aleksz írta:
Egyre tobb helyen irjak, hogy Coman jovore a Reale lehet ingyen. Megmondom oszinten, hogy nem orulnek neki. Ha iden jonne, akkor igen, de jovore semmikepp. Eleve hatalmas fizetessel jonne, masreszt o sem padozni akar, kezdobe meg gyenge lesz, ha gigantikus jatekosokkal akarja Perez felfuttatni a renovalt stadionunkat. En amondo vagyok, hogy ha jon Mbappe, vagy akar Haaland, netalan mindketto, akkor a csapat tobbi reszere nem igazan lesz keret erositeni, igy jol kell gazdalkodni minden egyes igazolassal. Most ott tartunk, hogy mehet iden keves osszegert Isco, vagy jovore ingyen,(ami ugye megint csak szarul erintene a kasszat), egy 35 millios Odegaard, a 10-12 millios Ceballos(talan a Betis 15 ot is adhat erte.) Balet vagy elengedjuk ingyen iden, ha tavozni szeretne(de kielvezi a semmittevest), vagy jovore ingyen megy. Ezenfelul Jovic(25millio) es Mariano(?) is legkesobb tavozik jovore. Marci szerintem szinten dobbant. Eddig hany tavozonal jarunk? 7 jatekosert kaphatunk osszesen 100-110 milliot es potolnunk is kell oket a keret melysege miatt. Oke, Marcit hazon belul is tudjuk. Viszont a ~110 millio keves lesz 6 olyan jatekosra, akik egy Real Madridban is kepesek megvillanni. Sokan beszeltunk arrol, hogy igy ugy felszabadulnak jovore a berek, ez teljesen rendben, de az uj jatekosoknak is lesz fizetesuk es a tavozok kozul igazan csak Bale fizetese tartozik top kategoriaba. Bizni kell Perezben, hogy ezt valahogy kimatekozza, mert itt mar hatalmas bukas lenne egy ujabb Jovic, Hazard fele bukta, amit nyilvan nem lehetett elore tudni, de felo, hogy evekre megpecselheti a klub jovojet. Bar nyilvan en nem vagyok egy Perez, de ha mar ennyire nem kell a klubnak Brahim, miert nem most adjuk el? Az o ara csak stagnalni fog, 25 ert siman elkapkodta volna egy Pl csapat. Kubo meg egy jo tema meg, ugyes nagyon a srac, de a stilusa alapjan nem Realba valo, viszont o is csak annyira piackepes, mint Brahim.
Az összegeid, meg az összeadásaid se stimmelnek, de a végén kezdem.
Kubo: a stílusa miért nem való a realba? Mert gyors, át tudja venni a labdát, vagy mert passzolni is tud?
Ö sztem csak fizikailag kicsi, ugy a mai focihoz kb., ami nagy kár, mert ügyes.. Idei kölcsön ha összejönne vmi jobb klubnál, ahol letolja komolyba a szezont, meg kell nézni mit tud. Eddig alapkezdő volt egy esélytelen csapatban, majd Emerynél már csak percek jöttek, végül fél idény úgy, h játszott is, meg nem is. Objektíven nézve nem nagyon veretes..
Brahim: azért köli, mert másnak nem kellett.
És ugyanez igaz a többi kolocra. "Egy szaros wc kefét" (ezt írtad pad'em?) nem ér isco, jovic, bale, mariano meg ceba nemhogy 100 milkát.
Marci meg mint csk marad, nem megy, no faking way..
Végül a Coman kérdés is a körülményektől függ majd. Szétrúgják idén mégegyszer? Nettó 20-25 fizut akar? Rodry szintet lép? Hazard kibír 3-5 meccset egymás után?
De előbb kezdődjön el a szezon, vagy még az előtt jöjjön Bappe
, az adná..