Maradjunk annyiban, hogy inkább ezt nevezném kiforgatásnak:Süti írta: 1.01 volt, hogy lesz aki kiforgatja amit mondani akarok, lassan már vitamintagadó leszek.
A probléma nem ez volt. Mi alapján döntöttél úgy, hogy pont 2 Pfizer után ismeri eléggé a vírust a szervezeted? Miért nem döntöttél így egy után? Miért nem 3 után? Ha alapból 5 lett volna kötelező, a 6. után mondod ezt? Az éves influenza oltás nem zavar?
Semmi baj nincs a sok zöldséggel, és gyümölccsel, én is tolom amennyit csak lehet, az immunrendszerrel is teljesen egyetértek. De ezt a vonalat mégis hogy húztátok meg? Legalább egy antitest vizsgálat volt? Vagy úgy keltetek fel, hogy hmm, úgy érzem, a szervezetem már eléggé ismeri a vírust.
Ez lenne a lényeg, nem az, hogy kinevetem ha valaki gyümölcsöt eszik.
A logikád alapján a kínai gang is megkapta a 2 oltást, a többit oldják meg immunrendszerből. Ja, hogy nem biztos hogy rendesen működik? Egyenek több vitamint, meg ne nyalogassák a kilincset.
Az éves influenza oltás nem zavar. Soha nem oltattam magam influenza ellen, de tudom, hogy miért van évente oltás.Süti írta:Mondjuk volt ismerősöm aki ugyanezt mondta oltás nélkül is. Aztán majdnem otthagyta a fogát. De hát lelke rajta aki gyümölcssalival meg permetes paprikával üti a halálos vírust.RealAsensio írta:
Ket oltason vagyok tul, ennyi eleg volt, koszonom, a tobbit megoldja a szervezetem a gyumolcsokkel, zoldsegekkel, sportolossal kiegeszitve.
Azért 2 Pfizernél húztam meg a határt, mert egyrészt így találták ki ezt a fajta vakcinát, hogy 2 kell belőle, másrészt ez kell ahhoz, hogy utazni tudjak, ha úgy döntök. Ilyen egyszerű.
Linkelek egy videót, ami elég érthetően elmagyarázza (akár gyerkőcöknek is), hogy miként működnek a vakcinák. https://www.youtube.com/watch?v=2eMWJWvuhqs Spoiler: nem, nem kapsz védőpajzsot és különleges katonákat sem a harchoz. Mindenkinek immunrendszerből kell megoldani. Szar ügy, de ez van.