Felmond.Realista24 írta:Kutyát nem érdekli.KovaLlos írta:
Lehet a következő csapatáról lesz szó
Állítólag azt mondta, hogy ha Ramos és Messi is távozik, akkor ő is.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. augusztus 5., csütörtök 21:12
Felmond.Realista24 írta:Kutyát nem érdekli.KovaLlos írta:
Lehet a következő csapatáról lesz szó
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 5., csütörtök 20:59
Kutyát nem érdekli.KovaLlos írta:Lehet a következő csapatáról lesz szóRealista24 írta:
De azzal már elkésett. Mármint a breakinggele. Mi újat tud ezzel kapcsolatban mondani?
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2021. augusztus 5., csütörtök 20:58
Lehet a következő csapatáról lesz szóRealista24 írta:De azzal már elkésett. Mármint a breakinggele. Mi újat tud ezzel kapcsolatban mondani?kodo írta: Ja en csak probalom jinxelni azt hogy eljinxeljetek mbappet.
Ja igy osszeallnak a szalak messi miatt lesz eloben
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 5., csütörtök 20:55
De azzal már elkésett. Mármint a breakinggele. Mi újat tud ezzel kapcsolatban mondani?kodo írta: Ja en csak probalom jinxelni azt hogy eljinxeljetek mbappet.
Ja igy osszeallnak a szalak messi miatt lesz eloben
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 5., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2021. augusztus 5., csütörtök 20:48
De Messiről fog szólni valszegRealista24 írta:Mi fake? Éjfélkor eloben jelentkezik.kodo írta:
Fake
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 5., csütörtök 20:46
Mi fake? Éjfélkor eloben jelentkezik.kodo írta:Fakeflori írta: @jpedrerol has decided to end his holidays 10 days early and return to @elchiringuitotv tonight. He promised earlier that he will return to @elchiringuitotv to break the news about Mbappé's move to Madrid. #rmalive
Beindult ez a nap.
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 5., csütörtök 19:54
Fakeflori írta: @jpedrerol has decided to end his holidays 10 days early and return to @elchiringuitotv tonight. He promised earlier that he will return to @elchiringuitotv to break the news about Mbappé's move to Madrid. #rmalive
Beindult ez a nap.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 5., csütörtök 19:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 5., csütörtök 15:18
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. augusztus 5., csütörtök 15:10
Nem arra gondoltam, hogy mindegyiket megszerezni. Hanem arra, hogy rajuk kell utazni, oket el tudom kepzelni a csapatban. Ha Mbappe nem jonne ossze, akkor Haaland a kovetkezo opcio, Camavinga is a jovot kepviseli, es meg van par jatekos, akire kellhet a penz.Süti írta: Mbappe, Haaland, Camavinga meg a többi játékos? Nem a City vagyunk...
HozzászólásSzerző: Reteti » 2021. augusztus 5., csütörtök 14:58
Süti írta: Mbappe, Haaland, Camavinga meg a többi játékos? Nem a City vagyunk...
[/quote osszuk el öket....bappe es cama mehet a Realba haaland gyerek meg a bayernbe ha igy jo neked
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 5., csütörtök 14:27
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. augusztus 5., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 5., csütörtök 12:21
Nem létezikCsabi írta:kodo írta tegnap este ide, hogy átadólistás mert nem kell carlettónak.Realista24 írta:
De James nem kellett ZZ-nek, Iscoval meg elvan Carlo. Sőt, szerintem képes lenne alapozni is rá
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 5., csütörtök 11:43
kodo írta tegnap este ide, hogy átadólistás mert nem kell carlettónak.Realista24 írta:De James nem kellett ZZ-nek, Iscoval meg elvan Carlo. Sőt, szerintem képes lenne alapozni is ráCsabi írta: nem kénytelenek, ami miatt jamesért se fizettek egy centet sem. mi örülünk hogy felszabadul nettó 8 a fizeteseknel + 1 hely a kereben a milan meg örül mert ingyen kukazott egy iscot.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 5., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 5., csütörtök 11:01
De James nem kellett ZZ-nek, Iscoval meg elvan Carlo. Sőt, szerintem képes lenne alapozni is ráCsabi írta: nem kénytelenek, ami miatt jamesért se fizettek egy centet sem. mi örülünk hogy felszabadul nettó 8 a fizeteseknel + 1 hely a kereben a milan meg örül mert ingyen kukazott egy iscot.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 5., csütörtök 10:40
Sztem a legpozitívabb az egészben, h Isco koccol, ha még pénz is jön érte, csak bónusz.. Ha nem, legalább már nincs itt, egy kolonccal kevesebb (végre).Csabi írta: nem kénytelenek, ami miatt jamesért se fizettek egy centet sem. mi örülünk hogy felszabadul nettó 8 a fizeteseknel + 1 hely a kereben a milan meg örül mert ingyen kukazott egy iscot.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 5., csütörtök 10:31
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem