Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
ferni

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 30., hétfő 6:00

most megy ez a Jake Paul - Tyron Woodley
Félelmetes, hogy még egy ex UFC bajnoknak is mennyire köze nincs a Boxhoz :lol: :lol: :lol:
Nézni rossz bakker. Hiába ez is egy előre lezsírozott meccs, de hát ez amit művel egy vicc, komolyan mikre nem képes a pénz, hogy valaki ennyire leégesse magát.
Olyan látványosan nem akar nyerni, hogy arra szavak nincsenek, de nem is tudna lehet annyira homály ehhez... :lol:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 13., péntek 12:38

wZoLee7 írta:
Engem csak az erdekel az ujonc QB mikor szoritja ki goldenball JG-t a kezdobol. Mindenki nagyon oda van erte, nagyon jol illeszkedett be a srac, elvileg a rendszer is fekszik neki. Ennyire behypeolni nem szoktak QB t ha csak bem akarjak bedobni nagyon hamar
Még remêlem a tradeline előtt, s kikukázzuk 0-5nél a Saintsbe :lol: :lol:
Winston, meg Hill.. az nfl Vinije, meg nemtudomkije..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 13., péntek 11:55

raul 4 ever írta: Hajnalban elindult az nfl előszezon, még az első körbe érdemes belepislogni, utána úgy is a cserék/bekerülés határán lévők játszanak 2-4ik körbe..

Ha felkelek a Cowboysra ránézek szerintem holnap hajnalban, meg aztán lesz KC-Frisco is, ha a 49nél feltámadtak a sérültek tavalyról, érdekes lehet az is..
Engem csak az erdekel az ujonc QB mikor szoritja ki goldenball JG-t a kezdobol. Mindenki nagyon oda van erte, nagyon jol illeszkedett be a srac, elvileg a rendszer is fekszik neki. Ennyire behypeolni nem szoktak QB t ha csak bem akarjak bedobni nagyon hamar

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 13., péntek 9:23

Hajnalban elindult az nfl előszezon, még az első körbe érdemes belepislogni, utána úgy is a cserék/bekerülés határán lévők játszanak 2-4ik körbe..

Ha felkelek a Cowboysra ránézek szerintem holnap hajnalban, meg aztán lesz KC-Frisco is, ha a 49nél feltámadtak a sérültek tavalyról, érdekes lehet az is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2021. augusztus 8., vasárnap 18:19

ferni írta: Zseniális :lol:
Közöd nincs a meccshez, belenézel a fejesbe, eldőlsz, lent maradsz és olimpiai bajnok leszel :lol:
https://m.nemzetisport.hu/tokio-2020/to ... tt-2843323
Rossz emlék jön elő :D Volt egy gyerek anno aki ellen 2 versenyen is leléptettek,mert eljátszotta a nagyhalált,mikor hasnál eltaláltam,mert sokkal kisebb volt (még nem voltak rendes súlycsoporotok) :DD Olyanokat tudnak színészkedni néha,hogy fájdalom,mondjuk ez kevésbé tűnt annak. 1x engem is orrbarúgtak, valami francia srác, vérzett az orrom,nem állt el, erre az ellenfelem nem kapott semmi intést rá (miközben én földrevitelnél kaptam,azt se értem máig,hogy mire), cserébe engem ugye leléptettek,mert nem tudtam folytatni egyből. Szép emlékek... :lol:

Igazából része a sportnak,hogy tudj kontrollt tartani,megállítani jó helyen az ütést/rúgást ha kell, nehezebb mint végvinni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 7., szombat 16:55

Zseniális :lol:
Közöd nincs a meccshez, belenézel a fejesbe, eldőlsz, lent maradsz és olimpiai bajnok leszel :lol:
https://m.nemzetisport.hu/tokio-2020/to ... tt-2843323

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2021. augusztus 7., szombat 11:57

ferni írta: Én kiégtem, arra osztanak érmeket, hogy a karatésok mozdulatokat mutatnak be, valami Kata a neve :lol: :lol: :lol: Mintha valami tornagyakorlat bakker és kajak pontozzák :lol:
10 évig karatéztam,ez a pontosztás aránylag újabb dolog,őszintén én nem is értem. :D Amikor még versenyeztem simán volt 4 bíró,akik döntöttek valamelyik oldalra,és kész. ha 2-2 volt akkor megbeszélték. Gondolom a jobb tisztánlátás miatt kell,de szerintem f*szság.

Kumitenak simán olimpiai sportnak kell lenni,ha már gördeszka,bmx,falmászás,és hasonlók is lehetnek.(vagy épp birkózás,Judo) (lauikusnak még érthetőbb is,nem mint birkózásnál,hogy most miért állították meg,miért fektették le,vagy Judonál hogy ítélik a passzivítást) katának kevésbé. Vagy legalább lenne a klasszikus döntés,ne ilyen századpontok :D Ez nem futás,hogy századmásodperc legyen időben. Vagy ezred.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. augusztus 7., szombat 8:00

Talán most végre átbillen valami a fejekben, ez most nagyon szép volt.

Az meg, hogy Alda lazán beverte egész pályáról... :salute:
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. augusztus 6., péntek 15:47

ferni írta: Jó hát 3 év múlva már kb a Teqball is ott lesz ott tartunk, értem Karate, értem Japán, de vicces sportágak lettek behozva.
és ez gond? :)

amúgy 2028 a reális cél a Teqballnak.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 6., péntek 14:03

Én pl. a jelenlegi szabályokkal előbb nézek Teqballt mint birkózást, ahol néha kb csak az dönt, hogy a bíró kit küld le először.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 6., péntek 13:54

Először én is meglepődtem, és majdnem jöttem ide, hogy milyen csalódás, lévén a Karate küzdősport. Aztán utánaolvastam, hogy van több fajtája / része.

Látszik rajtuk, hogy nehéz és egy rakás gyakorlás kell hozzá, de mint a legtöbb pontozásos sportág egy laikus számára teljesen unalmas, mert lövésem sincs, hogy jó-e amit látok vagy nem.
ferni írta: Jó hát 3 év múlva már kb a Teqball is ott lesz ott tartunk, értem Karate, értem Japán, de vicces sportágak lettek behozva.
Szerintem pl sportmászás tök jó sport, és nézni is jó. Mondjuk így, hogy összerakták kombinált számmá érdekes lett - olyan mintha összeraknád a sprintereket a maratonfutókkal. Viszont az eredményszámítás nem lett jó. Egyrészt nagyon bonyolult, és nem nagyon lehet számolni a végéig, másrészt megeshetett az, hogy az utolsó szám utolsó mászója előtt Adam Ondra még lehetett 1. vagy 6. attól függően, hogy meddig jut az utolsó mászó a falon - kicsit nagy nekem így a variancia.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 6., péntek 13:51

Jó hát 3 év múlva már kb a Teqball is ott lesz ott tartunk, értem Karate, értem Japán, de vicces sportágak lettek behozva.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 6., péntek 13:47

ferni írta: Én kiégtem, arra osztanak érmeket, hogy a karatésok mozdulatokat mutatnak be, valami Kata a neve :lol: :lol: :lol: Mintha valami tornagyakorlat bakker és kajak pontozzák :lol:
Kovács Sarolta bronz öttusában és karatéban is meg van a fix érem, jó nap ez eddig :agree:
Ezt most amúgy nem értem, ha tornagyakorlatot, ugrás szépséget, stb. pontoznak szépségre, akkor ezt miért ne?

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. augusztus 6., péntek 13:45

Kovács Sarolta bronz öttusában és karatéban is meg van a fix érem, jó nap ez eddig :agree:
En karateztam, ez ilyen pedig. A Kata egy elképzelt ellenfél elleni küzdelem bemutatása…kinda. A kumite pedig a küzdelem resze. Nem tudom mi ebben a vicces.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 6., péntek 13:17

Én kiégtem, arra osztanak érmeket, hogy a karatésok mozdulatokat mutatnak be, valami Kata a neve :lol: :lol: :lol: Mintha valami tornagyakorlat bakker és kajak pontozzák :lol:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 6., péntek 10:48

Emelem kalapom mindenki előtt aki lenyomja ezt az 50 kilométert de a gyaloglás továbbra is a legviccesebbnek kinéző sport. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 6., péntek 10:37

Megérdemelték sajnos a Görögök, szinte hiba nélkül játszottak, és kétszer is megvertek minket. Teszem hozzá nálunk sem volt túl sok hiba, inkább nem voltak élesek.

Ami a Horvátok ellen a kapuban landolt az itt a blokkban, vagy kapufán, vagy csak beleért a blokk és kapufa lett. És ahogy telt az idő úgy csökkent a srácok önbizalma, mert érezték, hogy semmi nem megy be.

A bronzmeccs sem lesz sétagalopp, de minden esélyünk megvan egy szép éremre.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2021. augusztus 6., péntek 9:35

Jól védekeztek és élesebben támadtak a görögök ma (is) sajnos. :'(

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. augusztus 6., péntek 9:30

A játékvezetés nagyon korrekt volt, a támadójátékunk nevetséges, a görögök meg megérdemelték. Ha már kétszer elvertek minket remélem megnyerik az aranyat.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. augusztus 6., péntek 9:27

Ennel idegesitobb sportot… gorognek minden bepattan