Első felállás védekezőbb felfogásnál: A valaki helyére azt gondolom hogy Xabi jelenlegi keret alapján. De akkor előre csatár kell, a Ronaldo-DiMaria-Bale itt nem működhet.morientes írta:Sose mondtam hogy egy poszt...azt mondtam,hogy ha védekezőbb felállást akarunk,akkor:Modric - Isco nem egy poszt. Illarának kellene mélyen játszani. Isconak ott ahol a barca ellen Modric. Khedira posztján pedig Modric. És akkor nem ide oda tologatni az embereket ahol közük sincs a saját képességeikhez.
-----Illarra---Modric---Valaki---
Ha meg támadóbbat akkor:
----Illarra--------Valaki----
----------isco----------
Az a valaki lehet Casemiro,vagy,ha egyenlőre nincs más,akkor végső megoldáskénz Khedira.Modric Khedira helyén nem jó,játszott ott,de a védekezésben gyenge.Oda valami keményebb arc kellene.Így aztán Kkp-re ott vannak ketten.
A kapus kérdés...rendben,oke,azt irtad szerinted is Lopez a jobb,csak kicsit kérdőjelesnek érzékeltem...de ebben akkor legalább egyetértünk.
Ha pedig támadóbb akkor Illara-Modric-Isco. Ha pedig még esélyt akarunk adni a Ronaldo-Dimaria-Balenek akkor azt csak ilyen kp mellett tehetjük meg. Kreatív, sokat passzoló, agilis de védekezésben terület megszállás, visszazárás, letámadás.
A kapus kérdés pedig tisztázva...