Egyéb sportok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Egyéb sportok
Ennyi kapufát dobni amennyit mi a két nap alatt dobtunk
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
A klasszik formaingazodás... Viktor végre elkezdett védeni. Dumi-Manó párosra ráálltak. Vámos nem is játszik. Zalánki önmaga árnyéka - még ha gólt is lőtt. Az emberelőnyös szitukban továbbra is szarok vagyunk - ez úgy 20 éve így van... Hát, fura, naferni írta: Hogy tudunk ennyire betonvédelemmel, ennyire rosszul támadni, már másodjára is? Olaszok ellen ugyanez ment.
A horvátok ellen bezzeg...
Hogy tudunk ennyire betonvédelemmel, ennyire rosszul támadni, már másodjára is? Olaszok ellen ugyanez ment.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én anno mikor elkezdtem nézegetni, akkor ő volt az alfa, szóval ellene szurkoltam, többnyire Lorenzonak. Akkor volt a Rossi, Lorenzo, Stoner, Pedrosa négyes kb érinthetetlen a GP-ben. Hát kár, hogy az összes kikopott mára. Jorgénak a sérülések, Stonernek pedig a betegsége tette be a kaput.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azaz!!! Anno Rossi miatt néztem egy darabig a MotoGP-t, de ennek is már 10+ éve.realistahuni írta:Bazzeg, gyerekkorunkba mit néztük a palit. Én azóta nem követem mióta az eurosportról kivették. Rossi, Gibernau, Stoner, Capirossi, Pedrosa, Melandri na meg a jó öreg Talma. Itt ragadtam le, telik az a rohadt idő.alexoxladjackoxi írta: A szezon végén visszavonul Valentino Rossi. Félszemmel követem a MotoGP-t, durván kiégett már egy ideje, és csak egyre rosszabb lett a pali, idén már a pontot is alig szerzett, szóval időszerű volt. Ettől függetlenül legenda. Apró érdekesség, hogy egy másik nagy öreg, Pedrosa, pont most tér vissza egy futam erejéig a hétvégén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bazzeg, gyerekkorunkba mit néztük a palit. Én azóta nem követem mióta az eurosportról kivették. Rossi, Gibernau, Stoner, Capirossi, Pedrosa, Melandri na meg a jó öreg Talma. Itt ragadtam le, telik az a rohadt idő.alexoxladjackoxi írta: A szezon végén visszavonul Valentino Rossi. Félszemmel követem a MotoGP-t, durván kiégett már egy ideje, és csak egyre rosszabb lett a pali, idén már a pontot is alig szerzett, szóval időszerű volt. Ettől függetlenül legenda. Apró érdekesség, hogy egy másik nagy öreg, Pedrosa, pont most tér vissza egy futam erejéig a hétvégén.
A doctor a legnagyobbak között van.Akárhogy teljesít az elmúlt években az egyik legnagyobb legenda a motorsportban.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A szezon végén visszavonul Valentino Rossi. Félszemmel követem a MotoGP-t, durván kiégett már egy ideje, és csak egyre rosszabb lett a pali, idén már a pontot is alig szerzett, szóval időszerű volt. Ettől függetlenül legenda. Apró érdekesség, hogy egy másik nagy öreg, Pedrosa, pont most tér vissza egy futam erejéig a hétvégén.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
10-7-2_Bushido_ írta:Az érmeseket listázzák.Férfi kajak egyes 200 méteren Tótka Sándor olimpiai bajnok, Csizmadia Kolos negyedik lett. Női kajak egyes 500-on Csipes Tamara lett ezüstérmes, Kozák Danuta pedig negyedik, csakúgy, mint a férfi kajak kettesek 1000 méteres távján Nádas Bence és Kopasz Bálint.
Viszont így a lassan tucat környéki 4.hely után azért kíváncsi lennék, vajon hány "majdnem érmünk" van. Mert rengeteg, az már egyszer biztos. kapásból most ebben az egy bekezdésben 3 db 4.hely.... és a legbosszantóbb, hogy a legtöbbje 1 másodpercen sem múlott, tizedeken, századokon.
a 4., 5. és 6. helyek száma jelenleg
http://olimpia.hu/tokyo-2020-pontverseny
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Az érmeseket listázzák.Férfi kajak egyes 200 méteren Tótka Sándor olimpiai bajnok, Csizmadia Kolos negyedik lett. Női kajak egyes 500-on Csipes Tamara lett ezüstérmes, Kozák Danuta pedig negyedik, csakúgy, mint a férfi kajak kettesek 1000 méteres távján Nádas Bence és Kopasz Bálint.
Viszont így a lassan tucat környéki 4.hely után azért kíváncsi lennék, vajon hány "majdnem érmünk" van. Mert rengeteg, az már egyszer biztos. kapásból most ebben az egy bekezdésben 3 db 4.hely.... és a legbosszantóbb, hogy a legtöbbje 1 másodpercen sem múlott, tizedeken, századokon.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Plusz gyanítom egyszerre jött meg mindenkinek. Akkor szoktak ilyeneket csinálni... Nem baj, a bronz meccs is szép lesz.Swineherd írta: A magyar női csapatsportok összes betegségét bemutatják...
Ne is mond, ott úgy felcsesztek Azóta nem is nézek kb kézitAmikor hatról képesek voltak elbukni egy olimpiai döntőt és nyolcról egy vb döntőt, akkor róluk lemondtam
halálomig madridista leszek
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Női kézilabdát már régóta nem nézek.
Amikor hatról képesek voltak elbukni egy olimpiai döntőt és nyolcról egy vb döntőt, akkor róluk lemondtam.
Zsinórban négy bukó elődöntő után már a női vízilabda is felejtős...
Amikor hatról képesek voltak elbukni egy olimpiai döntőt és nyolcról egy vb döntőt, akkor róluk lemondtam.
Zsinórban négy bukó elődöntő után már a női vízilabda is felejtős...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
A magyar női csapatsportok összes betegségét bemutatják...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Pad'em
Meglehet ez még, ha fejben összeszedik magukat. Mondjuk az ilyen tiszta ziccerek 1v1-ben a kapussal kellenének.
Jók ezek a dresszek
Jók ezek a dresszek
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Inkább ne nézném. Na de hajrá csajok meglehet még!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nézitek a vízilabdát?
Spanyolok 12es számú lánykája elég durva testfelépítéssel rendelkezik, szerintem bármelyikünket összehajtogatná.
Spanyolok 12es számú lánykája elég durva testfelépítéssel rendelkezik, szerintem bármelyikünket összehajtogatná.
- Süti
Sajnos ez a birkózás semmilyen szinten nem élvezhető sport. Szép az ezüst, szerintem jobb is volt az ellenfél, de tényleg lutri az egész.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szép az ezüst is, le a kalappal.
Birkózókra sem lehet panasz, egy arany egy ezüst, szerintem ezt aláírtuk volna előzetesen, ismerve a sportág érdekességeit.
Birkózókra sem lehet panasz, egy arany egy ezüst, szerintem ezt aláírtuk volna előzetesen, ismerve a sportág érdekességeit.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
érdekes szabály egyébként, mert unalomra sarkallja a meccset, ha az első menetben mindketten inkább passzívak és pihennekferni írta: Komolyan mondom nem értem....
Egyértelmű, hogy aki először passzív az nyer, erre Lőrincz nekimegy az elejétől, az ukrán meg kb röhög a markában...
Nem is értem ilyenkor mit gondolnak vagy hogy tették össze ezt a taktikát
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ezért mondtam, felesleges itt idegeskedni a vizilabdán, most adtak nekünk is a negyed végén.
jól játszunk, meg kell hogy legyen.
jól játszunk, meg kell hogy legyen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,