Barca lesz az új Milan.Realista24 írta: Sztem csőd közeli állapot van náluk.
Real Madrid vs. Barcelona
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
Szarkasztikus voltam. Meg jo, hogy erzelmileg megviseli oket.Berti írta: Utolsó két hsz már eurobarca szint.
Gyerekek ne basszátok már..
En is voltam erzelgos allapotban mikor 3 ev utan elhagytam azt a munkahelyet amit igazan szerettem de szuksegszeru volt a valtas.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Lehet őszinte ez simán, de annyira illik ez a búcsú ahhoz a hamis képhez, amit róla felépítettek...
A mészkeunklub már bedőlt, ez még tartja magát.
A mészkeunklub már bedőlt, ez még tartja magát.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
és ha önszántából távozik, akkor nem érintheti meg, nem érzékenyülhet el a búcsú pillanataiban?wZoLee7 írta:Ha te mondod. Én azt látom volt elég idejük ezt az egészet megoldani, Messinek esze ágában sem volt maradni, de most megint eladják szenvedő félnek, sajnálom h ettől a képmutatástól már rosszul vagyok. A véleményem meg had írjam le, normális keretek között tettem meg.Berti írta: Utolsó két hsz már eurobarca szint.
- mocsok
Lehet hogy úgy döntött eligazol, de ettől függetlenül lehet szomorú a tavozas miatt. Konkrétan ott nőtt fel, ott lett felesége, ott születtek a gyerekei, ott lett egy kisgyerekbol a történelem egyik legjobb és legsikeresebb labdarúgója.
De tuti kamukonnyek voltak…
De tuti kamukonnyek voltak…
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha te mondod. Én azt látom volt elég idejük ezt az egészet megoldani, Messinek esze ágában sem volt maradni, de most megint eladják szenvedő félnek, sajnálom h ettől a képmutatástól már rosszul vagyok. A véleményem meg had írjam le, normális keretek között tettem meg.Berti írta: Utolsó két hsz már eurobarca szint.
Utolsó két hsz már eurobarca szint.
-
Ramossal egyutt mehetnek az oscar galara dontos jeloltkent.
Hiszen mekkora szinezkedes mar az, hogy az eleted majdnem felet leeled valahol es megjagyszod, hogy ez teged megerint. ki hiszi el.
Hiszen mekkora szinezkedes mar az, hogy az eleted majdnem felet leeled valahol es megjagyszod, hogy ez teged megerint. ki hiszi el.
- wZoLee7
Azért ez a búcsúzkodás nem semmi előadás volt, el kell ismerni, csalódott leszek ha a kövi oscar galan nem lesz legalább jelölt. Messi tavaly menni akart, önként és dalolva, erre most ez. Vicc, meg az is, hogy ezt bárki benyeli
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gondolom Tebas is úgy kalkulál ,hogy bukták messit de emiatt érkezik bappe(legkésőbb jövőre) úgyhogy ő pont leszarja. Nekik ez jó deal hosszútávon.Az egész bajnokságnak jó ha nem a 100 éves messi a húzóember.realistahuni írta: Hihetetlen milyen szinten hülyének van nézve a szurkoló. Mondjuk Ramos esetén is így volt sajnos. A Liga ha tökös lenne még egy jó büntetést kiszabhatnak, mert ez rágalom amit csinálnak bárszáék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
Persze, ott volt az csak te nem sírtál örömödbenAnthony írta: Papírzsepi már előre be volt készítve.
Nekem is! (ja nem )
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
tebas elmondta, hogy laportának már jóval korábban felvázolta a cvc tervet, és eleinte tetszett is neki a dolog. az volt a lényeg, hogy ha a barca támogatja a tervét engedik regisztrálni messit. ebbe laporta belement, de később meggondolta magát.
- flori
Azért szar ez, hogy ekkora legendáknak, mint Ramos és Messi egy 20nm-es szobaban kell búcsúzniuk.
Jajj Istenem, de sokszor megsz.patott minket. Azt a részét sajnálom, hogy mindig a legjobbakat jó legyőzni, az utóbbi években sokszor sikerült is. A ligának óriási zuhanás lesz ez, fogynak a klasszisok.
Jajj Istenem, de sokszor megsz.patott minket. Azt a részét sajnálom, hogy mindig a legjobbakat jó legyőzni, az utóbbi években sokszor sikerült is. A ligának óriási zuhanás lesz ez, fogynak a klasszisok.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hihetetlen milyen szinten hülyének van nézve a szurkoló. Mondjuk Ramos esetén is így volt sajnos. A Liga ha tökös lenne még egy jó büntetést kiszabhatnak, mert ez rágalom amit csinálnak bárszáék.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Papírzsepi már előre be volt készítve.
Nekem is! (ja nem )
Tavaly fel volt készülve, hogy lelépik, idén már nem, érdekes.
Nekem is! (ja nem )
Tavaly fel volt készülve, hogy lelépik, idén már nem, érdekes.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat ez a press conference eleg kemeny volt, meg egy kicsit en is megkonnyeztem, tokmindegy, hogy mi van a hatterben.
erdekes szezon jon.
erdekes szezon jon.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Eközben az interneten
Am. remélem psg lesz ebből, tegnap is csak vmi Edinát tudtak becserélni, meg kicsi Sarabia-t a végén őrizni az 1-2-t, kell még oda Messi.
Am. remélem psg lesz ebből, tegnap is csak vmi Edinát tudtak becserélni, meg kicsi Sarabia-t a végén őrizni az 1-2-t, kell még oda Messi.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
De Messi szerzodese mar lejart julius 1-jen, nem? Az o bere nelkul is szarban vannak.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ha maradni akart volna, akkor marad és kész.Berti írta: Ha menni akart volna, akkor megy és kész.
Pont mint SR4 barátunk.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
elsimlizik valahogy. messinek 120 volt a fizetése bruttóban, ez azért nagy segítség lesz nekik.Anthony írta: Csak egy kérdés: ha nem tudják Messit regisztrálni, mert vagy 100 millió többlet fizetéssel rendelkeznek, akkor a többi új igazolást hogy fogják regisztrálni?
Illetve ha most is túl sokat költöttek fizetésekre, akkor? Meg lesznek büntetve?