En nem autotipus szerint mondok, mert a romanok mindegy miben ulnek, idiotak. Napi szinten kell kozottuk vezetnem, borzaszto es meg balesetveszelyes is.Realista24 írta:De itthon, ha a városban betartod, nehát, ha van egy 30-as vagy 40-es korlátozás, azt is, akkor azt is feltartásnak veszik az emberek 70%-a, és lassúnak tekinti.zoli0415 írta: Alap, hogy a forgalom tempóját a szabályok betartásával mindíg fel kell venni és indokolatlanul nem tartjuk fel a mögöttünk közlekedőt. Nézni a tájat és agyalgatni? Fel kell ülni egy távolsági buszra és ott lehet ezeket a tevékenységeket folytatni. 10 évet dolgoztam nemzetközi sofőrként, kevés kivételtől eltekintve EU összes országában vezettem. Mindenhol ugyanaz a tapasztalat...a lassan haladó autó sokkal veszélyesebb. Ez nem is lehet vita tárgya, ez tény.
Egyébként az utolsó két mondatodat szerintem gondold át újra. A 200-zal 20 centire a seggemtől az autópályán közlekedő BMW-t nem gondolnám biztonságosabbnak, mint a külső sávban 90-nel araszoló nagyfatert.
De ha már közlekedés, kit tartotok a legböszmébb sofőroknek, autótípus szerint? Nem megbántva senkit, de nálam az elmúlt két évben a Skodások odaértek az első helyre, letaszítva a bömbiseket.
OFF
- ___Samy___
Re: OFF
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez új dolog ez a skodások Magyarországon? Sajnos a rohadt korona miatt 2 éve nem vezettem tartósabban Magyarországon mivel nem ott nyaraltunk, csak rövidebb szakaszokat Budapesten apám kocsijával legutóbb..de ez bennem fel sem merült legutóbb??
Nyilván tapasztalatból írjátok, mert nem egy sztereotípia, mint a BMW-sek.
Itt nálunk a régi BMW, Audis (sokszor agyatlan fiatalok), meg a szétstresszelt kis transzporteres árúszállítósok, akik szarnak mindenbe.
Na meg van 1-2 taxis amelyik úgy nyomkodja a bazi nagy kijelzőt a kocsin, hogy elfelejti az utat nézni.
Stockholm belvárosában meg a biciklisek, meg ezek a 200-al guruló elektromos rolleresek akik szarnak mindenre.
Nyilván tapasztalatból írjátok, mert nem egy sztereotípia, mint a BMW-sek.
Itt nálunk a régi BMW, Audis (sokszor agyatlan fiatalok), meg a szétstresszelt kis transzporteres árúszállítósok, akik szarnak mindenbe.
Na meg van 1-2 taxis amelyik úgy nyomkodja a bazi nagy kijelzőt a kocsin, hogy elfelejti az utat nézni.
Stockholm belvárosában meg a biciklisek, meg ezek a 200-al guruló elektromos rolleresek akik szarnak mindenre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. augusztus 3., kedd 22:23-kor.
- Steve
A kolléga itt a következőt írta:raul 4 ever írta:Itt Győr környékén van kb. a világ összes körforgalmának a 80%-a, de nem csak a prémiumos nem indexel. Az irányjelző használata valahogy nem dívik, pedig full alap kéne legyen..reeed_ati írta:
Nálam a fabiasok, mar ideges vagyok ha meglátok egyet is, legnagyobb szüttyögők, folyamat lekèsem a zöldet miattuk..
Másik, hogy mennèk be a körforgòba ès a gyökèr aki jönne ki, nem indexel, ìgy kènytelen vagyok megállni, holott nem lenne rá szüksèg, ha látom, hogy jönne ki..(leginkább bmw-s problèma ez)
Am. sztem a sok céges kocsi miatt "barmult el" a skodás összkép, nálunk minden munkatársam úgy megy velük, mint ha téridőgépek volnának..
A szüttyögők egyébként mindig iszonyúan fájnak annak, aki már valaha volt kamionban. Egy hatvanazó hülye miatt a bécsi lejtőn 5 perccel később érsz a határra és addigra már pont belefutsz a full kontrolléba, elfogy a vezetési időd, nem érsz haza, megmelegszik a sör, a kutya a fűre sz@rik.. Rémálom..
Továbbá, minden egyes 15 km/h lassulással 10mp-et vesztessz kilóméterenként (falun kívüli 90 maxhoz képest)--> szóval 20km alatt ha buksz 3 percet persze nem tűnik soknak, de akinek a "véribe van", hogy ha lehet haladni, akkor menne 90-92-vel irtóra idegesítő..
“ a lassan haladó autó sokkal veszélyesebb. Ez nem is lehet vita tárgya, ez tény.”
..Mindezt arra, hogy leírtam, hogy ha lassan megy nyugisan kivárom a biztos előzési lehetőséget, addig élvezem a tájat, majd előzök és megyek a saját tempómban tovább és nem stresszelem a másikat..
Az, hogy mi idegesítő, mert valaki türelmetlen egy szerencsétlenebbül vezetővel és mi a SOKKAL VESZÉLYESEBB..azért az magyon nem uaz.
2db kamionsofőr barátom van(igaz svédek és itteni kamionos körülményekkel, gondolom nincsenek agyon stresszeltetve) a legnyugodtabb emberek akiket ismerek és türelmesen vezetnek privátban is amúgy.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk még az ukrán, román, bolgár transporterek és társaik is kemények, amikor konvojoznak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mindenből egyformán van igazából. De valahogy mégis a BMW sztereotípia jön be legtöbbszor idehaza. Ugyanúgy, mint az 1.9 pdtdi szakadt kombi A4-essel mászkáló réteg, akik versenypályának látják az utat, közben világítás sincsen sokszor az autón.
Én is vettem már észre amúgy magamon, hogy voltam pocs. Vagy látszódok csak annak. Pl. Sokan csinálják, hogy kanyarodó sávban előre mennek és ott előzik a sort. Nekem volt többször is, hogy építés miatt változott a forgalom, beneztem, majd "bepofatlankodtam". Persze ha nem engedtek be, ok, jogos, korrigáltam később.
Én is vettem már észre amúgy magamon, hogy voltam pocs. Vagy látszódok csak annak. Pl. Sokan csinálják, hogy kanyarodó sávban előre mennek és ott előzik a sort. Nekem volt többször is, hogy építés miatt változott a forgalom, beneztem, majd "bepofatlankodtam". Persze ha nem engedtek be, ok, jogos, korrigáltam később.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2021. augusztus 3., kedd 22:08-kor.
Skoda Fabia 1.2 HTP, piros/szürke Suzukis (Swift, Ignis, WagonR+) papi kalapban. Régi F Astra.reeed_ati írta:Nálam a fabiasok, mar ideges vagyok ha meglátok egyet is, legnagyobb szüttyögők, folyamat lekèsem a zöldet miattuk..Realista24 írta:
De ha már közlekedés, kit tartotok a legböszmébb sofőroknek, autótípus szerint? Nem megbántva senkit, de nálam az elmúlt két évben a Skodások odaértek az első helyre, letaszítva a bömbiseket.
Másik, hogy mennèk be a körforgòba ès a gyökèr aki jönne ki, nem indexel, ìgy kènytelen vagyok megállni, holott nem lenne rá szüksèg, ha látom, hogy jönne ki..(leginkább bmw-s problèma ez)
Meg a suttyó "smokeandcharm" TDI A4/GolfIII-IV/Passat B5-5.5...
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Itt Győr környékén van kb. a világ összes körforgalmának a 80%-a, de nem csak a prémiumos nem indexel. Az irányjelző használata valahogy nem dívik, pedig full alap kéne legyen..reeed_ati írta:Nálam a fabiasok, mar ideges vagyok ha meglátok egyet is, legnagyobb szüttyögők, folyamat lekèsem a zöldet miattuk..Realista24 írta:
Am. sztem a sok céges kocsi miatt "barmult el" a skodás összkép, nálunk minden munkatársam úgy megy velük, mint ha téridőgépek volnának..
A szüttyögők egyébként mindig iszonyúan fájnak annak, aki már valaha volt kamionban. Egy hatvanazó hülye miatt a bécsi lejtőn 5 perccel később érsz a határra és addigra már pont belefutsz a full kontrolléba, elfogy a vezetési időd, nem érsz haza, megmelegszik a sör, a kutya a fűre sz@rik.. Rémálom..
Továbbá, minden egyes 15 km/h lassulással 10mp-et vesztessz kilóméterenként (falun kívüli 90 maxhoz képest)--> szóval 20km alatt ha buksz 3 percet persze nem tűnik soknak, de akinek a "véribe van", hogy ha lehet haladni, akkor menne 90-92-vel irtóra idegesítő..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2021. augusztus 3., kedd 22:06-kor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
Mindennek az alja ez az utrol letolas, aki elol megy, az csak megjobban befeszul toleRealista24 írta: Nekem egyébként a leginkább az "zavar", amikor a tanulókat dudálják le vagy tolják le, stb. Mintha lenne bármi választásuk szerencsétlen mazsoláknak.
Javitom magam, a bunteto fekezes sokkal irritalobb.
A roman vezetesi kultura utan a magyar nekem kifejezetten nyugisnak tunik. Az egyetlen, ami teljesen erthetetlen, az a belso sav tartos kiberlese. Itt a hatar mellett eleg sok magyar rendszamu auto jar, igen gyakori ez a belso savos dolog.Realista24 írta: Azért ott is megdudálnak bőven...de a magyar különleges állatfaj ilyen szempontból is.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nálam a fabiasok, mar ideges vagyok ha meglátok egyet is, legnagyobb szüttyögők, folyamat lekèsem a zöldet miattuk..Realista24 írta:zoli0415 írta: Alap, hogy a forgalom tempóját a szabályok betartásával mindíg fel kell venni és indokolatlanul nem tartjuk fel a mögöttünk közlekedőt. Nézni a tájat és agyalgatni? Fel kell ülni egy távolsági buszra és ott lehet ezeket a tevékenységeket folytatni. 10 évet dolgoztam nemzetközi sofőrként, kevés kivételtől eltekintve EU összes országában vezettem. Mindenhol ugyanaz a tapasztalat...a lassan haladó autó sokkal veszélyesebb. Ez nem is lehet vita tárgya, ez tény.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De itthon, ha a városban betartod, nehát, ha van egy 30-as vagy 40-es korlátozás, azt is, akkor azt is feltartásnak veszik az emberek 70%-a, és lassúnak tekinti.zoli0415 írta: Alap, hogy a forgalom tempóját a szabályok betartásával mindíg fel kell venni és indokolatlanul nem tartjuk fel a mögöttünk közlekedőt. Nézni a tájat és agyalgatni? Fel kell ülni egy távolsági buszra és ott lehet ezeket a tevékenységeket folytatni. 10 évet dolgoztam nemzetközi sofőrként, kevés kivételtől eltekintve EU összes országában vezettem. Mindenhol ugyanaz a tapasztalat...a lassan haladó autó sokkal veszélyesebb. Ez nem is lehet vita tárgya, ez tény.
Egyébként az utolsó két mondatodat szerintem gondold át újra. A 200-zal 20 centire a seggemtől az autópályán közlekedő BMW-t nem gondolnám biztonságosabbnak, mint a külső sávban 90-nel araszoló nagyfatert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Haha Madridban még nem vezettem, gondolom az is mókás lehet.Realista24 írta: Madridban lepődtem meg a bevezető autópálya kapcsán.
Ami itthon M1/M7, olyanon csapattuk. Navi mondja hogy kihajto 2 km. De balra mutatja. Mondom hülye ez, balra nem lehet kihajtani csak jobbra. A hat sáv szélére ki is mentem, erre baszki tényleg bal oldalon a kihajto
Na mondom, majd megoldjuk okos a, biztos lesz olyan hogy át lehet slisszanni. 10 perc után tovanballtunk a következő balos lehajtoig.
Bezzeg, ha van még 200lóerőd, és a recept szerint levillogsz mindenkit, anyázol, stresszels és vészféketgetsz esetleg tanulóvezetőt is riogatsz bónuszként..
Túl lassú voltál na, lásd be.
- Steve
A lényeg, hogy átjött a lényeg na.zoli0415 írta: Alap, hogy a forgalom tempóját a szabályok betartásával mindíg fel kell venni és indokolatlanul nem tartjuk fel a mögöttünk közlekedőt. Nézni a tájat és agyalgatni? Fel kell ülni egy távolsági buszra és ott lehet ezeket a tevékenységeket folytatni. 10 évet dolgoztam nemzetközi sofőrként, kevés kivételtől eltekintve EU összes országában vezettem. Mindenhol ugyanaz a tapasztalat...a lassan haladó autó sokkal veszélyesebb. Ez nem is lehet vita tárgya, ez tény.
Sikerült azt a részt is értelmezni, hogy egy darabig, amíg nyugodt előzésre kerül sor és utána megyek saját tempóba? Vagy ez a rész kimaradt?
Szerintem meg az elmebetegeket kellene vezetéstől eltiltani. Ha egy gyerek kisétál a labdával az útra végig mész rajta mert ő van rossz helyen, hogy én is kisarkítsam..??
Rengeteg beteg van, aki a vezetést stressz levezetésére használja.
Ne fárassz a hülyeségekkel, hogy tuning nélkül nem lehet vezetni, mert ugye itt ez volt az alap téma..a 70km/h meg szintén nem túlzóan kevés(gondolom nem autópályáról volt szó).
Amúgy pedig én nem az vagyok, aki túl lassan vezet..sőt sajnos. Viszont megtanultam élvezni a vezetést és nem stresszelni. Ha valaki egy darabig lassan megy előttem kivárom az alkalmat és utána elmegyek mellette, de nem heccelem és nem stresszelem, addig élvezem a vezetést..
Remélem ez nem gond(pláne nem egy állítólagos sofőrnek..)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Madridban lepődtem meg a bevezető autópálya kapcsán.
Ami itthon M1/M7, olyanon csapattuk. Navi mondja hogy kihajto 2 km. De balra mutatja. Mondom hülye ez, balra nem lehet kihajtani csak jobbra. A hat sáv szélére ki is mentem, erre baszki tényleg bal oldalon a kihajto
Na mondom, majd megoldjuk okos a, biztos lesz olyan hogy át lehet slisszanni. 10 perc után tovanballtunk a következő balos lehajtoig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Alap, hogy a forgalom tempóját a szabályok betartásával mindíg fel kell venni és indokolatlanul nem tartjuk fel a mögöttünk közlekedőt. Nézni a tájat és agyalgatni? Fel kell ülni egy távolsági buszra és ott lehet ezeket a tevékenységeket folytatni. 10 évet dolgoztam nemzetközi sofőrként, kevés kivételtől eltekintve EU összes országában vezettem. Mindenhol ugyanaz a tapasztalat...a lassan haladó autó sokkal veszélyesebb. Ez nem is lehet vita tárgya, ez tény.
- Steve
Ps..van egy iráni kollégám ő mesélt a teheráni vezetési szokásokról.. Az sem lehet gyenge.
Róma belvárosában legalább a nagyrésze az őrülteknek robogós volt, az legalább gyengébb, mint te a kocsival.
Róma belvárosában legalább a nagyrésze az őrülteknek robogós volt, az legalább gyengébb, mint te a kocsival.
- Steve
Haha a legbrutálisabb élményem az Róma volt szerintem. Szörnyű volt az elején. A gyorsaság, káosz, agresszivitás és az a rohadt sok cikázó robogó. Úgy lefáradtam első nap a belvárosban való vezetéstől, hogy szörnyű volt.Realista24 írta:Pont így vagyok, ha külföldi városban vezetek (ahol még nem voltam). Kicsit lassabban, kicsit bizonytalanabban...próbálok mindig a legszélső sávban menni és nem hergelni a helyieket Azért ott is megdudálnak bőven...de a magyar különleges állatfaj ilyen szempontból is.Marky írta: Ne vicceljetek mar, 70-nel alljon ki a parkoloba?
Az indokolatlan lassu haladas valahol a 20-30km/h-nal van, nem 70-nel. Ha nincs helyismerete, igy erzi kenyelmesen magat, akkor miert baj, hogy ennyivel megy?
Sokkal veszelyesebb, amikor mogotte 5 centire dudal, villog, tolna elore, vagy esz nelkul kielozget. Hazai tapasztalataim szerint egyebkent hiaba megyek 90-el, ugyanugy elkezdenek tolni, ahogy megteszik autopalyan is 130-nal.
Ez az idegbeteg soforok orszaga.
Bytheway Cipruson a bérelt kocsiknak piros a rendszáma, egyrészt, mert jobbkormány van, másrészt, a fentiek miatt. Így torelánsabbak a balfalloszokkal
Nekem egyébként a leginkább az "zavar", amikor a tanulókat dudálják le vagy tolják le, stb. Mintha lenne bármi választásuk szerencsétlen mazsoláknak.
Mondjuk a görög szerpentines utak sem voltak semmit amikor én azt hittem túl gyorsan megyek, majd egy 2sávos részen 3kocsi ment két sávon és azon találtam magamat,hogy kipaszíroztak a szélére mert a bérautónk nem bírta a hegymenetet.. Közben keresztek és koszorúk egész úton..megérte az idiótáknak..
Aki tanulóvezetőket fenyeget, azok meg egyszerűen betegek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pont így vagyok, ha külföldi városban vezetek (ahol még nem voltam). Kicsit lassabban, kicsit bizonytalanabban...próbálok mindig a legszélső sávban menni és nem hergelni a helyieket Azért ott is megdudálnak bőven...de a magyar különleges állatfaj ilyen szempontból is.Marky írta: Ne vicceljetek mar, 70-nel alljon ki a parkoloba?
Az indokolatlan lassu haladas valahol a 20-30km/h-nal van, nem 70-nel. Ha nincs helyismerete, igy erzi kenyelmesen magat, akkor miert baj, hogy ennyivel megy?
Sokkal veszelyesebb, amikor mogotte 5 centire dudal, villog, tolna elore, vagy esz nelkul kielozget. Hazai tapasztalataim szerint egyebkent hiaba megyek 90-el, ugyanugy elkezdenek tolni, ahogy megteszik autopalyan is 130-nal.
Bytheway Cipruson a bérelt kocsiknak piros a rendszáma, egyrészt, mert jobbkormány van, másrészt, a fentiek miatt. Így torelánsabbak a balfalloszokkal
Nekem egyébként a leginkább az "zavar", amikor a tanulókat dudálják le vagy tolják le, stb. Mintha lenne bármi választásuk szerencsétlen mazsoláknak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Szerintem meg ez az egész felfogás és idegrendszer kérdése.
Volt egy bitang erős szalonúj Mazda CX-5-em, hogy az utolsó három autómat említsem. Legnagyobb benzinmotor, fullextrás. Szerencsére túladtam rajta mert nem akarok hitelt a kocsira és csak a kedvezményeket buktam, úgy vissza tudtam cserélni.
Lett egy 525 dízel BMW-m motorilag, erősségben visszalépésnek éreztem. Majd megszoktam, megszerettem, imádtam a kocsit(a valaha volt -és lesz- legszebb kocsim szerintem). Rohadt (rendőrség szerint allítólag litván) autómaffia engem is megtalált és vitték az M-sport kormányomat és a digitális műszerfalamat. Majd a rendőrség azt tanácsolta, hogy cseréljek kocsit, mert 3-4x szokták kiüríteni uazt az autót, mert tudják a biztosító kicseréli a kormányt..Majd a végén a biztosító nem fizet.
Váltottam egy Volvo V90-re. Sima Business csomag, egy alap D3-as motorral. Visszalépés volt. Lassabban gyorsul, megőrültem a váltótól.Megszoktam, szeretem, fantasztikus kocsinak tartom.
Amióta amúgy nincs bitang erős kocsim én is nyugisabban vezetek.
Ezzel is lehet stresszelni, hisztizni, hogy valaki nem elég gyors előttem meg nem húzódik le..de szarok ezekre a dolgokra. Nyilván a kislányom érkezése anno is adott ehhez, meg hogy nem állat kocsit vezetek állat módjára..de minden fejben dől el.
Sokkal jobban élvezem, hogy (ha egyedül megyek) bekapcsolok valami zenét, nézem a tájat, agyalok valami fontosabb dolgon.Igyekszem abszolút nem felheccelni magam és a másikat vezetéskor. Aztán ha ott a nyugodt esély az előzésre akkor megyek és nyomom a magam tempójában.
Nem hiányzik sem a plusz lóerő a kocsiból, sem a stressz.
Volt egy bitang erős szalonúj Mazda CX-5-em, hogy az utolsó három autómat említsem. Legnagyobb benzinmotor, fullextrás. Szerencsére túladtam rajta mert nem akarok hitelt a kocsira és csak a kedvezményeket buktam, úgy vissza tudtam cserélni.
Lett egy 525 dízel BMW-m motorilag, erősségben visszalépésnek éreztem. Majd megszoktam, megszerettem, imádtam a kocsit(a valaha volt -és lesz- legszebb kocsim szerintem). Rohadt (rendőrség szerint allítólag litván) autómaffia engem is megtalált és vitték az M-sport kormányomat és a digitális műszerfalamat. Majd a rendőrség azt tanácsolta, hogy cseréljek kocsit, mert 3-4x szokták kiüríteni uazt az autót, mert tudják a biztosító kicseréli a kormányt..Majd a végén a biztosító nem fizet.
Váltottam egy Volvo V90-re. Sima Business csomag, egy alap D3-as motorral. Visszalépés volt. Lassabban gyorsul, megőrültem a váltótól.Megszoktam, szeretem, fantasztikus kocsinak tartom.
Amióta amúgy nincs bitang erős kocsim én is nyugisabban vezetek.
Ezzel is lehet stresszelni, hisztizni, hogy valaki nem elég gyors előttem meg nem húzódik le..de szarok ezekre a dolgokra. Nyilván a kislányom érkezése anno is adott ehhez, meg hogy nem állat kocsit vezetek állat módjára..de minden fejben dől el.
Sokkal jobban élvezem, hogy (ha egyedül megyek) bekapcsolok valami zenét, nézem a tájat, agyalok valami fontosabb dolgon.Igyekszem abszolút nem felheccelni magam és a másikat vezetéskor. Aztán ha ott a nyugodt esély az előzésre akkor megyek és nyomom a magam tempójában.
Nem hiányzik sem a plusz lóerő a kocsiból, sem a stressz.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ne vicceljetek mar, 70-nel alljon ki a parkoloba?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De nem írtam, hogy indokolatlanul.
Aki meg idegbeteg, sokkal kevésbé való az utakra, mint az aki 70 km/h-t itéli meg biztonságosnak a 85-90 helyett egy olyan szakaszon, ahol nem lehet előzni (gyanítom nem indokolatlanul).
Aki meg idegbeteg, sokkal kevésbé való az utakra, mint az aki 70 km/h-t itéli meg biztonságosnak a 85-90 helyett egy olyan szakaszon, ahol nem lehet előzni (gyanítom nem indokolatlanul).