Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Sztem csőd közeli állapot van náluk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Abbol kiindulva, hogy Messivel egyutt az elozo evben megoldottak, most Messi nelkul is megoldjak a fizeteseket. Eleg sok milla szabadul fel most
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csak egy kérdés: ha nem tudják Messit regisztrálni, mert vagy 100 millió többlet fizetéssel rendelkeznek, akkor a többi új igazolást hogy fogják regisztrálni?
Illetve ha most is túl sokat költöttek fizetésekre, akkor? Meg lesznek büntetve?
Illetve ha most is túl sokat költöttek fizetésekre, akkor? Meg lesznek büntetve?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nyilván ezért csinálta minden évben a cirkuszt a magasabb fizetésért és fenyegetőzött, hogy megy. Tavaly is menni akart.Realista24 írta:Már tavaly is menni akart.Berti írta: Ha menni akart volna, akkor megy és kész.
Le van járva a szerződése, már Július elsejével PSG színekben feszíthetett volna.
Biztos rohadt kényelmes neki a több millió szurkolóját hülyíteni, meg kezdés előtt 2 nappal betoppanni egy új csapatba.
Legyetek már komolyak..
Én is ugyan úgy évekig rühelltem mert goodboy meg szarrá szopatott minket tucat alkalommal, de már minden szart belelátni nem kell.
Ott akarta folytatni, csak Laporta egy balfasz.
Eközben:
https://twitter.com/FCBarcelona_es/stat ... 50689?s=19
A több millió szurkolója tavaly is pont ugyanannyira érdekelte, mint most. Annyira sajnálta a szurkolóit, meg a csapatát, hogy azért biztos ami biztos a legjobban fizetett játékosnak tartatta fent magát.
Nincs ezzel baj, szereti a pénzt. Ahogy ingyen maradok Ramos is. Szerintem én is hasonlóan cselekednék, mint ők. Csak a körítés fura..
Engem egyedül az ujjefa zavar és az ahogy évről-évre undorítóbbá válik ez a sport és belefullad minden a korrupcióba és a pénzhajszolásba..Közben meg világi szerencsétlenek vannak új Ronaldoknak kikiáltva minden évben, úgy hogy focizni nem tudnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Azért az durva hogy a PSG leigazolja Messit,Ramost,Donnarummát,Wijnaldumot ingyé. mármint átigazolási díj nélkül. Mindenídők rablása
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nincs elég baja a Barcának, még a Nintendónak is fizetni akar jogdíjat.Realista24 írta:Már tavaly is menni akart.Berti írta: Ha menni akart volna, akkor megy és kész.
Le van járva a szerződése, már Július elsejével PSG színekben feszíthetett volna.
Biztos rohadt kényelmes neki a több millió szurkolóját hülyíteni, meg kezdés előtt 2 nappal betoppanni egy új csapatba.
Legyetek már komolyak..
Én is ugyan úgy évekig rühelltem mert goodboy meg szarrá szopatott minket tucat alkalommal, de már minden szart belelátni nem kell.
Eközben:
- Pad'em
Arról a rangos tornáról megfeledkeztemfüst írta:A Copa America előtt? Közben?Pad'em írta: Mindenáron meg ingyen aka Ramos nyilván nem akart maradni, de ha eleve lépni akart volna akkor június végével megteszi pont mint Ramos, mutathatták volna be őket párban
Meg volt neki a következő zsíros szerződése, amiért maradt volna, de a liga megvétózta, szerintem ez ilyen egyszerű.
Pénzéhes Lionel, ha a klub tudott volna neki tejelni tovább sztem hosszabbított volna, így viszont maradt Párizs.
Holnap tart sajtótájékoztatót a törpe, majd akkor megtudjuk az igazságot
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már tavaly is menni akart.Berti írta: Ha menni akart volna, akkor megy és kész.
Legyetek már komolyak..
Eközben:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Persze, tavaly se akart távozni.Süti írta: Valaki tényleg azt gondolja hogy ő mindenáron maradni akart csak regisztrálni nem tudták? Komoly.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
A Copa America előtt? Közben?Pad'em írta: Mindenáron meg ingyen aka Ramos nyilván nem akart maradni, de ha eleve lépni akart volna akkor június végével megteszi pont mint Ramos, mutathatták volna be őket párban
Meg volt neki a következő zsíros szerződése, amiért maradt volna, de a liga megvétózta, szerintem ez ilyen egyszerű.
- h3x0r
Maradna o szivesen, csak kozben a vilag legjobban fizetett jatekosa is akar maradni. A PSG-nek van evi 40 millioja a fizetesere, a Barcanak nincs. Laporta ugy gondolta, hogy ossze tud szedni eladasokbol annyi penzt, de senkinek nem kellenek a tulfizetett Barca jatekosok. Messi meg nem akar kevesebbet keresni, minth amit mashol megkapna, ezert megy. Az mar csak mellebeszeles, hogy a kocsog liga nem engedi regisztralni. Mintha a bank lenne a hibas, hogy nincs eleg penz a szamladon.Berti írta:Az megvan, hogy ő maradna csak nem tudjak regisztrálni?istimester írta: Ez így nagyon méltatlan. Emberileg sosem volt top az emberünk.
He will stay, cause he is culé vagy valami ilyesmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2021. augusztus 7., szombat 21:31-kor.
- Pad'em
Mindenáron meg ingyen aka Ramos nyilván nem akart maradni, de ha eleve lépni akart volna akkor június végével megteszi pont mint Ramos, mutathatták volna be őket párban
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- füst
Pontosan ez történt.Ha menni akart volna, akkor megy és kész.
Ha menni akart volna, akkor megy és kész.
Legyetek már komolyak..
Legyetek már komolyak..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amúgy szépen megírt narratíva, így ő az áldozat, és lehet szidni a szövetséget meg a szerencsétlen grízest.Süti írta: Valaki tényleg azt gondolja hogy ő mindenáron maradni akart csak regisztrálni nem tudták? Komoly.
Nem illik.
- Süti
Valaki tényleg azt gondolja hogy ő mindenáron maradni akart csak regisztrálni nem tudták? Komoly.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Ingyen is, mint Ramos.Berti írta:Az megvan, hogy ő maradna csak nem tudjak regisztrálni?istimester írta: Ez így nagyon méltatlan. Emberileg sosem volt top az emberünk.
He will stay, cause he is culé vagy valami ilyesmi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Dehogy akart maradni.
Vagy ha igen akkor olyan feltételekkel, ami a Barcanak nem fért bele.
Milyen fizetési sapka?? Nincs is ilyen az európai fociban.
Hagyjuk már. Vége elment. Örülök neki.
Tekintsenek előre a Barcások is. Annyi.
Vagy ha igen akkor olyan feltételekkel, ami a Barcanak nem fért bele.
Milyen fizetési sapka?? Nincs is ilyen az európai fociban.
Hagyjuk már. Vége elment. Örülök neki.
Tekintsenek előre a Barcások is. Annyi.
- füst
Nettó 40millió okot tudok mondani miért vicces hogy maradni szeretne csak nem tudják regisztrálni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen, Ramos is maradni akart csak egy nappal azután olvasta el a szerződést amit elé raktunk miután lejárt. Meg mi is azt akartuk,hogy maradjon csak sajnos lejárt a határidő... Istenem hagyjuk már, egy hatalmas színjáték az egész. Messinek kényelmes lett volna maradni igen, ha megkapja 2 évre azt a 120 milliót akár providentből 5 éven át. Meg a barsza is nagyon szivesen kifizette volna a semmiből azt a 120 millát egy 34éves játékosnak akivel eddig is folyamat égtek.Berti írta:Ennél azért még te is többet tudsz.dzsi91 írta:
Nso kommentszekcióban talán elmegy ez a story de aki követi ezt a sportot és tisztában van nagyjából a történésekkel,hogy ki mikor mennyit hol stb annak azért ne kelljen már elmagyarázni,hogy kurvára nem akart messi maradni.Már tavaly lépni akart.
De az az 1-2 barszás ismerősöm akit nem törölhetek családi vagy szakmai okok miatt is laligázik. Mintha nem találtak volna megoldást arra,hogy itt tartsák a legnagyobb sztárt ha az mindenáron maradni akar.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams