Ez ilyen fixáció, ne is foglalkozz vele.El Sie7e írta:
Füst mostanában nagyon ra vagy kattanva a cicire/csecsre
És felgyújtotta már a várost a sok méltatlankodó culé? Ők se a régiek már ha balhé nélkül tudomásul veszik ezt az arconcsapást.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 7., szombat 0:22
Ez ilyen fixáció, ne is foglalkozz vele.El Sie7e írta:
Füst mostanában nagyon ra vagy kattanva a cicire/csecsre
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 6., péntek 23:30
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. augusztus 6., péntek 23:18
Füst mostanában nagyon ra vagy kattanva a cicire/csecsrefüst írta: De amúgy Aguero csak kölcsönbe mehet, nem? Valami olyasmi rémlik, hogy egy átigazolási szezonban csak egyszer lehet egy játékost eladni.
Jah, amúgy csúnyán ráfutott a cicire.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 6., péntek 23:10
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. augusztus 6., péntek 23:06
El tudják adni szerintem. Demichelissel játszotta el talán ezt az Atma. De ez kezd egy argentín szappanopera lenni.füst írta: De amúgy Aguero csak kölcsönbe mehet, nem? Valami olyasmi rémlik, hogy egy átigazolási szezonban csak egyszer lehet egy játékost eladni.
Jah, amúgy csúnyán ráfutott a cicire.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 6., péntek 23:05
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 6., péntek 22:59
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 6., péntek 22:46
Szuperkupát ünnepelnek nem ?kodo írta: Aug 10-re kiberelte a psg az eiffel tornyot.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 6., péntek 22:30
Nyilván, logikus. Jövőre meg covid utáni év lesz, illetve a delta még belelóg ugye a szezonba.Realista24 írta: Azt írja egy okos egyébként, hogy a covid miatt, most nem nézik az FFP-t, mert a klubok bevételei drasztikusan leesetek, így nem lenne korrekt betartani a szabályt. Ergo úgy tudják Messit is kifizetni, hogy ne kelljen eladni Mbappét.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 6., péntek 22:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 6., péntek 22:12
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 6., péntek 22:03
Baj nincs semmivel, annyi csak hogy ő volt a fő katalán aki soha nem hagyná el a barcát, Ramos detto.dzsi91 írta:Nem igazán értem mi a gond. Mindkettő lenyomott 15-20 évet "élete klubjában" a legmagasabb szinten. Miért baj ha 35 évesen oda mennek ahol a legtöbb dellát tudják összeszedni visszavonulás előtt...+ azért nem is egy halott project, van esély akár blt nyerni is.Steve írta: Akkor azért nem lepődünk meg ugye, ha Messi a PSG-ben köz ki, ugye?
Nyilván ő is ingyen is játszana bárhol, mint Ramos és nem a pénz érdekli, de azért nem lepődünk meg ha valamelyik olajosnál köt ki.
Igazából itt a nagyot Cé vállalta. Túl romantikus volt, megtapsolták a dzsuvésok meg csúcsra akart járatni mégegy nagymúltú klubot, de elfelejtette,hogy kis pénz kis foci. Párizsban inkább lett volna tűzközelben.Mondjuk szerintem így szebb,hogy ha alkot akkor torinóban fog alkotni.
Én szurkoltam volna Ramosnak a párizsban mindenféle hányinger ellenére, messivel a fedélzeten ez így nem fog menni.Úgyhogy továbbra is finno alla finne vagy miafasz
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 6., péntek 21:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 6., péntek 21:49
Nem igazán értem mi a gond. Mindkettő lenyomott 15-20 évet "élete klubjában" a legmagasabb szinten. Miért baj ha 35 évesen oda mennek ahol a legtöbb dellát tudják összeszedni visszavonulás előtt...+ azért nem is egy halott project, van esély akár blt nyerni is.Steve írta: Akkor azért nem lepődünk meg ugye, ha Messi a PSG-ben köz ki, ugye?
Nyilván ő is ingyen is játszana bárhol, mint Ramos és nem a pénz érdekli, de azért nem lepődünk meg ha valamelyik olajosnál köt ki.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 6., péntek 21:38
Ingyen is de hát véletlenül mindkettő ott köt ki, ahol a legtöbb van. Micsoda véletlenek vannak manapságSteve írta: Nyilván ő is ingyen is játszana bárhol, mint Ramos és nem a pénz érdekli, de azért nem lepődünk meg ha valamelyik olajosnál köt ki.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 6., péntek 21:35
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 6., péntek 20:39
Mar az ovek, csak penzt mosnak.cart írta: Mer nem veszik meg inkább azt is?
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2021. augusztus 6., péntek 20:37
Nem túlzás az egy játékos elbúcsúztatásához?kodo írta: Aug 10-re kiberelte a psg az eiffel tornyot.
HozzászólásSzerző: cart » 2021. augusztus 6., péntek 20:25
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 6., péntek 20:23
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem