombinált oltáson - onnantól kezdve egyszerűsödni fog a dolog, és nem lesz probléma. Ès (remélhetőleg) előbb utóbb a sok mutáció miatt, "visszaszelídül" egy sima megfázássá.Halfkey írta: Ugyanaz lesz mint az elsõ oltásnál, most repkednek itt a nemek aztán majd decemberben másképp gondoljátok
Az influenza oltást is évente adják, a kezdetektõl arról volt szó hogy ebbõl is kell majd több, nemtudom miért lepõdünk meg ezen, teljesen konzisztens ilyen szempontból az üzenet.
Érdekes lesz majd utólag pl a spanyolnáthával összevetni. Milyen okai voltak a mostani gyorsabb terjedésnek (pl globalizáció, ellenben az akkori világháborúval, nagyobb népességű és sűrűségű városok) - ezt mennyire sikerült modern gyógyszerekkel/ gyors oltással ellensúlyozni.
Az is biztos, hogy ebből tanulni kell, mert a túlnépesedés miatt egyre több járvány lehet - többen élünk ugyanakkora helyen, több állatot fogyasztunk, ezért nő annak az esélye hogy átugrik egy vírus.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Ugyanaz lesz mint az elsõ oltásnál, most repkednek itt a nemek aztán majd decemberben másképp gondoljátok
Az influenza oltást is évente adják, a kezdetektõl arról volt szó hogy ebbõl is kell majd több, nemtudom miért lepõdünk meg ezen, teljesen konzisztens ilyen szempontból az üzenet.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Emiatt nem aggódok, a közösségi emlékezet olyan akár az aranyhalé. Most békeidő van ezért sokan leszarják. Aztán ha megint beindul ősszel a szmötyi, akkor ugyanezek az emberek 4 órát is képesek lesznek sorban állni az oltásért.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem is johet a harmadik bar meg a masodik sincs meg.
ellenben ha ez globalisan igy lesz, sajnos szerintem fel fogja erositeni az oltasellenes hangokat es az osszeeskuves elmeleteket megint, es azok kozul is sokakat is elbizonytalanit, akik a ketto allaspont kozott vacilaltak.
ellenben ha ez globalisan igy lesz, sajnos szerintem fel fogja erositeni az oltasellenes hangokat es az osszeeskuves elmeleteket megint, es azok kozul is sokakat is elbizonytalanit, akik a ketto allaspont kozott vacilaltak.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én is kínai gang tag vagyok, jöhet valami Pfizer vagy Moderna ha elérkezik az idő.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én csapatok egy Pfizert, fas.om, hogy még Ausztriába is csak úgy tudok kimenni, ha csalok a papírokkal
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ez igy igaz, viszont azt sem art figyelembe venni, hogy hiaba kapja meg az europai lakossag 55-60%-a a ketto oltast, ha a maradek 40 csak egyet vagy annyit sem. Globalisan nagy problema az oltasellenesseg, igy akar itt Europaban is kialakulhat valami csunya mutacio.babaking írta: Egyelőre nagyon nem egyenletes a vakcinák előszava a világon, és a mutánsok ott alakulnak ki ahol nagyon terjed.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Előbb utóbb valószínűleg kell 3. Csak érdekes,hogy a WHO ha jól tudom még azt mondja, hogy feleseleges/ nincs adat. Előbb utóbb ok is ajánlani fogják, de Mo megint külön utakon jár.
Ha valóban globális szinten akarjuk megoldási a problémát, akkor a szegényebb országokban kellene mindenkinek 2ot beadni, nem egy szűk rétegnek hármat.
Egyelőre nagyon nem egyenletes a vakcinák előszava a világon, és a mutánsok ott alakulnak ki ahol nagyon terjed.
A vakcinák 80(?) %-át fejlett, gazdag országokban adták be. Nem kis részben azért, mert ezekben az országokban volt pénz kifejleszteni és legyártani vakcinát. Így nehéz vitatkozni az elsőbbséggel. Viszont most,hogy nekünk van másnak is kellene adni, mert egy globális problémát nem lehet lokálisan megoldani
Ha valóban globális szinten akarjuk megoldási a problémát, akkor a szegényebb országokban kellene mindenkinek 2ot beadni, nem egy szűk rétegnek hármat.
Egyelőre nagyon nem egyenletes a vakcinák előszava a világon, és a mutánsok ott alakulnak ki ahol nagyon terjed.
A vakcinák 80(?) %-át fejlett, gazdag országokban adták be. Nem kis részben azért, mert ezekben az országokban volt pénz kifejleszteni és legyártani vakcinát. Így nehéz vitatkozni az elsőbbséggel. Viszont most,hogy nekünk van másnak is kellene adni, mert egy globális problémát nem lehet lokálisan megoldani
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.